EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Dobro veceAlisa...draga...
Ja i ti izgleda..opet..treca..smena...nigde nikog...ja veceras imala goste..pa kasno gledala seriju,pa sam radila ove slike..nisam dobro isekla...ko kad sam osamucena..🤣da.li ti se svidjaju?
Dosanjace macan..bas..kao...sto ja s**tim..da..ce..ona.sama...mu.prilaziti.
Vec..eto..trazi..da..je..vodi..njihovoj..kuci...😆

Slike su kao i uvek sjajne!
Taman sam se zabrinula da sam iz zemlje cuda svratila u onu bajku Carevo novo odelo, posto su bile neke neke slike koje su svi nesto komentarisali, a ja nista nisam videla (sem crvenog okvira)!😲
Kad ono pojavise se tvoje.👏 Bas su me oraspolozile!😃
Svi su veceras nesto ljuti, kao da vec nisu navikli na ovakve epizode, pa nisam htela da se mesam.
Za lepo mora da se ceka. Kad bi stalno bilo lepo, brzo bi postalo normalno i vise ne bi bilo LEPO!
Alisa..🤗Hvala..❤️...😆...nasmejala si me...
Zato..ja...u Daltonijevom sceneriju..sluzim..sarene ..koktele...posto je kod mene sve sareno🤣...a tek sto se topim...ko..taj..snesko...
" Bikica im je prinela sarene koktele sa sneskom na stapicu umesto kisobrana"
Da..ne...bi...nam..bilo..zanimljivo..da..je..sve..idealno..ovako je sladje...
A kad dodje do onog sto mi cekamo ja cu onda sluziti a napravicu i...
...i sve to zalicemo.......da nas stomak ne zaboli...

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Imate na Desi forumu video gdje An sije dugme na Sh kosulji a kosulja je na njemu,An smetena a Sh glumi hladnog.S tog foruma nije moguce prebaciti video na nas forum,moze li neko pokusati nekako taj video da prebaci ovdje.ja nemam vremena.

http://www.dailymotion.com/video/xwrqbm_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-15th-january-2013-video-watch-p1_fun?search_algo=2 Evo ga,uzivajte!!😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: sashka123

Saska izvini tek sam sad videla ovo sto si napisala. Ako mislis na Ginin post (nickname Verboseg) onda cu cim ugrabim malo vremena da ga postavim i prevedem ovde.

Jos uvek citam prethodne stranice ovde. Jeste videle ovaj novi video i zasivanje dugmeta? Takodje jeste videle ono gde Sid cita pisma obozavateljki, meni je taj deo bio malo creepy...

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Kopice,jesi dobila moj zahtev? 😊
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Na kraju videa 14:50 Sid cita pisma obozavalaca tj obozavateljki 🤢 to mi je malo creepy 🤢
Bikica_Biki thumbnail
Kopice🤗
Drustvo sta mislite da uradim koju slicicu sa ovog promo...recite😆
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Imate na Desi forumu video gdje An sije dugme na Sh kosulji a kosulja je na njemu,An smetena a Sh glumi hladnog.S tog foruma nije moguce prebaciti video na nas forum,moze li neko pokusati nekako taj video da prebaci ovdje.ja nemam vremena.

Odgledala sam😃😳 uh ona se pogubila 😳 a ko ne bi 😳 a on kao hladan ,aha cekaj da vidis😆 trazce ona od njega da je vodi u krevet😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: shmeker

Odgledala sam😃😳 uh ona se pogubila 😳 a ko ne bi 😳 a on kao hladan ,aha cekaj da vidis😆 trazce ona od njega da je vodi u krevet😉

Tako je Smekerice...Carice 🤣
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Moze, Bikice, moze! 👏
Sta sve njima padne na pamet! Scena sa usivanjem dugmadi...😆 Eto zasto gledam ovu seriju!
A tek kad pridje da zubima otkine koncic... Uh...😳
Auu, meni bi se sigurno tresle ruke!🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Jeste videli u ovom novom promou,kad su nasli 🐷 gde se An nesto smeje a Sh iznerviran da li je to u epizodi ili u toku snimanja,cini mi se da joj je neko nesto rekao jer je gledala ispred sebe oko 9.42biki vidi pa mi kazi sta mislis😃