Originally posted by: dadisabih
😭 Sh je zamisljen, evo vec par epizoda, bez osmijeha zaljubljenog covjeka,nema upijajucih pogleda😭 Tu je uz An ali na distancii, i kad razgovara i kad su blizu.Beskrajno tuzan😭 pa i kad hoce An da pomogne, ne pokazuje da u tome uziva, nego onako, kao to tako treba da je😭
Nasa An ne primjecuje tu njegovu tugu, i brinuci se za porodicu Sing, bas ga je zanemarila😭 Valjda ce se sjetiti da ga ponekad uzme za ruku, ne mora biti nista drugo, jer se to nece skoro desiti😭 ne zbog An i Sh vec zbog Singovih😡 AnSh ce se zbliziti kad budu sami, a do tada ce se mozda i PT Sanchi udati, Mahi ozeniti (mozda sa Guli) J🐷 ozeniti, Sekarovi odseliti😕😲
Vala Dadise ovo An ponasanje je prevrsilo svaku meru !! Ustvari, ovaj polu-idiot, koji pise scenario je totalno izgubio razum ... Nije ni malo konzistentan - ne drzi se price i svega onoga sto je do sada hteo da prenese kao poruku publici. Mosh' misliti, Anandi se toliko nasikirala sto je Jagadish otisao u susedno selo, kao da mu to prvi put da je otisao od kuce !! Nije ga bilo 8 godina, pa se niko nije ubio niti isekao vene od Singovih zbog toga - a sad je toboze smak sveta, pa to mora da se place, da se otkaze ceremonija jer zaboga nemoze ona da bude srecna kad su ONI tuzni !!! Koje gluposti i nebuloze !! - Ona se brine kako ce Singhovi da podnesu njegov odlazak ??? Shio mi ga Djura za kilo pasulja !!! Umesto da kola shkripe - to goveda richu !! Sve se bre izvrnulo naopako ! Nego je i ovaj nas princ ispao shonja, papucar. Da joj je tu bio srbenda, zavrnuo bi joj takvu sljagu da se pushi... za kim bre ona place i dokle ce da place !! Mislim, uzasno sam besna na scenaristu... sto od ove ovako lepe devojke i divnog lika napravi bre mentalnog invalida !!
P.S. Danas me sef iznervirao, pa sam non stop besna i svadljiva, tako da necu da se javljam, da vam kvarim ovako lepo raspolozenje. Slike su vam divne ... Anandi je predivna - a tek Shiv..!!