EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.4k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Bas su bili slatki u kolima...
PS Jeste li videle haveli u precapu, woow
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bas su bili slatki u kolima...
PS Jeste li videle haveli u precapu, woow

Samo to u kolima i precap sam igledala ovo ostalo vec vidjeno,auuu ocekivala sam vise.A haveli ostavlja bez daha morace da promeni garderobu inace ne uklapa se njena odeca uz ovakvu kucu🤣jos da procitam sta su pricali i to je za danas,nista drugo nije ni bilo interesantno
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Tek sutra ono pravo, a mozda opet nesto izmisle za Sing porodicu, pa tek u petak AnSh😲
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Tek sutra ono pravo, a mozda opet nesto izmisle za Sing porodicu, pa tek u petak AnSh😲

Moguce da ce biti sutra jer im je sutra merenje gledanosti pa su zato ostavili,ali preterase vise🥱😕
dadisabih thumbnail
U kom gradu je taj Shekar dvorac❓ Ma neka se AnSh usele u Sh⭐️ kucicu.Za njih dovoljno😊A kad budu imali djece, e onda u dvorac😊 Koliko ima prostorija, trazit ce se mobitelom i kompasom😕a sastajat ce se u ruzicnjaku u basti😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: shmeker

Samo to u kolima i precap sam igledala ovo ostalo vec vidjeno,auuu ocekivala sam vise.A haveli ostavlja bez daha morace da promeni garderobu inace ne uklapa se njena odeca uz ovakvu kucu🤣jos da procitam sta su pricali i to je za danas,nista drugo nije ni bilo interesantno

Eh ti radoznalice, hoces da znas sta su pricali 😆
Evo, sazeto cu ti prevesti, medjutim, ja sam se razocarala, jer je spomenula 🐷
Pa zar je morala bas na svadbi!!!???

Evo, ovako...
Rekla je da ce joj nedostajati njena porodica, a i ona ce njima. On joj kaze da ne mora da se odrekne svoje porodice radi nove, vec da ih obe uklopi i da ce joj on u tome pomoci.
Ona mu se zahvaljuje, a on pita zasto.
An mu kaze da se zahvaljuje za mnoge stvari, a najvise zato sto je vratio 🐷 u Haveli 😡🤢

Dalje, ponovo u kolima.. ona spava na njegovom ramenu, a on sav srecan. Kada su kola zaskripala, ona se probudila, ali je ponovo zaspala, sto je Sh opet obradovalo.

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

U kom gradu je taj Shekar dvorac❓ Ma neka se AnSh usele u Sh⭐️ kucicu.Za njih dovoljno😊A kad budu imali djece, e onda u dvorac😊 Koliko ima prostorija, trazit ce se mobitelom i kompasom😕a sastajat ce se u ruzicnjaku u basti😊

U Ujdapuru.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Evo i mene na kratko, stvarno nas udavise sa babom i njenima, a AnSh samo na kasicicu, tj vise na kapaljku. Slazem se da ce od sutra verovatno biti vise romantike, ali treba to docekat.
Bas su slatki AnSh u kolima😳, a sto se tice Shekarove havele mislim da ANSh nece tamo ziveti, nego u CH (da bude blize babi, koja je nacisto prolupala i pocela ponovo da maltretira sve redom😡).
kabakaba4 thumbnail

Ajooj, ovi dvoje JOS UVEK oslovljavaju jedno drugog sa Anandi ji i colector saab! 😲
Pa dokle?😆
dadisabih thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ajooj, ovi dvoje JOS UVEK oslovljavaju jedno drugog sa Anandi ji i colector saab! 😲
Pa dokle?😆

Kako li ce biti poslije "radione"😆i kad budu sami.ISTO.Njihove zene ne zovu muza imenom,to ste primjetile, a tek nadimkom😆😆😆 ili ne daj Boze da mu tepa🤣