EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 42

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.4k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago
Al sam ja sad ovde ispamovala. Recite mi da prestanem!!!😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

I to sto kazes. Svasta od mene. Moracu da ovo podelim sa mojim Indijkama cim se pojave 🤣

Ne znam kako one razumeju nas smisao za humor,ipak smo mi ljudi drugacijeg mentaliteta? Jednom sam postavila na stranici spot "Desi boys" i neku salu posto mi je spot bio urnebesan ,mislim ima toliko preterivanja i svega..Oni su zacudjeno pitali sta nam je tu smesno?😲
Serviana thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne znam kako one razumeju nas smisao za humor,ipak smo mi ljudi drugacijeg mentaliteta? Jednom sam postavila na stranici spot "Desi boys" i neku salu posto mi je spot bio urnebesan ,mislim ima toliko preterivanja i svega..Oni su zacudjeno pitali sta nam je tu smesno?😲

Koji je to spot ? Daj mi link.

Ne znam nisam ja imala problema do sada. Jednom je bila ozbiljna diskusija oko toga kakav je obicaj to sto mlada kad izlazi iz kuce baca pirinac unazad i sta onda roditelji rade sa pirincem. Ja sam napisala da oni posle naprave paelju i pola njih je popadalo od smeha a druga polovina je uradila to isto kad su skontali sta je paelja. 🤣🤣
Petal_Pose thumbnail
17th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Serbian, Croatian ,Bosnian,language of Monte Negro,...EX YU language

oh ok.I 😆
Serviana thumbnail

Ex YU refering to ex Yugoslavia😊
Daltoni thumbnail

Koji je to spot ? Daj mi link.

Ne znam nisam ja imala problema do sada. Jednom je bila ozbiljna diskusija oko toga kakav je obicaj to sto mlada kad izlazi iz kuce baca pirinac unazad i sta onda roditelji rade sa pirincem. Ja sam napisala da oni posle naprave paelju i pola njih je popadalo od smeha a druga polovina je uradila to isto kad su skontali sta je paelja. 🤣🤣

Ma sad i nije neka fora,ali je tada bila prikladna,evo linka:

http://www.youtube.com/watch?v=_6U7Q-6Z7zo
Daltoni thumbnail

Ex YU refering to ex Yugoslavia😊

Ko da su oni culi za Yugu..Cesto me posle objasnjenja pitaju jer to u Siberiji ,Rusiji, Uzbekistanu..kada im kazem da smo u Evropi bude ono kao : Aaa, u Evropi..😲
Serviana thumbnail

Ko da su oni culi za Yugu..Cesto me posle objasnjenja pitaju jer to u Siberiji ,Rusiji, Uzbekistanu..kada im kazem da smo u Evropi bude ono kao : Aaa, u Evropi..😲

Mene to prati i ovde u Spaniji. Kao u mojoj zemlji je uvek hladno. Onda kao ti si iz Srbije? jaooo moja zaova ima drugaricu iz Letonije!!! itd itd

A ovaj spot i salu ces ipak morati da mi pojasnis 😳
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Malo glup obicaj da ih prate do spavace sobe 🤢
Serviana thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Malo glup obicaj da ih prate do spavace sobe 🤢

Pitala sam moje indijske prijatelje i kazu da je obicaj da sestra mladozenje im blokira vrata sobe i ne dozvoli im da udju sve dok joj ne daju poklon najcesce novac.

Prosto se bojim sta ce sada da prokomentarise i kakvu ce glupost jos da priredi🤢