CASE IN COURT 5.1.26
CASE IS DONE 6.11
Kartik celebrates New Year with his GF
Ikkis flops at the box office
No Sympathy For Hrithik
Happy 1st Anniversary Manvikians
Kartik Aryan Sympathy
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Mahadev and Sons-Colors
Nache Nache Video Song - The Rajasaab
Ohoho velika rasprava na temu prve bracne noci šJa se ipak nadam da necemo gledati reprizu Sugnine i Sijamove povuci-potegni romanse,realno to su nam vec pokazali,a nije ovo ni spanska serija pa da glavna glumica bude u braku mesecima ili godinama sa likom koga ne voli ,a pritom nema radioneš³(odma cu da im pisem protestno pismo ako nas budu zamajavali)dalje,oni hoce da prikazu kako je moguc drugi brak,al bre posle svega sto je Sāļø preziveo da ne nabrajam , ko bi normalan istrpeo to sve i pristao na kraju da se ozeni,po meni pouka price je momci naoruzajte se strpljenjem kad prosite devojku koja je vec bila udata...š
Originally posted by: Serviana
Pitala sam moje indijske prijatelje i kazu da je obicaj da sestra mladozenje im blokira vrata sobe i ne dozvoli im da udju sve dok joj ne daju poklon najcesce novac.Prosto se bojim sta ce sada da prokomentarise i kakvu ce glupost jos da prirediš¤¢
Originally posted by: Jeca1997
Malo glup obicaj da ih prate do spavace sobe š¤¢
Originally posted by: Serviana
Mene to prati i ovde u Spaniji. Kao u mojoj zemlji je uvek hladno. Onda kao ti si iz Srbije? jaooo moja zaova ima drugaricu iz Letonije!!! itd itdA ovaj spot i salu ces ipak morati da mi pojasnis š³
Ja mislim da ce i te kako biti reprize Sugnine i Shijamove romanse ako ne i gore.. U pravu si sto se tice pouke, sta zele ovim da pokazu, koliko je tesko ozeniti razvedenu zenu i koliko je posle toga tesko biti u braku sa njom..naravoucenije: zenite se samo nevinim devojkama, one ce samo vas voleti jer nece znati za bolje, i jedva ce cekati da ispune sve vase fantazije cim predju prag spavace sobe š” Za muskarca nije vazno da li ima proslost, zena ne sme da je ima nikako ..Da mene ceka prva bracna noc sa onakvim muskarcem ,ne bi morala da hodam do sobe, trcala bi i to ne posle jedne veze koju sam imala u zivotu vec posle ko zna koliko veza ,dobrih i losih uspomena ,uspona i padova..
U pravu si dal,bice reprize i meni se ne svidja ona pratnja do spavace sobe.Ona je savrseno odglumila delovala mi je tako stvarno uplaseno i bilo mi pomalo zao.Mozda je to samo zbog toga sto je sramota i sto se svi oko nje zezaju,i sto misli da on od nje ocekuje puno pa nezana dali ce moci to da ispuni.Muskarci su romanticni i slatki samo u serijama u zivotu su svi isti,hoce da su prvi i jedini i da zena pre nego sto je upoznala njih nije ni postojala.
Smekerice, cestitam ti na visem rangu, sada si senior..mozes da postavljas neograniceno,barem mislim..šš¼
Hvala ti š¤i ja da dodjem do viseg ranga nekadš evo na fb najnovija slika sh i an iz privatnog zivota evo link neznam da je postavim https://www.facebook.com/AnandiAndShiv