EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 43

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.9k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 13 years ago
Ohoho velika rasprava na temu prve bracne noci 😃Ja se ipak nadam da necemo gledati reprizu Sugnine i Sijamove povuci-potegni romanse,realno to su nam vec pokazali,a nije ovo ni spanska serija pa da glavna glumica bude u braku mesecima ili godinama sa likom koga ne voli ,a pritom nema radione😳(odma cu da im pisem protestno pismo ako nas budu zamajavali)dalje,oni hoce da prikazu kako je moguc drugi brak,al bre posle svega sto je Sā­ļø preziveo da ne nabrajam , ko bi normalan istrpeo to sve i pristao na kraju da se ozeni,po meni pouka price je momci naoruzajte se strpljenjem kad prosite devojku koja je vec bila udata...šŸ˜•
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ohoho velika rasprava na temu prve bracne noci 😃Ja se ipak nadam da necemo gledati reprizu Sugnine i Sijamove povuci-potegni romanse,realno to su nam vec pokazali,a nije ovo ni spanska serija pa da glavna glumica bude u braku mesecima ili godinama sa likom koga ne voli ,a pritom nema radione😳(odma cu da im pisem protestno pismo ako nas budu zamajavali)dalje,oni hoce da prikazu kako je moguc drugi brak,al bre posle svega sto je Sā­ļø preziveo da ne nabrajam , ko bi normalan istrpeo to sve i pristao na kraju da se ozeni,po meni pouka price je momci naoruzajte se strpljenjem kad prosite devojku koja je vec bila udata...šŸ˜•

Ja mislim da ce i te kako biti reprize Sugnine i Shijamove romanse ako ne i gore.. U pravu si sto se tice pouke, sta zele ovim da pokazu, koliko je tesko ozeniti razvedenu zenu i koliko je posle toga tesko biti u braku sa njom..naravoucenije: zenite se samo nevinim devojkama, one ce samo vas voleti jer nece znati za bolje, i jedva ce cekati da ispune sve vase fantazije cim predju prag spavace sobe 😔 Za muskarca nije vazno da li ima proslost, zena ne sme da je ima nikako ..Da mene ceka prva bracna noc sa onakvim muskarcem ,ne bi morala da hodam do sobe, trcala bi i to ne posle jedne veze koju sam imala u zivotu vec posle ko zna koliko veza ,dobrih i losih uspomena ,uspona i padova..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Pitala sam moje indijske prijatelje i kazu da je obicaj da sestra mladozenje im blokira vrata sobe i ne dozvoli im da udju sve dok joj ne daju poklon najcesce novac.

Prosto se bojim sta ce sada da prokomentarise i kakvu ce glupost jos da priredi🤢

Pa ovoga puta je Mahi bio na vratima, mozda ce on da trazi poklon..Iskreno, ocekivala sam da ce Mahi da se pokrije Anandinim velom,sedne na krevet i ceka Sh šŸ˜† dok se An koci od smeha skrivajuci se u kupatilu..šŸ˜† šŸ˜†
Edited by Daltoni - 13 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Malo glup obicaj da ih prate do spavace sobe 🤢

Potpuno se slazem..toliko ponizavajuce..pogotovu kad pomislis kako se osecaju oni parovi koji imaju ugovorene brakove i nisu u vezi, ili za nevine devojke..pitam se u kolikoj meri ispune svoja ocekivanja...ā“
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Mene to prati i ovde u Spaniji. Kao u mojoj zemlji je uvek hladno. Onda kao ti si iz Srbije? jaooo moja zaova ima drugaricu iz Letonije!!! itd itd

A ovaj spot i salu ces ipak morati da mi pojasnis 😳

Ma bila je neka bezveze epizoda ,bla bla truc truc šŸ˜† i bio je red koleginici sa foruma da je prevodi,pa sam joj dala malo inspiracije da ne klone duhom...šŸ˜† šŸ˜‰ 😳
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja mislim da ce i te kako biti reprize Sugnine i Shijamove romanse ako ne i gore.. U pravu si sto se tice pouke, sta zele ovim da pokazu, koliko je tesko ozeniti razvedenu zenu i koliko je posle toga tesko biti u braku sa njom..naravoucenije: zenite se samo nevinim devojkama, one ce samo vas voleti jer nece znati za bolje, i jedva ce cekati da ispune sve vase fantazije cim predju prag spavace sobe 😔 Za muskarca nije vazno da li ima proslost, zena ne sme da je ima nikako ..Da mene ceka prva bracna noc sa onakvim muskarcem ,ne bi morala da hodam do sobe, trcala bi i to ne posle jedne veze koju sam imala u zivotu vec posle ko zna koliko veza ,dobrih i losih uspomena ,uspona i padova..

U pravu si dal,bice reprize i meni se ne svidja ona pratnja do spavace sobe.Ona je savrseno odglumila delovala mi je tako stvarno uplaseno i bilo mi pomalo zao.Mozda je to samo zbog toga sto je sramota i sto se svi oko nje zezaju,i sto misli da on od nje ocekuje puno pa nezana dali ce moci to da ispuni.Muskarci su romanticni i slatki samo u serijama u zivotu su svi isti,hoce da su prvi i jedini i da zena pre nego sto je upoznala njih nije ni postojala.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

U pravu si dal,bice reprize i meni se ne svidja ona pratnja do spavace sobe.Ona je savrseno odglumila delovala mi je tako stvarno uplaseno i bilo mi pomalo zao.Mozda je to samo zbog toga sto je sramota i sto se svi oko nje zezaju,i sto misli da on od nje ocekuje puno pa nezana dali ce moci to da ispuni.Muskarci su romanticni i slatki samo u serijama u zivotu su svi isti,hoce da su prvi i jedini i da zena pre nego sto je upoznala njih nije ni postojala.

Jeste, u pravu si, ali BV je jedna od realnijih serija, mozda i prikazu da Sh zeli da konzumira brak sa An,mada mu se to ne uklapa u CV..Svaki muskarac bi verovatno to ocekivao,pogotovu jer nije nevina i vec je bila u braku,pa misli da joj to ne predstavlja veliki problem..U pravu si sto kazes da se An plasi da li ce moci da ispuni ocekivanja, ali Sh ce je utesiti..Verujem da cemo se i mi iznenaditi kada vidimo da su u sobi dva odvojena kreveta i da ce Sh majka da im kaze ko ce gde da spava.Sh ce da bude srecan (ne razocaran) i izrazice An koliko je presrecan sto je sa njom u istoj sobi,onako nevino,slatko u njegovom maniru..An ce da lakne..
Ne verujem da ce da pokazu desavanja u spavacoj sobi danas,pre ce to biti sutra ili u petak..
Daltoni thumbnail
Smekerice, cestitam ti na visem rangu, sada si senior..mozes da postavljas neograniceno,barem mislim..šŸ‘šŸ¼
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Smekerice, cestitam ti na visem rangu, sada si senior..mozes da postavljas neograniceno,barem mislim..šŸ‘šŸ¼

Hvala ti šŸ¤—i ja da dodjem do viseg ranga nekad😃 evo na fb najnovija slika sh i an iz privatnog zivota evo link neznam da je postavim https://www.facebook.com/AnandiAndShiv
smeker thumbnail

Originally posted by: shmeker

Hvala ti šŸ¤—i ja da dodjem do viseg ranga nekad😃 evo na fb najnovija slika sh i an iz privatnog zivota evo link neznam da je postavim https://www.facebook.com/AnandiAndShiv

Tu je s desne strane pise da je postavila neka SU