EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca1997

Lepo mi dodje da zadavim Jagdisa 😡 Jos se i smesi,strasno!

Kad budes ga davila zovi me 😆!!!
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Kad budes ga davila zovi me 😆!!!

🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Hocu,obavezno 😆
kabakaba4 thumbnail

Interesantno kako 🐷 ne moze da zadrzi posao na duze...
U bolnicama je uvek nesto bilo, pa je odlazio...
Kod ove porodice je taman poceo da odradjuje kaznu, i desio mu se udes sa dzipom...
Sad najnovije, dobio posao kod Sh i razboleo se...ccc
dadisabih thumbnail
JEEECOOO
Ne zaboravi ni nas ostale😆. I pjeske da krenemo, stici cemo na vrijeme, jer CV nema namjeru skratiti nase mrcvarenje😡. J🐷 sudnji dan, a AnSh na vjencanju mi u "zivo"( kako to nasi kazu)🥳
kabakaba4 thumbnail

Lido je bila u pravu kad je rekla da je strina u stvari jedina koja gleda razumno na ovu situaciju.
Vidi se koliko smo svi brzi da reagujemo i ne razmisljamo mnogo, nego odmah, "necu vise da gledam".

Sada po forumu odjednom svi govore da im je strina draga, zbog onog sto je rekla. Vidi se zasto se vratila sa puta.
Sa Gori je isto. Svima je bila dosadna sa vristanjem, a sada je dozivaju da se vrati da vodi 🐷 sa sobom.

Da nije strine, Sh roditelji ne bi mnogo reagovali. Nece mozda ni sada da joj uzmu za ozbiljno ovu situaciju, pa nece ni hteti da razmisljaju o raskidu AnSh.
Jeca thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Lido je bila u pravu kad je rekla da je strina u stvari jedina koja gleda razumno na ovu situaciju.
Vidi se koliko smo svi brzi da reagujemo i ne razmisljamo mnogo, nego odmah, "necu vise da gledam".

Sada po forumu odjednom svi govore da im je strina draga, zbog onog sto je rekla. Vidi se zasto se vratila sa puta.
Sa Gori je isto. Svima je bila dosadna sa vristanjem, a sada je dozivaju da se vrati da vodi 🐷 sa sobom.

Da nije strine, Sh roditelji ne bi mnogo reagovali. Nece mozda ni sada da joj uzmu za ozbiljno ovu situaciju, pa nece ni hteti da razmisljaju o raskidu AnSh.

Da,i mene je strasno nervirala a sad shvatam da je pametna zena...Dokle Shiv da trpi sve ono?
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Da,i mene je strasno nervirala a sad shvatam da je pametna zena...Dokle Shiv da trpi sve ono?

Bas ga napravise mekuscem!
Ipak je malo lakse kad ih vidimo kako se sale dok snimaju, da nam bar malo snize tenziju!😊

dadisabih thumbnail
U vezi strine, ja ostajem pri onoj ocjeni da je posesivna, ma aspida. Ne pokazuje ona zelju da rijesi nastalu situaciju, nego to zeli da iskoristi kao oruzje protiv An. Svaka njena diskusija se svodila na to, da An ne odgovara Sh ni na kakvom polju, a zagovara raskid dok je jos nije ni upoznla.😡😡
Jeca thumbnail

Originally posted by: dadisabih

U vezi strine, ja ostajem pri onoj ocjeni da je posesivna, ma aspida. Ne pokazuje ona zelju da rijesi nastalu situaciju, nego to zeli da iskoristi kao oruzje protiv An. Svaka njena diskusija se svodila na to, da An ne odgovara Sh ni na kakvom polju, a zagovara raskid dok je jos nije ni upoznla.😡😡

I to sto kazes,podseca me na babu sa pocetka