Kasnije...sada sam samo uletela na brzinu jer sam se sokirala kada sam dobila mejl sa slikama za pano..😲 Morala sam to da podelim sa vama...
PS Obavezno me podseti ako zaboravim da prevedem..😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 12th Oct 2025 - WKV
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 13th Oct 2025
COURSE STARTED 😛13. 10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 13 Oct 2025 EDT
Alia Bhatt Creates History
Stars at Manish Malhotra's Diwali Party
No amount of jadu tona is enough for Alia bhatt and Filmfare editor
Bollywood Diwali bash pics.
Why is Hrithik wasting his time by doing all these?
A Historic Moment: Israel- Gaza Peace The October 2025 Ceasefire
Child Contestant Behaviour In KBC
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari has reasonable second Friday..
Like/Dislike/Neutral Week 7
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 14, 2025 Episode Discussion Thread
Nije 😆 😆
Cuti bre. Nije mi bilo do brkova nego da se nekako iskobeljam i ne platim kaznu 😆
eto,imate lijep pozdrav,idem u setnju 🤗
ps.ako me ne bude veceras,otisla sam u pekaru da vidim jesu gotove kifle 🤣
Kasnije...sada sam samo uletela na brzinu jer sam se sokirala kada sam dobila mejl sa slikama za pano..😲 Morala sam to da podelim sa vama...
PS Obavezno me podseti ako zaboravim da prevedem..😆
Malo osvezenje ..posto vas uspedoh iscitati 😆😆
A ima momenata,😆vidim da ste se lepo zabavljale ismejale,😆a sve zahvaljujuci kiflama,veknama i ostalim pekarskim proizvodima 😆Tu je bilo zavodjenja,namigivanja ,cekacemo i taj petak pa da cujemo nastavak price😊Samo bez scena iz filma "Secas li se Doli Bell"
😆
A i ostalih udvaraca ima 😳Vidim da ste obradjivale temu o izgledu udate zene, potom udvaraci udatim zenama i tako to😆Na sve strane udvaraci,postalo je i to odavno veoma popularno i moderno.Ja sam mirna sto se toga tice ,lepo sedim doma i niko me neprimecuje😆😆
Ma Keti se tu nesto folira, umesto da zgrabi kiflu i ne trazi preko hleba pogacu...😕 A sto se ostalih udvaraca tice, samo ste ti i Nada fine pa se ne izjasnjavate..Iako sedis kuci, znam da imas neku pricu na tu temu za podeliti sa nama..ako si udata,pa nisi mrtva pa da ti niko ne prilazi nikada..😉
Prilaze nije da ne prilaze. Eto na primer poslednji koji me je zaustavio i prisao mi bio je pandur. Hteo da me kazni za prebrzu voznju. 🤣
A jer imao brkove..😲 🤣
Nije 😆 😆
Cuti bre. Nije mi bilo do brkova nego da se nekako iskobeljam i ne platim kaznu 😆
Mozda je hteo da ti naplati u naturi..😉😆 Jesi li proverila kais,opasac, pendrek...Nado, sama si mi sada dala temu... 🤣 🤣