Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
KARWA CHAUTH 15.10
NOODLES VRATH 16.10
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
What will Yuvraj do?
Welcome Back 🥳
Pankaj Dheer Passes Away
Pari and Mitali
This is concerning.
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Acha wala gunda
i support farhana
Uzivaj u setnji. π
Znaci da ne treba da brinemo ako te ne bude bilo π
Kasnije...sada sam samo uletela na brzinu jer sam se sokirala kada sam dobila mejl sa slikama za pano..π² Morala sam to da podelim sa vama...
PS Obavezno me podseti ako zaboravim da prevedem..π
vratila sam se,nema kifli π mislim ima ali nisu vruce ko one od sinoc π€£
http://www.youtube.com/watch?v=SlQmKUkzgH4[/YOUTUBE]
Dal π
Kasnije...sada sam samo uletela na brzinu jer sam se sokirala kada sam dobila mejl sa slikama za pano..π² Morala sam to da podelim sa vama...
PS Obavezno me podseti ako zaboravim da prevedem..ππ€£ ti sokiranaπ² cime,sto slike nisu stigle ranije π mi uopste nismoπsamo smo cekale da javis da je stigao mejl i sta pise π
Kifle su, sudeci po onome sto si ispricala,vec odavno gotove i spremne za tebe..A ti samo treba da zatrepces okicama i dobijas besplatno pecivo sve dok to zelis...
PS A to sto si rekla da je moj tip,sa sve cepsima, veliki i jak...sada pravi haos u mojoj masti...ubicu te Ketlin Kavana...π³π
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=4h_SJG6H8Ps[/YOUTUBE]
ππ samo ti mastaj πa vidis ovog lika,bijela majica sa nekim zutim detaljem,prvi je obukao kecelju π,e pekar izgledom podsjeca na njega,mislim ima isto tijelo π³ hlace nosi na kukovima i usku bijelu bodi majicu π€ͺ ali u licu izgleda ljepse i muzevnije od ovog lika,ima one ostre crte lica,crn je i ima prelepe zube i usta π³ ima oko 35 godina i cini mi se da mu godine daju dodatni sarm π³e kad sam ga ja primjetila i rendgenski snimila,znas koliko je sati ππ
Sad samo cekam da vidim Ketyn komentar π
Kod mojih u goste..a praznik..pa neki dan pobede valjda u Prvom Svetskom ratu, nemam pojma..π