Returning of the written off #34 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.7k

Users

8

5.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Ma da, idioti nevidjeni,ja stvarno ne znam sta to znaci ? Ej bre, decko im je nosio sou, svaka cast i DD i Sanaya Irani, ali i jedna i druga serija ne bi bile ovo sto jesu da nije njih dvojice. Cuj , pa serije gledaju zene, ne treba njima da ih zdrma Madu ili Kushi, ok sve to,ali podji od sebe, koliko god bila dobra prica da nije muskog lika poput Baruna ili u ovom drugom slucaju Viva da nas zdrmaju svojim sarmom, harizmom, ma bas bi tako odlepile. I nema tu godine, obaraju s nogu zene ma koliko godina imale. I sad meni treba da gledam ponovo Madhu, ma bas cu. 🤢DD hocu,ok,ali daj novu seriju, novu pricu, nov muski lik da naprave drugu magiju.I znas sta je najinteresantnije, ono sto sam ja u '' svadjama ''s tobom stalno isticala Madhu sjeba sve muskarce oko nje , i Mukunda i Sultana i sad evo i RK . I ispuni se i ono Sultanovo kad je rekao RK da ce ga ona takodje unistiti...i ispuni se i prorocanstvo onog Pabboinog proroka, pa zar ne, tako na kraju ispade.

No coment...ovo sto su uradili sada je ponistilo sve dobro koje su njih dvoje zajedno napravili...razocarana sam V izlaskom i trenutno mi je bas lose kad mislim o tome..Komentarisacemo kada vidim kako ce ubiti RK..to ce biti presudno za mene..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Evo jedno obecanje od mene, tamo na prolece,zdravlje Boze, palim kola,idem po Smeki, pa idemo u Sabac, Beograd i N.Sad,da se svi okupimo..ali obavezno !

E jedva cekam, ali zaista, skup moze i kod mene u Sapcu, verujte za sve mesta ima , plus nemam muza da nam smeta
😆

Ma sve moze,ako ces da kuvas kafu..pokupimo te i idemo dalje, ludi karavan na tockovima..😉😆

Ma bre bre kuvacu vam sta hocete,samo dodjite. Ma necu da vam kuvam nista, samo cu vas vodati po restoranima😉
Nemoj molim te, nemam vecernju toaletu za tu priliku..😆 Ali cu da nabavim..kada potrpam Smeki u kola,ti si nam sledeca stanica,jer tako,pa onda BG, NS ,Celarevo..Valjda tako ide..A nosimo GPS i GPRS obavezno da se ne izgubimo po Srbiji...Kakva ce to pustolovina da bude..🤣
Ma sta ce ti GPRS kad imas Smeki 🤣
Pa toga se i plasim..da ne nastavimo kojim slucajem za Indiju 😕 🤣

🤣 Mislis? Ona da ide u indiju? Ona? Ma nema sanse.😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja? 😲 Pomesala si me sa nekim 🤣

Desava mi se..pogotovu u ove sate..😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Auuu koja slika. 👍🏼 Fantasticno. Kety , svaka cast. 👏

Kad nista ne razumem bar da dobro vidim sto je , priznacete, i onako vaznije. 🤣

😃

Jesi vidjela sto ga nadjoh 😆A posebno je lijepo gledati 267 epiz. sa ovakvom slikom 😳
Imas ispod kratki opis na engl.,uglavnom sustina epizode je opisana.
Daltoni thumbnail

Ma Dal je Zbunjena kao tamo neka 😆

Mislis Kushi..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Znaci,veceras se tusiras dva puta, sad i posle linka. Aj razumem sto posle , al sto sad
😆

Pa pre linka zato sto sam se preznojila dok sam dobila link,a posle linka,zna se,..😉
Kety76 thumbnail

Kety ja cu seriju gledati jos jednom. Resila sam. A ti?

Hocu,sigurno cu je jos jednom pogledati.S obzirom sta me ceka,stvarno nisam mislila da postoji nesto sto ce me tako okupirati.Pozitivno,naravno 😃 Nisam nista preskakala a mislim da necu ni iz drugog puta.Svaka scena ima svoju draz 😛

Kety76 thumbnail
Eto ti sad,daj link,daj link,pa sad se svi izgubili 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Naravno da se razumijemo 😛 Lijepo se provedi 😛 A onda cemo pisati eseje o Barunu 😉
Mi cemo zavrsiti sa gledanjem i utisci ce se sloziti.Mada se meni vec slozilo 😆 Barun je magican.On je zivio zivot ASR a ne glumio.Nikakvo cudo sto ga toliko traze.

Kety, ja zaista nemam reci kako decko glumi. Ono je magija, ja sam isto napisala, on ovo ne glumi,on ovo zivi. Kad uzmemo u obzir koliko je on s pocetka u sustini malo govorio, sve je bilo u pogledu, pokretu, u izrazu. A kasnije, kad progovori, kad je zavodi,kad joj se priblizava , da se smrznes od seksi glasa Mislim da je on prevazisao i Bolivud, njemu je mesto mnogo dalje.

Daltoni thumbnail
Ove epizode nemaju titl na engleskom...😭