EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.2k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ovu sam slicicu postavila na onaj link..
lunapic 136179833510781 4
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Cica

Jao Biki, kako su mi slatki, kako ga ona milo gleda, uh, cu da puknem.😭

Duse moje slatke,carobne,neprevazidjenje AnSh❤️ Sidysha..❤️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sad me intersuje kako ce da odglumi,sa ovom novom i da li ce se primetiti promena u njemu,pa ko moze sutra da pogleda nek pogleda,pa da mi kaze ja nema zeludac stvarno.A interesuje me😡 cisto da budem mirna sto se nekih stvari tice,ja verujem u njega ali neki unutrasnji glas mi govori nesto drugo😡

Ja cu Shmeki da odgleda jer meni moj unutrasnji glas govori da je on duboko razocaran ovom promenom, moram da vidim pa ili da se uverim ili da me on razuveri , a onda cu xnati kako posle toga, ja prosto MORAM da vidim, pa i nek povracam na nju, ali potreban mi je zakljucak
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Jao devojke jedva vas stigoh, kakve ste kao osice . Usput sam bila i pucala "no" x puta .Sta sad treba?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Meni je Nada jos pre neko vece dala lik od serijeon, pa da malo iscitavam, tu su jos tad komentarisali da su Shivu pretili otkazom, a videla sam da su uzurbano trazile da se prevodi sa ind.znaci da se suskalo vec o tome.
kaliopa thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Jao, unistise ih Jas i Nehha 😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

Ja cu Shmeki da odgleda jer meni moj unutrasnji glas govori da je on duboko razocaran ovom promenom, moram da vidim pa ili da se uverim ili da me on razuveri , a onda cu xnati kako posle toga, ja prosto MORAM da vidim, pa i nek povracam na nju, ali potreban mi je zakljucak

Ja ne znam zasto se sumnja u Papu,on je profesionalac,mozda ce morati jos malo da nastavi da ne bi ispalo toliko providno,nije mu lako ni malo,njemu je sad najteze ,teze nego nama verujte mi...
Ako mora da se drzi profesionalnosti a i sama ekipa tim koji naredjuje sta i kako..sta on moze sad sam da uradi na osnovu toga sem da se pokupi i kaze Adio...ali mora i da odrzi tu distancu da ne ode odmah za Makanom..jer bi tek tada bilo raznih glasina..Samo shvatite jedno da u svakom javnom poslu bilo na koga da se odnosi moraju se drzati profesionalnosti jer toliki auditorijum prati...a kako je tom profesionalcu privatno,u dusi i srcu to samo on zna...
Ovim mojim misljenjem ne zelim uvrediti nekoga,niti zelim izigravati pametnicu,nego sam samo istakla sa moje tacke gledista sta mislim o tome
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Jao, unistise ih Jas i Nehha 😆

Gde Kopice?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja ne znam zasto se sumnja u Papu,on je profesionalac,mozda ce morati jos malo da nastavi da ne bi ispalo toliko providno,nije mu lako ni malo,njemu je sad najteze ,teze nego nama verujte mi...
Ako mora da se drzi profesionalnosti a i sama ekipa tim koji naredjuje sta i kako..sta on moze sad sam da uradi na osnovu toga sem da se pokupi i kaze Adio...ali mora i da odrzi tu distancu da ne ode odmah za Makanom..jer bi tek tada bilo raznih glasina..Samo shvatite jedno da u svakom javnom poslu bilo na koga da se odnosi moraju se drzati profesionalnosti jer toliki auditorijum prati...a kako je tom profesionalcu privatno,u dusi i srcu to samo on zna...

Sve si u pravu Bikice. Samo on zna kako mu je. Toliko vremena su proveli zajedno. Zajedno radili ,provodili slobodno vreme na snimanju zajedno. Onda nju onako sutnu. I da je od kamena , a nije , bilo bi mu tesko. Ja u to ne sumnjam.