DASHI FUTTT 21.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
THAKELA LOVE 22.8
Bluffmaster IF Season 1 (Sign-up Open)
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
Geetmaan finally got married 😍
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
When you’re in love with ddp
27 years of Dil Se
Ranbir is accused of secretly following Deepika in social media 😆
🚨 Scheduled Downtime Notice 🚨
Govinda Sunita Ahuja Divorce Case Update
Important Notification regarding IF
Pick one Emraan Hashmi song
Jao Biki, kako su mi slatki, kako ga ona milo gleda, uh, cu da puknem.😭
Sad me intersuje kako ce da odglumi,sa ovom novom i da li ce se primetiti promena u njemu,pa ko moze sutra da pogleda nek pogleda,pa da mi kaze ja nema zeludac stvarno.A interesuje me😡 cisto da budem mirna sto se nekih stvari tice,ja verujem u njega ali neki unutrasnji glas mi govori nesto drugo😡
Ja cu Shmeki da odgleda jer meni moj unutrasnji glas govori da je on duboko razocaran ovom promenom, moram da vidim pa ili da se uverim ili da me on razuveri , a onda cu xnati kako posle toga, ja prosto MORAM da vidim, pa i nek povracam na nju, ali potreban mi je zakljucak
Ja ne znam zasto se sumnja u Papu,on je profesionalac,mozda ce morati jos malo da nastavi da ne bi ispalo toliko providno,nije mu lako ni malo,njemu je sad najteze ,teze nego nama verujte mi...Ako mora da se drzi profesionalnosti a i sama ekipa tim koji naredjuje sta i kako..sta on moze sad sam da uradi na osnovu toga sem da se pokupi i kaze Adio...ali mora i da odrzi tu distancu da ne ode odmah za Makanom..jer bi tek tada bilo raznih glasina..Samo shvatite jedno da u svakom javnom poslu bilo na koga da se odnosi moraju se drzati profesionalnosti jer toliki auditorijum prati...a kako je tom profesionalcu privatno,u dusi i srcu to samo on zna...