EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #20 - Page 73

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

62.3k

Users

30

19.1k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Sa onog drugog sajta, pise neka devojka:

"Evo sada procitah na njihovim forumima i fb.izricito tra'e od clanova da komentari'u o A.i ',a ne da pi'u i tra'e da se P.vrati,u protivnom,ugasice im te web.strane.Ovi ogorceni na Colors tv,ka'u da je to njihobo maslo.Bombarduju ih tel.pozivima.Ka'u kako je J.mogao da ode na 5 dana,za'to P.nisu dali da se odmori.'.takodje,preti otkaz,jer se bunio zbog P.i napo*ne satnice.ka'u da bojkotuju seriju."

"Ja sam to sad procitala na njihovim stranicama.Srecom pi'u na engleskom,pa mi nije problem.ja sam vec to pisala.bilo kakav problem da je bio i da ga je P.izazvala,zbog profesionalnosti i gledalaca ona je trebala da ostane.ali vidim svi za nju ka'u sve najlep'e,ali su protiv Colors tv i producenta.Ka'u da se prema glumcima pona'aju kao prema robovima.da li je to tacno,ne znam,ali tako pi'u."

Tooo 👏
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sad me intersuje kako ce da odglumi,sa ovom novom i da li ce se primetiti promena u njemu,pa ko moze sutra da pogleda nek pogleda,pa da mi kaze ja nema zeludac stvarno.A interesuje me😡 cisto da budem mirna sto se nekih stvari tice,ja verujem u njega ali neki unutrasnji glas mi govori nesto drugo😡

Ma stta god da bude sutra mi znammo da je to filmsska industtrija a da se neke stvari mogu ukjepsati i monntirati zato samo hladnog mozga a punog stca nastavljamo.A neke stvari ce se pokkazati hemija ostaje hemija. Makan je ZAKON
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Mislim da je pitanje suvisno 😡

Ne interesuje me vise ta tematika.😃
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Sad me intersuje kako ce da odglumi,sa ovom novom i da li ce se primetiti promena u njemu,pa ko moze sutra da pogleda nek pogleda,pa da mi kaze ja nema zeludac stvarno.A interesuje me😡 cisto da budem mirna sto se nekih stvari tice,ja verujem u njega ali neki unutrasnji glas mi govori nesto drugo😡

Ja cu 😉
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: olla

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3464437&PN=1&RN=1

Uhhh 😡😡😡 hajmo ovde no no no!!! Steta sto moze samo jednom 🤢

koliko god hoces i zato mislim da je laznjak,time se hakeri sluze.ali tipkaj i ja sam pa mi dosadilo
Znaci sutra BV, uzivat ce u slonici.zujimo li zujimo😊
Znaci Makan na pauzi.To nije normalno.Koga god zavolimo njega uklone😆 ali slonicu ne mogu eto im je
olla thumbnail

Iskreno ne ali sam htela da uporedim njegovu glumu tad i sad sa Makanom to mi je bio cilj😃 i ima razlike😉

Da, ovo sa linka je prava gluma 😉😉
Cica thumbnail

http://www.youtube.com/watch?v=jyj3ji7Z2Ec

Ah, ta plava kosulja, opet nakvasen, ali ja ovde zamisljam neku drugu. . Ali Smeki, glava me zabole, kako oni iskrive snimak, tako ja glavu okrecem.😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Cica thumbnail

Originally posted by: olla

I kod mene isto... tako je, bitno je da vide naslov u kome se pominje P. i da trazimo njeno vracanje u seriju

Ja sam ih na kraju, na sva tri mesta pitala zasto nisu fer, sto mi ne pustaju poruke. Nasekirala sam ih sigurno sad.😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Nehi treba pomoc ovde http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3464044

Ajmo!!!