Ma ovaj put Dadisa ako se razboli,Djedica ce da bude glavni doktor a lijekovi na cvjetnoj bazi 😉🤣Originally posted by: kabakaba4
IJAOO "siromah" Jag😆😆🐷Samo da se Dadisa ne razboli ponovo, pa da ga prime unutra da je leci kao pre.
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
GEETUs DEATH 6.10
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
Twinkle taking dig at Alia?
What a joke this is!
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
Armaan Drove G2 towards death (metaphorically)
Parivaar Ki Izzat!!!
SO mihir wants to leave Tulsi
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Ma ovaj put Dadisa ako se razboli,Djedica ce da bude glavni doktor a lijekovi na cvjetnoj bazi 😉🤣Originally posted by: kabakaba4
IJAOO "siromah" Jag😆😆🐷Samo da se Dadisa ne razboli ponovo, pa da ga prime unutra da je leci kao pre.
Ma ovaj put Dadisa ako se razboli,Djedica ce da bude glavni doktor a lijekovi na cvjetnoj bazi 😉🤣
Sta mislite hoce li G se predomisliti i pomiriti se s J zbog bebe ili ce se "rijesiti"djeteta????Originally posted by: kabakaba4
Smirila se situacija oko Gorine trudnoce.Bila je 21 stranica i 161 prilog.Danasnja veridba je malo prekinula temu, ali to tek dolazi.Misljenja su stvarno razna, a dobro su nas iznenadili CVs.
Originally posted by: cardigan
Ja mislim da je bolje sad nego sutra kad se raspricamo da prekoracimo 150. Otvori i neka je sa srecom.😊
🤗Zdravo cure! ❤️
Eto, ja nisam mogla da izdrzim, pa dosla na veridbu. Vidim da su stigle i gosce iz Avganistana😉, t.j. one seke i tete - sa navucenim velovima preko glave & sve do brade...❓Primetih i sledece:- da me na Shivovom turbanu ona dva ukrasa( cvoric i pero) podsecaju na dva roshcica 😆😲 😭- da Jagja ima ravne tabane i da mnogo zalosno place...😕- da je An telepatski osetila JG- blizinu, u stilu : " Ti si moj kosmos, a ja tvoja planeta"🥺 😡 🤢...I posto jadna An ne sme zvanicno da pozdravi JG, pozdravlja ga njeno srce pesmom davno preminule Janis Joplin: Cry baby (= placi , placi dusho , ridaj, jeee!)(Cry baby, cry...Honey, welcome back home...Come on and baby, baby now : Cry baby, JEAH...)Mislim da ce ⭐️ Dadisa 1000 000 % da izbaci gosin 🐷 napolje na kisu!!! 😆👏