SRPSKI SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

29

2.2k

Frequent Posters

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 13 years ago
Znaci ne verujem, sto rece Goranta, oh yeah 🤣
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Goranta

OUUU JEAAA!!!!!!!!!!

Jesi li videla sta sam ti napisala na drugom forumu?

Gori napusta seriju kroz 4 nedelje, a trudnocu treba da prikazuju mnogo duze, tako da mi ni necemo videti bebu.
Njoj ce verovatno nesto da se desi, jer mora da ode zbog udaje, a Jagya ce verovatno da ostane nama na teretu?/
cardigan thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
@ Ka,
nisam stigla pre da ti se javim, jer sam od jutros izmala gomilu nekih obaveza, pa nisam bila kod kuce, tj. pri kompjuteru. Drago mi je sto je i Fredoom tu, tako da cu ja prevesti epizodu koja ce danas da se emituje, umesto Daltoni. Prema tome, sve je pod kontrolom.

cardigan thumbnail
[QUOTE=kabakaba4]

Jesi li videla sta sam ti napisala na drugom forumu?

Gori napusta seriju kroz 4 nedelje, a trudnocu treba da prikazuju mnogo duze, tako da mi ni necemo videti bebu.
Njoj ce verovatno nesto da se desi, jer mora da ode zbog udaje, a Jagya ce verovatno da ostane nama na teretu?/

[/QUOTE=cardigan] Mozda ce CV samo da zamene glumicu...
Edited by cardigan - 13 years ago
m.magdalena thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Uf, nigde nikog! Nekada smo imale i "pyjama party" a sad svi nesto ljuti ili iznervirani.
Ja cu jos malo pa kao Jagya, poceti da pricam sama sa sobom😆

Mozda cemo ako ovako nastavite i ugasiti ovaj forum.
Sta ce nam, za samo par osoba ne vredi, kad nema ko da diskutuje.😭
OK, odoh i ja!

Ma svi smo mi tu negde 😊
Nego su nas sada sve uzdrmali sa ovim preokretima i desavanjima koja slede,tako da samo mozemo sa nestrpljenjem da iscekujemo sta ce se dalje desavati,i dok smo mi kao na iglama oni kao po obicaju polako 😊
Ja cim ugrabim slobodan trenutak(posto imam bebu),odmah pregledam sta se desava,mada ne stizem uvek da pisem 😊
Ne preostaje nam nista drugo nego da se naoruzamo strpljenjem i vidimo sta su nam pripremili!!!😊 A bice tu jos mnogo igre sa nasim zivcima!! Zapleti tek slede!
kabakaba4 thumbnail
Ja nekako ne verujem da ce zameniti glumicu. Trebace Jag da se podseca Gorinih lazi i da se vraca film, a kako ce ako je nova glumica.Gehena je mogla, jer nema takvu ulogu.
Sve mi se nekako cini da ce Jag da nastavi svoj zivot bez nje i da se brine za svoju porodicu, jer se Anandi, koja se za njih brinula, udaje.

Mislim da ce Gori mozda da vidimo jos malo, kako mozda pati, ali kao da nije vise potrebna❓❓

Eto, ova vest nas je sve zatekla! NIKO se nije toga obrta setio😊
Edited by kabakaba4 - 13 years ago
cardigan thumbnail
[QUOTE=m.magdalena]
Ma svi smo mi tu negde 😊
Nego su nas sada sve uzdrmali sa ovim preokretima i desavanjima koja slede,tako da samo mozemo sa nestrpljenjem da iscekujemo sta ce se dalje desavati,i dok smo mi kao na iglama oni kao po obicaju polako 😊
Ja cim ugrabim slobodan trenutak(posto imam bebu),odmah pregledam sta se desava,mada ne stizem uvek da pisem 😊
Ne preostaje nam nista drugo nego da se naoruzamo strpljenjem i vidimo sta su nam pripremili!!!😊 A bice tu jos mnogo igre sa nasim zivcima!! Zapleti tek slede!

[/QUOTE=cardigan]
m.magdalena, u pravu si; evo, sad nas ocekuju trenutno dva preokreta: prvi, kad Jagja stize kod roditelja na sam dan veridbe, i drugi - za to vreme saznaje da je Gauri opet u drugom stanju. Ne bih bila u njegovoj kozi, sto je mnogo - mnogo je😲😲
Neelaalikhan thumbnail
Explorer Thumbnail
Izvinite o kom drugom forumu je rijec? Ja momentalno ne gledam nego samo citam, pa ne mogu da komentiram. Ova vijest da je Gauri trudna je dobar zapletaj i nadam se da ce ce se J. vratiti njoj, tako da A/S budu zajedno.
cardigan thumbnail
@ fredoom,

imas voice over od 28.08. na str.132 ako zelis da ga ubacis u prevod.😊
tinoo thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Voiceover 29th august 2012
Reference is to anandi's unhappy face today when she is looking in the mirror:
"It is never easy for a person who has got divorced previously to re-enter into a new life, because memories of their past life just dont go away and keep hounding them."