.Daaa. Po obicaju 😆
Laku noc i tebi ❤️
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #125 DTp20
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 17 Aug 2025 EDT
CID Episode 69 - 16th August
CHEATER FAMILY 17.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 18 Aug 2025 EDT
Memory Loss?
Shradhanjali to Goenkas-The OG kaleshis
Anupamaa 17 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
17 years of Bachna Ae Haseeno
Spy Universe Fatigue: Time for YRF to Shelve Alpha?
Abhishek's wise words about nepotism
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 25
Anupamaa 15-16 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Any outsider actresses that made big without Godfather?
Will War 2 make the 400cr club? 😎
Faisal khan to take legal action against brother Aamir Khan!!!
Mukesh Khanna explains; Why Ranveer Singh will ruin Shaktimaan 👀
Woh Kisna hai <3
Janhvi Kapoor At Dahi Handi Event
GAADI CHOOT GAYI 18.8
.Daaa. Po obicaju 😆
Laku noc i tebi ❤️
Jeste. Bilo je to ko kec na jedanaest, kad je pocela da lupeta o svojoj glumackoj velicini i talentu. Nidje veze. A nama dosla ko dzak za iskaljivanje besa.
Mislili smo da je Prats izbacena iz serije. A nije. Sama ju je napustila. I to je samo bila prva u nizu losih odluka. I poslovnih i privatnih. Sad kad se setim toga, mislim da je bila nezrela , nespremna na toliku slavu i nepripremljena na zivot u tom svetu. Velika greska je sto se cela porodica nije preselila i sto su je roditelji pustili da zivi sama.
Dobar dan
Dobro veče 😄
- Bila je mlada a pod uticajem tradicije i obicaja Mislim da je onaj idiot Makrand uvukao u sve to Skontao je on da se izmedu nje i Sida nesto desava pa joj je punio glavu glupostima Odvlacio je na one sjedaljke tulume i bila je premorena A kad si hronicno umoran a imas nekoga ko ti non stop kljuca uvuce ti se crv sumnje Njemu je bio cilj da P.izvuce iz te serije Ne zbog serije nego da je udalji od Sida I uspio je u tome Kada je shvatila sta se desava vec je bilo kasno On je bio spreman na sve Mada bi mi svi reagovali kao i on da vidimo da nam partner klizi iz ruku Malo ko bi prepustio mjesto nekome drugom Problem je bio sto ga je na kraju ipak ostavila i njegovi potezi su joj unistili karijeru A on se na kraju ozeni i kao da nije ni bio s njom Veza im nije opstala a zbog njegove sebicnosti njoj je zapecatio sudbinu Njemu je bilo bitno da ude u krug poznatih 😡
- Pa mama je dosta vremena provodila kod nje ali sjecas se da je na kraju onaj R.istjerao
- Znam samo da joj je trebala ljubav,paznja i pokusavala je da to dobije Medutim svi su je iskoristavali da bi bilo videni i uslikani s njom
- Par mjeseci prije tragedije izgledala je ko pticica u kavezu Vidjelo se da je nesretna i depresivna A i oni kilogrami nisu dosli bezveze Ocito je bila nezadovoljna onim sto se desavalo 😒
Ja se secam sebe kakva sam bila kad sam imala toliko godina. Izlasci , drustvo .... Ceo svet je bio moj. Samo sve to je bilo naivno u poredjenju sa mondenskim i burnim zivotom kakav je vodio Makrand . Ona je radila po citave dane. U tim godinama, u velikom gradu, sa momkom koji je bio iskompleksirani mamin sin i kome je imponovalo da se druzi sa poznatom glumicom, nije cudno sto se izgubila. Mislim da je pokusala da se uklopi. Mlada, naivna... I ja mislim da joj je Makrand punio glavu i da se ona "uzvezdila" pa je lako ubedio da ostavi BV.
Jadna njena mama. Verujem da , dok je ziva, nece sebi oprostiti sto ju je ostavila. Raul je potpuno unistio. Pila je, abortirala, njegova sadasnja zena ju je maltretila, a pisalo se i jos kojesta... Ostala je bez novca, kariejra joj je stagnirala....najgore od svega sto se osecala usamljeno i napusteno.
Na slikama sa zadnjeg hollia vidi se koliko je bila izgubljena.
Sta ovo treba bilo kome? Ja sve mislim da je tu u pitanju droga i alkohol. Od "besa" ne znaju sta ce. Sve je dosadno i stalno se traze nova uzbudjenja.
Danas je bilo uzasno toplo. Jedva cekam sutrasnji dan. Najavili su pad temperature, samo da ne bude opet neko nevreme. Kako vi podnosite ove vrucine?
Toral ce glumiti u novoj seriji. Uvek, pored njenog imena, kad pisu clanak, napisu da bila Anandi u BV. 😕Ja Aviku i Prats jedino vidim kao Anandi .
Pokusala sam postaviti sliku s telefona