E ajd razumem sto nas tako blokiraju. Al sto njih kad pisu na engleskom 😆
Misiis, isperemo im mozak, pa im dosadi 😆
Ma da,ko bi nas upratio 😆
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 25
BALH Naya Season EDT Week #10: Aug 18 - Aug 22
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 18 Aug 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 19 Aug 2025 EDT
GAADI CHOOTH GAYI 18.8
DAHII HANDI 19.8
Shradhanjali to Mr Anshuman Raizada
Disaster Monday: War 2 falls 75% to Rs. 6 cr, shows cancelled
Back to the pavilion when??
KJO To Return In 2026 With Classic Hindi Cinema
Faissal Khan's Shocking Revelations
Param Sundari ..Yay or Nay ?
I find it unprofessional
Rashmika Mandanna & Vijay Devarakonda India Day New York parade
E ajd razumem sto nas tako blokiraju. Al sto njih kad pisu na engleskom 😆
Misiis, isperemo im mozak, pa im dosadi 😆
Ma da,ko bi nas upratio 😆
Uffff. Pa sad razmisljam. Mislim da je negde od proletos. Znas mene. Da mi sad zivot zavisi od toga, ne bih tacno mogla da se setim 😆
Znaci par mjeseci Ja imam poruku od administratora sajta da pripremaju izmjene a ta poruka je od augusta prosle godine 😆Tek je juce otvorila Vjerovatno od tada nisam ni bila na IF Pretpostavljam da sam zadnji put bila prosle god na P.rodendan
Joj sjecam se 😆A ja bila najtvrdoglavija za krenuti sa gledanjem 😆Sjecas se cuvene Daltoni recenice "prvih 20 epiz.je dosadno a onda ne mozes prestati " Ja pala tek na 100-toj 😆 i onda totalno zaglavila 🤪
- A BV mi je u jednom trenutku bila samo na prelistavanju Samo nadem scene gdje Prats glumi a onda se pojavio Siv Ne sjecam se da je neka ljubavna prica ostavila takav utisak na mene
- I IPKND sam gledala zbog Baruna ali mi Sanaya nije nesto "legla"😆 Samo je prica bila dobra A zena me u 70 % serije nervirala za medalju 😆
- Dok je kod SY bilo drugacije Nije bilo favorita Bila sam zaljubljena u njihovu ljubav
Daaaa. Dal je tom izjavom prevazisla samu sebe 😆Kraljica 😆
BV sam pocela gledati jer mi je prica o decijem braku bila potpuno nepoznata kao i Indijska kultura. Kad sam videla njih dvoje, malu Anandi i Jagija bila sam gotova. Dolazak Siva je promenio tok serije. Iskreno mislim da je taj prvi deo, do njegovog dolaska, bio i najkvalitetniji. Volela sam tu ljubavnu pricu, Anadi i Siva, jer sam cesto imala utisak da uopste i ne glume. Po meni su, sa njih dvoje , mogli da naprave i najgluplji scenario, ja bi ih i dalje gledala. Kad je ona napustila seriju , bio je to za mene sok. Nisam mogla verovati da se to desava.
Sto se tice IPKND Barun je definitivno izneo seriju. Meni Sanaja nikad nije bila bog zna sta. Zato je on vrh. Al u sustini je sve bilo OK. Lepo smo se druzile. Intenzivno smo prozivele sve to. Koliko mi je bilo lepo da gledam seriju, toliko mi je bilo lepo i ono nase cavrljanje u pauzma. 😃
Secas se, za jednu noc smo znale napisati i po 20 strana. Kad se zaukamo bile smo ko teretni voz na nizbrdici 🤣
Znaci par mjeseci Ja imam poruku od administratora sajta da pripremaju izmjene a ta poruka je od augusta prosle godine 😆Tek je juce otvorila Vjerovatno od tada nisam ni bila na IF Pretpostavljam da sam zadnji put bila prosle god na P.rodendan
I ja sam je dobila. Al uopste nisam kontala o cemu se radi. Tek kad su se desile izmene bilo mi jasno. Upalih na guranje 😆
Daaaa. Dal je tom izjavom prevazisla samu sebe 😆Kraljica 😆
BV sam pocela gledati jer mi je prica o decijem braku bila potpuno nepoznata kao i Indijska kultura. Kad sam videla njih dvoje, malu Anandi i Jagija bila sam gotova. Dolazak Siva je promenio tok serije. Iskreno mislim da je taj prvi deo, do njegovog dolaska, bio i najkvalitetniji. Volela sam tu ljubavnu pricu, Anadi i Siva, jer sam cesto imala utisak da uopste i ne glume. Po meni su, sa njih dvoje , mogli da naprave i najgluplji scenario, ja bi ih i dalje gledala. Kad je ona napustila seriju , bio je to za mene sok. Nisam mogla verovati da se to desava.
Sto se tice IPKND Barun je definitivno izneo seriju. Meni Sanaja nikad nije bila bog zna sta. Zato je on vrh. Al u sustini je sve bilo OK. Lepo smo se druzile. Intenzivno smo prozivele sve to. Koliko mi je bilo lepo da gledam seriju, toliko mi je bilo lepo i ono nase cavrljanje u pauzma. 😃
Taj prvi dio sam pratila kao neko koga interesuju tudi obicaji,drugi me nervirao i vec tada sam favorizirala P.(to je onaj dio kada Jagi nade drugu zenu) mada je i Shanky to odglumio maestralno ali treci dio sa Sivom e to me je drzalo budnom pa makar se njih dvoje samo smjeskali cijelu seriju Stvarno su bili fenomenalni,neponovljivi Njima se sve poklopilo Oboje prelijepi,sarmantni,harizmaticni,prica dobra,njih dvoje kao stvoreni za to Imas osjecaj da ne moraju nista reci vec unaprijed znaju sta ono drugo misli Steta sto se zavrsilo tako Cini mi se da bi bilo lakse da su ostali zajedno do onog medenog mjeseca A ovako je ostao gorak ukus Mozda bi nam bilo onda i svejedno da je dosla druga glumica To bi shvatili kao 4 dio,ne bi gledali i to je to
Taj prvi dio sam pratila kao neko koga interesuju tudi obicaji,drugi me nervirao i vec tada sam favorizirala P.(to je onaj dio kada Jagi nade drugu zenu) mada je i Shanky to odglumio maestralno ali treci dio sa Sivom e to me je drzalo budnom pa makar se njih dvoje samo smjeskali cijelu seriju Stvarno su bili fenomenalni,neponovljivi Njima se sve poklopilo Oboje prelijepi,sarmantni,harizmaticni,prica dobra,njih dvoje kao stvoreni za to Imas osjecaj da ne moraju nista reci vec unaprijed znaju sta ono drugo misli Steta sto se zavrsilo tako Cini mi se da bi bilo lakse da su ostali zajedno do onog medenog mjeseca A ovako je ostao gorak ukus Mozda bi nam bilo onda i svejedno da je dosla druga glumica To bi shvatili kao 4 dio,ne bi gledali i to je to
Da. Bili smo uskraceni za najlepsi deo. Pa jos kad sam videla ko ju je zamenio. Ocaj. Toral je stvarno bila totalni promasaj. Al vrh su mi bile ove sto su nastavile gledati seriju pod izgovorom da je gledaju zbog price. Odlaskom Prats sve se raspalo. I prica i hemija ... sve. Jos skoro hiljadu epizoda su mrcvarili seriju.
Da. Bili smo uskraceni za najlepsi deo. Pa jos kad sam videla ko ju je zamenio. Ocaj. Toral je stvarno bila totalni promasaj. Al vrh su mi bile ove sto su nastavile gledati seriju pod izgovorom da je gledaju zbog price. Odlaskom Prats sve se raspalo. I prica i hemija ... sve. Jos skoro hiljadu epizoda su mrcvarili seriju.
Ccc eto opet smo zaglavile 😆
Odoh na spavanje Laku noc 🤗
- Bilo ko da je u tom trenutku zamjenio bio bi katastrofalan a kamoli Toral Ona je jos svojom pojavom i stavom taman "pasala"za iskaljivanje bijesa Jos oni samouvjereni stavovi da je dostojna zamjena 🤢 Kazem ti da se prica zaokruzila njihovim odlaskom na medeni mjesec sve bi bilo drugacije Opet bi mi negodovali ali bi na kraju imali nesto lijepo za uspomenu Tu bi za nas bio kraj BV a dalja prica bi imala neke druge fanove Ovako je ostalo nedovrseno
- A sto je jos gore P.nije dobila ono sto je trebala Prvo onaj ugovor koji je vezao za Star a serija nikad poceti i od tad sve nizbrdo Da je bar ta serija krenula kad su govorili nego bas sve naopako i na njenu stetu 😔
Jeste. Bilo je to ko kec na jedanaest, kad je pocela da lupeta o svojoj glumackoj velicini i talentu. Nidje veze. A nama dosla ko dzak za iskaljivanje besa.
Mislili smo da je Prats izbacena iz serije. A nije. Sama ju je napustila. I to je samo bila prva u nizu losih odluka. I poslovnih i privatnih. Sad kad se setim toga, mislim da je bila nezrela , nespremna na toliku slavu i nepripremljena na zivot u tom svetu. Velika greska je sto se cela porodica nije preselila i sto su je roditelji pustili da zivi sama.