Returning of the written off # 92 Invited only - Page 45

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.3k

Users

7

604

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 5 years ago

Originally posted by: tijara

U pravu si, a moja mama nije baš tip koji voli da ide po kućama i druži se, ne voli ni da skita baš mnogo, pa joj je ovo dobro došlo...mislim njih 5 kontaktiraju svakodnevno i razgovoraju o svemu, neke od njih su se već i videle, a dogovaraju se da idu na letovanje u Tursku, jedna je bila i upala na snimanje reklame i dobila od Bariša Arduča potpisan New Balance duks, šta reći...ja nisam gledala nijednu njihovu seriju skoro, bar ne redovno...ali u svakom slučaju su bolji od Indijaca i Latinoamerikanaca

Super je što se druži. Našla je drugarice i njoj je lepo. Važno je da je zadovoljna a ta ideja da zajedno letuju je stvarno pre dobra. Zamisli ti njih 5. Neće ni spavati , da bi stigle da se ispričaju 😆

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Super je što se druži. Našla je drugarice i njoj je lepo. Važno je da je zadovoljna a ta ideja da zajedno letuju je stvarno pre dobra. Zamisli ti njih 5. Neće ni spavati , da bi stigle da se ispričaju 😆

a to što ću ja da pratim CNN 24 časa dnevno da vidim da ne izazovu međunarodni incident nikom ništa, baš ti hvala 😊

nn027 thumbnail

a to što ću ja da pratim CNN 24 časa dnevno da vidim da ne izazovu međunarodni incident nikom ništa, baš ti hvala 😊

😆

Ma ne brini, biće one fine. Sreća pa jezik ne znaju. U suprotnom stvarno bi SNN morala da pratiš. Taman dok sve obiđu i razmenu utiske, proćiće tih desetak dana. 😃

tijara thumbnail

😆

Ma ne brini, biće one fine. Sreća pa jezik ne znaju. U suprotnom stvarno bi SNN morala da pratiš. Taman dok sve obiđu i razmenu utiske, proćiće tih desetak dana. 😃

O, ne brini, imaju tu našu koja je udata za Turčina policajca, ona zna jezik, snašle bi se one...a engleski znaju skoro sve...ma samo mene da ne teraju da idem na kurs turskog 😊

nn027 thumbnail

O, ne brini, imaju tu našu koja je udata za Turčina policajca, ona zna jezik, snašle bi se one...a engleski znaju skoro sve...ma samo mene da ne teraju da idem na kurs turskog 😊

😆

Znači jezik nije problem a i za vodiča su se snašle. 😊 Možda i ne bi bilo toliko loše da naučiš Turski. Ko zna, možda ti dobro dođe 😉

tijara thumbnail

😆

Znači jezik nije problem a i za vodiča su se snašle. 😊 Možda i ne bi bilo toliko loše da naučiš Turski. Ko zna, možda ti dobro dođe 😉

o joj dobro za šta? Iskreno, moj prvi izbor bi bio francuski, pa onda talijanski...nemački, engleski i španski znam...a inače sad su ušle u novu fazu, izmišljaju uvrede...kaže moja mama pre neki dan za jednu makedonku "ona mala piždra Elif" a šta joj ta reč piždra znači, to ni ona ne zna 🤣

tijara thumbnail

a da onaj tvoj ljubimac Džan Jaman kad su ga pitali za Čagataja rekao kako mora u toalet da povraća...latinoamerikanke su besne, uništiće ga...meni je bio simpatičan, ali nisam znala da je takav, mislim komentar baš nije bio na mestu...baš je nekulturan i arogantan

nn027 thumbnail

o joj dobro za šta? Iskreno, moj prvi izbor bi bio francuski, pa onda talijanski...nemački, engleski i španski znam...a inače sad su ušle u novu fazu, izmišljaju uvrede...kaže moja mama pre neki dan za jednu makedonku "ona mala piždra Elif" a šta joj ta reč piždra znači, to ni ona ne zna 🤣

🤣

Mogle bi onda i rečnik da napišu, da ih ceo svet razume 😆

Ne znam, ja se divim ljudima koji znaju strane jezike, valjda što sam ja za njih potpuno netalentovana. 😎😃

nn027 thumbnail

a da onaj tvoj ljubimac Džan Jaman kad su ga pitali za Čagataja rekao kako mora u toalet da povraća...latinoamerikanke su besne, uništiće ga...meni je bio simpatičan, ali nisam znala da je takav, mislim komentar baš nije bio na mestu...baš je nekulturan i arogantan

Uuuuu, tu se baš velika prašina digla . Napali su ga za sve i svašta. Samo što ga nisu linčovali. Počelo je sa intervjuom u kojem je pričao o libidu a onda je dodato i ovo za tog Čagataja.

Mislim da ga tamo u Turskoj baš ne mirišu preterano, ni kolege ni štampa. Neverovatan doček je imao i u Italiji i u Grčkoj a o Španiji da i ne govorim. Novine, tv... Što je bolje prolazio u inostranstvu to su ga više nipodaštavali kući. Jedva su dočekali da mu nađu nešto da ga pošteno uspljuju. To je ličilo na linč. Inače, dok je trajala ta besomučna hajka u Turskim medijima, njemu se br pratilaca na instagramu popeo za 100 000.😃

Sad je s tatom u Brazilu. Posle ng će u vojsku i onda u Italiju. Prihvatio je učešće u nekoj njihovoj emisiji.

tijara thumbnail

Ma ne vole nešto baš ni Čagataja, ni mediji ni publika u Turskoj...njima su na primer simpatičniji likovi kao što je onaj odvratni pedofil Ali Atay, koji je bukvalno naterao Hazal da se uda za njega, diler i kriminalac...ne mogu da ih razumem...Ali nema veze, eto na primer jedna Argentinka mi je poslala sliku deteta Hazal Kaye, mali isti Čagataj...a mama ima tu našu što je udata za turčina policajaca, on kaže da je taj idiot pretukao Hazal i ona se porodila pre vremena zbog toga, inače ga prate i zbog droge i jednom mesečno bi trebalo da ide na test i redovno kod psihologa...ali on odbija, nadam se da će završiti u zatvoru kreten. Hazal je podnela zahtev za razvod i prva žena će da svedoči da je i nju maltretirao psihički i fizički...znam da sam te smorila, ali poenta je bila da su ti Turci veoma čudni, samo to, mislim imaju skroz poremećen sistem vrednosti