VANI vs MAIRA 19.1
BHAGAVO GHAR SE 20.1
🏏WPL 2026, Match-12, GG W vs RCB W, BCA Stadium Vadodara🏏
🏏WPL 2026: Match 13: DCW vs MIW at Vadodara on 20/01/26🏏
History repeats itself - from Langda Tyagi to Rehman Dakait
Happy Birthday Priya 🎂
Kiara Advani Behaviour On Flight
Javed Akhtar on Border 2 songs
Which January release are you more excited for?
SRK & Farah Khan Reunite For Comedy Action Horror Film ?
You're welcome. each of us is celebrating something and expensive it is when someone remembered to congratulate. I do not celebrate Eid but I have a lot of friends who celebrate so congratulations to everyone.
Nema na cemu moja draga Mibenija.đ waw neko , sa kime mogu da se dopisujem i ovde. Hvala ti sto si se javila.
Nema na cemu moja draga Mibenija.đ waw neko , sa kime mogu da se dopisujem i ovde. Hv
ala ti sto si se javila.
Nisam znala da ima jos neko sa mog podrucja. Hvala jos jednom sto si se javila, a sada moram da kucam na engleskom da mi neko ne bi pravio probleme.I'm glad to meet you. I guess you live somewhere in the German percent this up is a German accent. and as for the Forum reflection of him not to go out all the way as they did some hand and fled. However, we are still activeOriginally posted by: Mibenija
Ja sam uz IKRS od poetka ali moj Engleski je lo da bih vodila duge dijaloge, ja sam aktivna na ostalim stranicama, ti si se kasno javila kad je ve Eisha otila, ovo je najbolji forum i najbolji lanovi to ti garantujem su od IKRS,bila sam na vie foruma.Moja draga, bolujem jo uvijek zbog serije, tuna sam zbog Mishala a sretna zbog Eishe, pratim njenu karijeru. Imamo ve odavno neke zatvorene stranice Mishalovi fanovi pa tu se izjadamo jedni drugima.Mislila sam se ja tebi prije javiti ali se ustrucavala da nee drugima zasmetati.