Favourite soaps (invited only) #11 - Page 117

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

36.5k

Users

7

3.9k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Naravno, Jecili 🤗, vec sam rekla mojima da me puste na miru u subotu i nedelju ima da gledam dok vas ne stignem, kakve slave, kakvi bakraci (uglavnom cu ja to nocu, ima da samo stepam epizode)😉😆

A vidim ja da cete mi zavrsiti ovaj topik, pa samo da dodam da one pokretne slikice gde Shlok veze Asthi one vrpcice na ledjima, bas su mocne...zaneo se Shlokic pa samo uzdise, jadan on, dusa mu u nosu, ima Astha da mu naplati sve sto je on njoj radio i to sa kamatom...covek je gotov..kuvan i pecen😆😆😆
Hahahahha😆,Love do kraja ce Astha da napravi"ljubavni kuvar ala Slock" 🤣 A kako ju je samo spasio...hvala Kopice za te slikice.😊 Slike sam preuzela sa IF posto ih neznam sama vaditi,jedino nam je Jeca expert zato 😆.Neznam jeli ti i znas'

Da li ste cule da je rejting one bivse serije konacno pao zvanicno ispod 2 i sada je 1,9.Izgleda nestalo para ,za kupnju rejtinga . 😃Djabe njima i romansa izmedju fejkera i usvajanje deteta i sad ce i da im kidnapuju to dete, pa iskopirano vencanje naseg omiljenog para, pa ko neki velicanstveni ples ovo dvoje sto ocima ne mogu da se vide, pa se ova fejk A ubi radeci, spasavajuci penzionere, decu i ko zna koga ne...sve im djabe...ljudi u Indiji gledaju druge serije, a ovi konacno tonu, toliko mi drago🥳Tako im treba .😃. Kokoske ima da presvisnu.😆

Neka malo vide,kako je nama bilo prije godinu i nesto vise dana.😈

Ja ti kopice pojma nemam sa vadjenjem Capsa...tj. tih slika. Sve sto ja znam je copy/paste..😆tj. da ih iskopiram i prenesem. 😃Ista sam takva 😆

U pravu si ponestalo para, ili vide da vise ne mogu da zapuse rupu koja se sve vise povecava...toliko su se upetljali da to vise niko normalan ne moze da gleda. Ove se cure zezaju da treba da im trazimo sto vise romanse izmedju Sida i ove nabedjene Dive, jer ljudi onda odmah gase televizore pa ce tako sto pre da propadnu.😆 Znaci njihova romantika je tako "gledana",hahahahha 😆Jadni Sid. On se Mukica trudi, ali djabe. A sad mu valjda istice ugovor pa da je pametan i da ga i ne obnovi.Davno je on trebao njih napustiti,al nadam se da ce uskoro i on da se opameti i ode .

Trebao je vala odavno...verovatno je bio vezan ugovorom, a mozda i dobrom zaradom, ko ce ga znati😕
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Ma vidis da ti to caskom napravis a ja bi se telila bar sat vremena i opet nije sigurno da bi uspjela