Da, ja uvek pišem da su pedofili...strašno...novac nažalost izgleda stvarno pegla sve, ali taj policajac kaže da se neće izvući iz zatvore...priča se da ucenjuje Hazal da mu da lažni alibi, jer je za novine izjavio kada je počela pucnjava između njegove i druge bande da je on bio na putu kući jer ga je ona zvala da kaže da je izbio požar...a u trenutku požara u kući samo Hazal i Čagataj, ma koja slučajnost...ubeđena sam da taj kriminalac ima veze sa tim, videćemo...policija kaže da je požar podmetnut, e sad je li to uradio on ili je nekom platio, ne zna se...baš bih volela da Džan pobedi i da im svima to nabije na nos...a šta se dešava sa Sidom i BB?
Nadam se da će ga smestiti gde mu je i mesto, iza rešetaka.
Can završava s vojskom danas ili sutra. Njegovi roditelji, menažer i stilistkinja su došli po njega u Izmir. Vidim svi se nadaju da će sutra biti neka njegova slika.
A što se tiče Sida, još je u BB, koji su produžili do polovine februara. Žene sa kojima se družim, ne gledaju ali su u toku. Veoma su razočarane. Pokazao se kao nasilnik. To nije čovek koji smo mislili da jeste. Kažu i da će on najverovatnije pobediti i da ga i produkcija podržava. Videćemo.
Eto, Prats nema a on je u stvari ružni žabac a ne princ, kakvim smo ga mi videle. BV bajka je završena.