ima li ova serija Shakti negde sa prevodom ,gde igra vivian ja na sajtu trazim ali nema😕
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
ABHEERA IN JAIL 2.9
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
I wanted Abheera’s fate for Akshara
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Finally a beauty queen who is star material!!
Real Woman Power Farhana
New Entry : Manit Joura
A Missed Opportunity
Faridoon Giving Advice to Salman
ima li ova serija Shakti negde sa prevodom ,gde igra vivian ja na sajtu trazim ali nema😕
Ovde su preveli samo prvih 9 epizodaBiki prati seriju i znam da je gleda bez prevoda i cita WU.
Sad gledam 3-cu epizodu. Taman su se raspakovali. A vidim stize i doktorka, bivsa devojka njegovog druga.
A zasto ja ovde na sajtu ne mogu da iskljucim reklamu,prijavila sam se ponovo ali nikako da pustim epizodu,stoji reklam a kad kliknem x nece
este odgledale prvu epizodu,Dal,Nado ?kako se cini na prvi pogled
Taman sam pocela kad stigose gosti. Sad cu da nastavim s gledanjem. 😊ok ja sam druga epizoda😃gledam detaljnoPogledala sam prvu epizodu. Slatki su mi oboje. Pretpostavljam da ce se ova akcija u Avganistanu iskomplikovati.Da ali nista toliko strasno,radnja se brzo odvijaDobro. Nastavljam sa gledanjem 😃Ona se bori sama sa sobom,da ne bude s njim svidja joj se ali ne voli to sto je vojnik ,meni su bas slatkiJuce mi je bila frka, smrzla sam se i nisam laptop ni ukljucila. Danas cu nastaviti sa gledanjem.I meni su slatki, oboje. Pa zbog njegovog posla su se i rastali na onom prvom sastanku.Da sad pocinje radnja,kad ona bude poslata da volontira na mesto gde je njegova jedinica,najinteresantniji deo bar meni,kad ona daje telefon da se pusti muzika preko razglasa za bolsnike a u telefonu ima priznanje da joj je stalo do njega i svi cuju ,a ona negira da je to ona haos 😆😆😆Sad gledam 3-cu epizodu. Taman su se raspakovali. A vidim stize i doktorka, bivsa devojka njegovog druga.Da a njih dve su kao u svadji zbog nekog momka jos iz skole hahah,a u stvari od te vojne doktorke otac oce velikog sefa za zeta hahaha ma super prica,serija bez smicalica i pakosti da gledas onako sa odusevljenjem
Nemam pojma. Imas li ti onaj blokator? Adblock mislim da se to tako zove.Ne znam jesi li primetila da je u trecoj epizodi, na onoj plazi kad su bili, olupina ispisana nasim imenima 😃
Ovde su preveli samo prvih 9 epizodaBiki prati seriju i znam da je gleda bez prevoda i cita WU.A zasto ja ovde na sajtu ne mogu da iskljucim reklamu,prijavila sam se ponovo ali nikako da pustim epizodu,stoji reklam a kad kliknem x neceNemam pojma. Imas li ti onaj blokator? Adblock mislim da se to tako zove.Ne znam jesi li primetila da je u trecoj epizodi, na onoj plazi kad su bili, olupina ispisana nasim imenima 😃Ne znam ,kako to da vidim imam li,i sta posle ako imam.Da primetila sam 😃
imam ovaj prvi,ok.Nado hvala aaa super ukljucila sam sad mogu,ja sam 8 epizoda