Returning of the written off # 87 Invited only - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

I cudno je da niko od struke ne reaguje na ovo.
Ko zna. Ako policija bude imala cvrste dokaze za te tvrdnje ja mislim da nece biti problema.

On navodno nema ugovor sa Rahulom,samo mu je bio savetnik i upoznao ga sa drugim advokatom...Ali je ovim sto je izneo protiv Rahula i njegovih podigao prasinu..Pogotovu sumnju da je sve mozda bio i zlocin iz strasti..Znate ono kad decko kaze devojci ako me volis dokazi..ili je ona vikala da ce se ubiti ako je ostavi a on je otisao..Ko zna sta je pisalo u tom oprostajnom pismu ili u videu..samo Rahul,Prats i Bog..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/pratyusha-used-take-drugs-rahul-bigger-addict-lawyer-neeraj-gupta-160408

Eto ti ga sad...😕

i ovaj advokat pokusava preko njenog imena da ugrabi slavu

Moze da se pozdravi sa karijerom..tesko da ce iko da ga angazuje posle ovoga..

Ja se plasim da on ovim ne zezne tuzbu koju su roditelji podnijeli Ne znam za njihov zakon ali ako se ovi pozovu na odnos klijent-advokat i na pravo cuvanja tajne,hoce li to uticati na sud
Ko zna. Ako policija bude imala cvrste dokaze za te tvrdnje ja mislim da nece biti problema.

On navodno nema ugovor sa Rahulom,samo mu je bio savetnik i upoznao ga sa drugim advokatom...Ali je ovim sto je izneo protiv Rahula i njegovih podigao prasinu..Pogotovu sumnju da je sve mozda bio i zlocin iz strasti..Znate ono kad decko kaze devojci ako me volis dokazi..ili je ona vikala da ce se ubiti ako je ostavi a on je otisao..Ko zna sta je pisalo u tom oprostajnom pismu ili u videu..samo Rahul,Prats i Bog..

Znaci da mu i nije bio zvanicno advokat u ovom slucaju. Onda je jasno zasto prica. Formalno nema nikakvu obavezu da cuva informacije jer mu i nije bio klijent po tom slucaju.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Znaci da mu i nije bio zvanicno advokat u ovom slucaju. Onda je jasno zasto prica. Formalno nema nikakvu obavezu da cuva informacije jer mu i nije bio klijent po tom slucaju.

Tako je, ali opet ...
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Ni meni nije jasno. Kao da se istraga vodi izvan policije. Novinari napisu nesto pa policija krene da se time bavi. A ona moze sta hoce. Da skloni i unisti sve sto misli da treba, da plati svedoke i napravi alibi, ma sta god joj padne na pamet. Za 8 dana mogla je svasta da uradi.

Ono sto mi vidimo kao posmatraci je da niko ne radi svoj posao 😕 a sta li tek muljaju u onome sto nama nije dostupno
Kety76 thumbnail

Samo se molim da Bog da snagu njenim roditeljima da se izbore za pravdu do kraja😭A onda da tuze sve ove sto su preko nje i njihovih muka htjeli da ugrabe slavu 😡 da debelo plate svaku laz koju su izgovorili,svaku rijec kojom su je optuzili,...a onda da od tih para ispune ono sto joj je bio san,da sagradi dom za stare i napustenu djecu 😭😭
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znas cega se ja plasim Dal ? Plasim se da je to neki dogovor jer ovaj kao sad je za Prats a ladno kaze da se drogirala Otkud on to zna,ko mu daje pravo da tako prica o njoj a ne poznaje je niti je advokat njenih roditelja 😡 Cijelo vrijeme dok je bila slavna neko je preko njenih ledja grabio da se domogne slave Neka mi Bog oprosti ako grijesim ali osim par ljudi,cini mi se da i sad vecina to radi 😭😭
Kety76 thumbnail
http://www.abplive.in/videos/vyakti-vishesh-pratyusha-banerjee-maddening-love-story-of-balika-vadhu-319024

Budite oprezne kad budete gledala ovaj video 😭 meni je pozlilo,nisam mogla prestati plakati 😭😭