Returning of the written off # 87 Invited only - Page 34

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
http://www.india.com/showbiz/pratyusha-banerjee-suicide-rahul-raj-singh-post-instagram-girlfriend-death-1076576/

Mozda je neko drugi pisao pod njegovim imenom...Ili...ko bi ga znao vise...
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ta se pominje od prvog dana a nesto ne cuh da ju je policija pozvala na razgovor 😕

Ja stvarno ne razumijem kako njihovo pravo i sudstvo funkcionise 😕 Poicija nagadja je li on bio s ovom,je li se razveo umjesto da su ih odmah priveli na razgovor 😕 Pa proslo je 8 dana a niko je nije ispitao,pa mogla je za ovaj period smisliti cijeli scenario da se izvuce
Edited by Kety76 - 9 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moze da se pozdravi sa karijerom..tesko da ce iko da ga angazuje posle ovoga..

Ja se plasim da on ovim ne zezne tuzbu koju su roditelji podnijeli Ne znam za njihov zakon ali ako se ovi pozovu na odnos klijent-advokat i na pravo cuvanja tajne,hoce li to uticati na sud
Kety76 thumbnail

I ovo je misterija 😕 ovo je u pocetku bio njegov racun koji je i Prats pratila i tagovala A onda je on otvorio drugi racun na instagramu i Prats je prestala pratiti ovaj prvi a zapratila drugi 😕 Na tom drugom racunu smo i nalazili slike jer se Prats na svom nije vise oglasavala 😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Ja stvarno ne razumijem kako njihovo pravo i sudstvo funkcionise 😕 Poicija nagadja je li on bio s ovom,je li se razveo umjesto da su ih odmah priveli na razgovor 😕 Pa proslo je 8 dana a niko je nije ispitao,pa mogla je za ovaj period smisliti cijeli scenario da se izvuce

Ni meni nije jasno. Kao da se istraga vodi izvan policije. Novinari napisu nesto pa policija krene da se time bavi. A ona moze sta hoce. Da skloni i unisti sve sto misli da treba, da plati svedoke i napravi alibi, ma sta god joj padne na pamet. Za 8 dana mogla je svasta da uradi.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/pratyusha-used-take-drugs-rahul-bigger-addict-lawyer-neeraj-gupta-160408

Eto ti ga sad...😕

i ovaj advokat pokusava preko njenog imena da ugrabi slavu

Moze da se pozdravi sa karijerom..tesko da ce iko da ga angazuje posle ovoga..

Ja se plasim da on ovim ne zezne tuzbu koju su roditelji podnijeli Ne znam za njihov zakon ali ako se ovi pozovu na odnos klijent-advokat i na pravo cuvanja tajne,hoce li to uticati na sud

I cudno je da niko od struke ne reaguje na ovo.
Ko zna. Ako policija bude imala cvrste dokaze za te tvrdnje ja mislim da nece biti problema.