Kod nas javise da ce danas biti najtopliji i najsuncaniji dan kad ono 11 stepeni i oblacno 😆😆
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Ghum new season
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
Kod nas javise da ce danas biti najtopliji i najsuncaniji dan kad ono 11 stepeni i oblacno 😆😆
Dobro vece 😛
Dobro vece 😛Sta ima novo?Nista 😃osim sto je swami imao peh i nije vidio frajera 🤣 Zamisli tolika je guzva bila pred salom da nije imao gdje parkaritati pa smo sinak i ja izasli a on otisao traziti parking 🤣Ujutro kod zubara,imam popravku i da mi pogleda zub Imam osjecaj kao da mi prosli put nije dobro uradila i da vazduh ulazi kroz plombuOpet promasio?! 😆 Nista, treca sreca 😆😕 Uh! Samo kad mi neko pomene zubara ja se najezim 😕 Srecno sutra. ❤️Bas ga nesto nece 😆😆Danas sam popravila dva zuba ali u ponedjeljak narucena za lijecenje zuba i vadjenje zivca Ostala su mi ta cetiri sto su pod plombama i ne znam sta se ispod plombe krije Uglavnom skinut ce te plombe pa cemo vidjeti sta dalje Ostalo je zavrseno
Tako volim proljeceOvo je kod tebe ?Volim i ja. Samo neka je zima iza nas.😃da,centar grada 😊Prelepo je. I visnja , ispred moje kuce, pocela je da cveta.😛pa kod nas je skoro sve izbeharalo 😛 danas 26 stepeni
I kod nas je toliko ako ne i vise...Prelepo vreme..Ja se evo spremam da idem sa klincima na sajam nauke..http://www.festivalnauknijebauk.edu.rs/stands
Pa nisu mnogo ni omanuli Horoskop i njihova prognoza vremena, od prilike jedno te isto 😆
Nadam se da si , sa onom intervencijom, potrosila sav baksuz i da ce do kraja sve proteci bez problema. Pa red bi bio.😃Ne verujem da ce swami odustati. Kad sinak pohvali trenera to je ozbiljna stvar 😉 😃
Preporuka za sve advokate, mogu i da nauce nesto o pravu (a taman se mislilo da je sve vec reseno pred izbore, ali ni jedno carstvo ne moze bez dvorske lude) 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FTtWqwD_iEY&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Dobro vece 😛
Dobro vece 😛Sta ima novo?Nista 😃osim sto je swami imao peh i nije vidio frajera 🤣 Zamisli tolika je guzva bila pred salom da nije imao gdje parkaritati pa smo sinak i ja izasli a on otisao traziti parking 🤣Ujutro kod zubara,imam popravku i da mi pogleda zub Imam osjecaj kao da mi prosli put nije dobro uradila i da vazduh ulazi kroz plombuOpet promasio?! 😆 Nista, treca sreca 😆😕 Uh! Samo kad mi neko pomene zubara ja se najezim 😕 Srecno sutra. ❤️Bas ga nesto nece 😆😆Danas sam popravila dva zuba ali u ponedjeljak narucena za lijecenje zuba i vadjenje zivca Ostala su mi ta cetiri sto su pod plombama i ne znam sta se ispod plombe krije Uglavnom skinut ce te plombe pa cemo vidjeti sta dalje Ostalo je zavrsenoNadam se da si , sa onom intervencijom, potrosila sav baksuz i da ce do kraja sve proteci bez problema. Pa red bi bio.😃Ne verujem da ce swami odustati. Kad sinak pohvali trenera to je ozbiljna stvar 😉 😃Sumnjam,tek smo dosli do problematicnih zuba 😆Ma nije swamiju toliko sto sinak kaze nego sto ja nisam demantovala 😆😆 a redovno imam neku primjedbu Sad sam mudro cutala,ne mogu da lazem 😳
Ejjj otkad nismo bile u isto vrijeme aktivne 😛