🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
CID2 Fate Hanging In Balance
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kareena back as Face for Lakme India
Conceiving of PL…
😕 Valjda nece biti komplikacija.A kako i da demantujes, pa sinak ti to ne bi oprostio 😉😃
Ejjj otkad nismo bile u isto vrijeme aktivne 😛
Od sinoc? 😆Doduse, zbrisala si za 10 min 😆Mislila sam i na Dal 😃 sad je ona zbrisala 😆
Kao ko je vas favorit a vec dva mjeseca se znaju finalisti 😆
Dobro vece 😛
Dobro vece 😛Sta ima novo?Nista 😃osim sto je swami imao peh i nije vidio frajera 🤣 Zamisli tolika je guzva bila pred salom da nije imao gdje parkaritati pa smo sinak i ja izasli a on otisao traziti parking 🤣Ujutro kod zubara,imam popravku i da mi pogleda zub Imam osjecaj kao da mi prosli put nije dobro uradila i da vazduh ulazi kroz plombuOpet promasio?! 😆 Nista, treca sreca 😆😕 Uh! Samo kad mi neko pomene zubara ja se najezim 😕 Srecno sutra. ❤️Bas ga nesto nece 😆😆Danas sam popravila dva zuba ali u ponedjeljak narucena za lijecenje zuba i vadjenje zivca Ostala su mi ta cetiri sto su pod plombama i ne znam sta se ispod plombe krije Uglavnom skinut ce te plombe pa cemo vidjeti sta dalje Ostalo je zavrsenoNadam se da si , sa onom intervencijom, potrosila sav baksuz i da ce do kraja sve proteci bez problema. Pa red bi bio.😃Ne verujem da ce swami odustati. Kad sinak pohvali trenera to je ozbiljna stvar 😉 😃Sumnjam,tek smo dosli do problematicnih zuba 😆Ma nije swamiju toliko sto sinak kaze nego sto ja nisam demantovala 😆😆 a redovno imam neku primjedbu Sad sam mudro cutala,ne mogu da lazem 😳😕 Valjda nece biti komplikacija.A kako i da demantujes, pa sinak ti to ne bi oprostio 😉😃ma da 😆😆 nesto mi se neda demantovati 😆😆
Jel' drzi taj trener pilates mozda? Ne bi bilo lose da se malo aktiviras. Cisto iz zdravstvenih razloga 😉😃