ABHIR&KIARA 14.12
Akshaye Khanna totally overshadowed Ranveer on Dhurandhar!
DHOLI UTHANA 15.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 3rd T20I🏏
Green Flag ⛳ Armaan!
CID Episode 104 - 14th December
Am Glad Tulsi mentioned this
Dhurandhar emerges an All Time Blockbuster
Abhiara’s Marriage
Karan Nandini to join post leap?
Rob Reiner and his wife found dead
Dharundar reduced Tere Ishq Mein to ashes..should Kartik be worried?
Dhurandhar Pt 2 teaser and spoilers thread
Ranveers PRALAY to roll after Don 3
In a 2022 interview, Ranveer disagreed with 8 hour shifts

Postavi je za predsednicu fan kluba 🤣Nasminkaj se, naravno. 😉 😃Kako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?😆Laku noc. Odmaraj 🤗
Originally posted by: Bikica_Biki
Onako usput sam nasla video na Twiteru i uradila par capsa od slatkog mog "zekice"❤️
![]()
Hvala🤗..Ja 31.marta idem na UZ abdomena i urinarnog trakta, tada ce sve da se vidi...😕
Opet me "posjetila" obozavateljka 😆 vidi se da joj falim 🤪
Idem u krevet,sutra ustajem rano A trebam i sina na trening voditi Sad sam u problemu,nasminkati se ili ne 😕 🤣Laku noc 🤗Postavi je za predsednicu fan kluba 🤣Nasminkaj se, naravno. 😉 😃Kako je prosla priredba? Jel' koreografija bila OK?😆Laku noc. Odmaraj 🤗Predsjednicu vec imam 😉Nismo ni isli na trening Jutros u 4 dobio groznicu,pa temperaturu,...Priredba prosla ok,nije bilo cici mici 😆😆
https://zdravljesvakidan.info/zelite-smrsati-rijesenje-vam-cijelo-vrijeme-prolazi-ispred-nosa/
Mislim da je ovo neko vec postavljao, ali da se podsetimo..😆
Originally posted by: Bikica_Biki
Dobro vece devojke🤗
Neko raspolozenje...u stilu 90-tih...Poslusajte i pesme iz 90-tih...Iako se desavala razne teskoce tokom tog perioda...svasta sam prezivela...ali ova muzika je vracala u zivot...Ja sam odabrala neke...pa vi probajte...