Kakvo pitanje? naravno da treba sve da napises . Jedva cekam.Ma znam ja da si ti meni smuljala to . Sad nema vrdanja . Evo Dal i ja cemo, kad procitamo, i sastave pisati ako treba 😆 😆
Sve sto kazes...😃
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
Kakvo pitanje? naravno da treba sve da napises . Jedva cekam.Ma znam ja da si ti meni smuljala to . Sad nema vrdanja . Evo Dal i ja cemo, kad procitamo, i sastave pisati ako treba 😆 😆
Ma ne trazimo da nastavis nego da nam lepo sve potanko prepricas.Onako nepristrasno i s ove vremenske disatnce 🤣
Pravo da ti kazem , jedvaNeki deficit na trzistu ovih dana. Slaba ponuda milijardera 🤣EDIT a sta bi sa ovim momcima sa rodjendana?
Ma ne trazimo da nastavis nego da nam lepo sve potanko prepricas.Onako nepristrasno i s ove vremenske disatnce 🤣
Za Dal ❤️ 🤗
Hvala i tebi Nado 😉 i Biki...🤗 🤗Ako hocete da zivim ne postavljajte slike ovog lika 😆😆Draga moja Dal,mislim da bi bila ponosna na mene 😆😆 da samo znas sta mi se desilo 😃 i vjeruj nadmasila sam i tebe a kamoli sebe 😳😆😆 Ima da pisem knjigu 😆Mi smo iskusni citaci . Dal i ja smo procitale knjiga i knjiga 😆
Nado, izgleda da ovakvu jos nismo...Ali hocemo..Ma samo da je napise. Ima da je citamo k'o lektiru 😆A trebam li sve napisati 😃 je li i ono o vezivanju 😳😆😆 Samo da znas Nado nisam ja tebi rekla ni 100 dio ☺️Kakvo pitanje? naravno da treba sve da napises . Jedva cekam.Ma znam ja da si ti meni smuljala to . Sad nema vrdanja . Evo Dal i ja cemo, kad procitamo, i sastave pisati ako treba 😆 😆Pa sad 😆😆 bilo je mnogo vrucih tema 😆😆 pa da me nagovorite da nastavim a ja se jedva iscupala 🤣Ma ne trazimo da nastavis nego da nam lepo sve potanko prepricas.Onako nepristrasno i s ove vremenske disatnce 🤣cuti ba kakva vremenska distanca 😆😆 jos me svrbe prsti da se javim 😆😆 valjda cu izdrzati 🤣
... JOS MNOGO DOBRIH KNJIGAmeni prosledi po nekog Skota 😉 😆
Hvala Nado...
PS Hocu, ako ti meni prosledis nekog crnog, visokog i okrutnog milijardera..😆Evo gaa ti meni prepustis ove sto ti Biki dovela na rodjendan. Posteno 😃 😆PS samo visina je diskutabilna 🤣
😲 🤣 Kako si pogodila moj tip muskarca..crn, okrutan i milijarder..? 🤣Pravo da ti kazem , jedvaNeki deficit na trzistu ovih dana. Slaba ponuda milijardera 🤣EDIT a sta bi sa ovim momcima sa rodjendana?
Zato ih u knjizevnosti ima koliko hoces, a koji od koga lepsi i zgodniji..Ja recimo znam za jednog vrlo realnog , moje godiste, samo sto je milioner, ali necu da cepidlacim,ima on cime da nadomesti taj sitan nedostatak..😆