Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Kajalmaya - sp's new thriller show
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
HEALING SHUROO 18.9
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Originally posted by: Bikica_Biki
Spominjao se ovde neki moguci milijunas...😲
Pa da nebi razmisljale o nekom potencijalnom...ko zna kakvih ima ,najsigurnije je ovo,😉Samo ipak trebate redovno ulagati malo truda i pruziti malo ljubavi kao i svakom zivom na ovom svetu -jer sve sto se obradjuje,neguje i voli ono i napreduje❤️🤗
Idem i ja u krevet 😊Ujutro ranimLaku noc drage moje 🤗 Bilo je lijepo ponovo se druziti s vama ❤️
Biki,kad si ti promjenila ime 😃 msm kad si dodala ovo Biki 😛
Originally posted by: Bikica_Biki
Od mene za vecears...toliko...Uplovite u svoj svet...svet snova i ...sanjajte...sanjajte...i..onda...Ujutro a i svako jutro, imate dva izbora:da nastavite da spavate i sanjate, ili da ustanete i ostvarite vase snove. Izbor je vas.😉------------Za ljubav je potrebna izvjesna bezazlenost.
Ti je imas.
Sacuvaj je, to je dar Bozji.
Ako je jednom izgubis nikada je vise neces povratiti.
Rekoh bezazlenost. Samo zavidljivci to nazivaju gluposcu.
Neka te ne boli.To nije mana;to je dar Bozji.
Ti znas sta ja mislim.
Cista dusa jos nezarazena ni skepsom ni 'inteligencijom'.
Hajde, pij u cast bezazlenosti, gluposti i svega sto uz to ide; u cast ljubavi i vere u buducnost, u cast snova o sreci, u cast bajne gluposti izgubljenog raja.
Tagore-----------Ponakad te zivot prosto natera, da pokazes zube...
Nauci te, da nekim ljudima, nikako ne mozes ugoditi...
Sta god da kazes oni ce cuti, ono sto im odgovara...
Nekome das sve ...
I opet, malo je...---------Cak je vjerovala da je zaboravila. A nije.Ziv covek nista ne zaboravlja, samo mu se cesto ucini da jeste.Jer je lakse, jer je lepse."---------Bog❤️ odgovara na tri nacina:
Kaze " Da" i da ti ono sto zelis...
Kaze "Ne" i da ti nesto bolje...
Kaze "Cekaj" i da ti najbolje..😉--------Cak i ruze za ljubav znaju, umeju radost da dele i daju...cak i vazduh koji se udise, ponekad na ljubav mirise... imore plavo i oseka i plima, cak i u njima ljubavi ima...u suncu sjajnom i nebu gore, postoje srca koja se vole,jer sve je ljubav, sve sto postoji.---------Svako vam moze dodirnuti ruku...
Dusu vam dodiruju ,samo posebni.Kada se zatvorite u problem i mislite da nema resenja, onda ste kao pupoljak koji nikada ne procveta.Trebam da budem svoj vlastiti vodic, prvi i posljednji putnik na putu kojim samo ja mogu proci..😳
Kad se osvrnes na svoj zivot, otkrices da su trenuci koje pamtis, trenuci u kojima si stvarno ziveo, oni trenuci u kojima si postupao u duhu ljubavi.Svi mi imamo svoju pricu, stranicu koja treba biti napisana, knjigu koja treba biti zavrsena. To Se Zove Zivot."