Evo gaa ti meni prepustis ove sto ti Biki dovela na rodjendan. Posteno 😃 😆PS samo visina je diskutabilna 🤣
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
KIARA THROWN 14.9
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Evo gaa ti meni prepustis ove sto ti Biki dovela na rodjendan. Posteno 😃 😆PS samo visina je diskutabilna 🤣
Originally posted by: Bikica_Biki
Drugi😉I on Kaze:Jao u zadnjem casu mi je javljeno kada ti je rodjendan,nadam se da nisam zakasnio na proslavu draga...uspeo sam srediti kosu i malo se dovesti u red ,jer znam da ti volis...a hoces li me se resiti kada me vidis ipak ovakvog...ostaj da vidim😆I pripremio i on nesto😉
Za Dal ❤️ 🤗
Hvala i tebi Nado 😉 i Biki...🤗 🤗Ako hocete da zivim ne postavljajte slike ovog lika 😆😆Draga moja Dal,mislim da bi bila ponosna na mene 😆😆 da samo znas sta mi se desilo 😃 i vjeruj nadmasila sam i tebe a kamoli sebe 😳😆😆 Ima da pisem knjigu 😆Mi smo iskusni citaci . Dal i ja smo procitale knjiga i knjiga 😆
Nado, izgleda da ovakvu jos nismo...Ali hocemo..Ma samo da je napise. Ima da je citamo k'o lektiru 😆
Treci
I kaze:Ja sam se odavno pripremao za ovaj dan.Za mene je poseban dan...☺️Planirao sam nesto skriveno,tajno...i dosao sam sa tom namerom donoseci sa sobom crvenu kutijicu u znak da sam spreman provesti naredni ostatak svog zivota sa tobom...Dosao sam da te prosim...❤️A ako je to i tvoja zelja,pokusaj da ti suprug ne sazna 😆Kaze:Prvo cemo nazdraviti iz nase zajednike casesve u ime nase ljubavi❤️Potom te vodim na romanticnu za romanticnu veceru
Najsladje uvek dodje na kraju
CetvrtiKaze :Ja sam se na vreme pripremio za ovaj poseban dan❤️Odlozio sam sve zakazano sto sam imao ovu noc da bi prisustvovao divnoj zabavi moje voljene Dal❤️Znajuci koliko si vremena provodila sa mnom u svakakvim svojim zivotnim fazama,pogotovu onda kada je bilo teskih perioda za tebe...nadam se da sam uneo puno smeha,radosti i ljubavi u tvoj zivot ispunjavajuci tvoje trenutke veoma lepim❤️Znam da me mnoge od vas zele...pa ja sam resio da se podelim na sve vas po malo,kako bi svakoj od vas udovoljio a ovu noc sam posvetio samo tebi ...❤️Neka u tvom zivotu uvek sunce sja to ti od srca zelim ja!!!🤗
ja sam ova sa crnim salom,na kraju 🤣 Nado ti si ova u ljubicastoj kosulji 🤣
ja sam ova sa crnim salom,na kraju 🤣 Nado ti si ova u ljubicastoj kosulji 🤣