Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
The ba****ds of bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
SUPER HEROO 9.9
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
ZELIM TI JOS MNOGO LEPIH GODINA I RODJENDANA I DA JEDNOM ZAJEDNO POGLEDAMO ......KAD BUDEMO U NAJBOLJIM GODINAMA 😆ps pravila ces nam usput objasniti 😆
Originally posted by: Bikica_Biki
Najsladje uvek dodje na kraju
CetvrtiKaze :Ja sam se na vreme pripremio za ovaj poseban dan❤️Odlozio sam sve zakazano sto sam imao ovu noc da bi prisustvovao divnoj zabavi moje voljene Dal❤️Znajuci koliko si vremena provodila sa mnom u svakakvim svojim zivotnim fazama,pogotovu onda kada je bilo teskih perioda za tebe...nadam se da sam uneo puno smeha,radosti i ljubavi u tvoj zivot ispunjavajuci tvoje trenutke veoma lepim❤️Znam da me mnoge od vas zele...pa ja sam resio da se podelim na sve vas po malo,kako bi svakoj od vas udovoljio a ovu noc sam posvetio samo tebi ...❤️Neka u tvom zivotu uvek sunce sja to ti od srca zelim ja!!!🤗
Originally posted by: Bikica_Biki
Jedna pesmica za zaljubljena zenska srca❤️Kao prvi😉I on kaze:Jao nisam se setio odmah rodjendana.Biki me je napomenula,pa sam uspeo se malo srediti i stici u svecanom odelu na tvoju proslavu❤️------Srecan Rodjendan Ljubavi❤️-----------------Sve je pripremio...
😲
🤣 🤣😭 🤣 🤣
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ty1FDMIhOrI[/YOUTUBE]Nista bez nase Mice 😆
Hvala Nado...
PS Hocu, ako ti meni prosledis nekog crnog, visokog i okrutnog milijardera..😆
Za Dal ❤️ 🤗
Hvala i tebi Nado 😉 i Biki...🤗 🤗Ako hocete da zivim ne postavljajte slike ovog lika 😆😆Draga moja Dal,mislim da bi bila ponosna na mene 😆😆 da samo znas sta mi se desilo 😃 i vjeruj nadmasila sam i tebe a kamoli sebe 😳😆😆 Ima da pisem knjigu 😆Mi smo iskusni citaci . Dal i ja smo procitale knjiga i knjiga 😆
Nado, izgleda da ovakvu jos nismo...Ali hocemo..