Evo ti jos jedan link.Ja zavrsavam prvu knjigu iz serijala i tu cu i stati. Nameravam i jada krenem sa gledanjem. Umorila sam se od citanja.
Pa nisam ja prijavljena na ovaj sajt..A ti ?
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
ROOM SERVICE 25.9
Farhana constantly goes on family
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Quiz for BB19 Members.
Evo ti jos jedan link.Ja zavrsavam prvu knjigu iz serijala i tu cu i stati. Nameravam i jada krenem sa gledanjem. Umorila sam se od citanja.
Pa ja se nadam da ce nam se snovi jednog dana ostvariti..ako dovoljno zelimo i ako dovoljno dugo pozivimo da ustedimo neki dinar..😆
U depri sam i veceras krecem da gledam..samo ako radi tamo na sajtu..Evo ti jos jedan link.Ja zavrsavam prvu knjigu iz serijala i tu cu i stati. Nameravam i jada krenem sa gledanjem. Umorila sam se od citanja.
Pa nisam ja prijavljena na ovaj sajt..A ti ?
Jesam. Nikakav problem nije. Kao i bilo koji drugi sajt. Minut posla.Inace , zadnji put kad sam bila imali su 50 epizoda. Pocni tu pa kad pogledas tih pedeset vrati se na stari sajt.
U depri sam i veceras krecem da gledam..samo ako radi tamo na sajtu..Evo ti jos jedan link.Ja zavrsavam prvu knjigu iz serijala i tu cu i stati. Nameravam i jada krenem sa gledanjem. Umorila sam se od citanja.
Pa nisam ja prijavljena na ovaj sajt..A ti ?Jesam. Nikakav problem nije. Kao i bilo koji drugi sajt. Minut posla.Inace , zadnji put kad sam bila imali su 50 epizoda. Pocni tu pa kad pogledas tih pedeset vrati se na stari sajt.
Ja sam evo u medjuvremenu odgledala poslednju epizodu na starom sajtu..Rabba veee
😆 Odmah popravi raspolozenje.Ja sam cekala tu premijeru u oktobru i nista. Bas nema srece sa filmovima
Neverovatno,ali odmah...😃
Ma nema nista od filmova, neka se lepo vrati na TV i snimi neku seriju,po mogucstvu smesnu i dobru kao predhodnu..