Returning of the written off # 82 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1k

Views

32.8k

Users

4

1.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja uglavnom ovako zivim i razmisljam..s izuzetkom nekih dana kad ne mogu da pobedim sama sebe..proradi mi cir..ali prodje vremenom..😆

Volela bih da i ja to mogu, za sebe , reci. Na zalost ne mogu. 😕
nn027 thumbnail

Nema pokrice za cekove..Vidi se da je nasa..😆

Da. Sva je nasa. 😆

Prosto ne mogu da verujem da su cekali vise od 2 meseca da naplate cekove. Ma nema sanse.
Edited by nn027 - 9 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da. Sva je nasa. 😆

Prosto ne mogu da verujem da su cekali vise od 2 meseca da naplate cekove. Ma nema sanse.

Pustili oni cekove, ali ona na racunu nije imala novca..😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

"Postoji samo jedna stvar koju znam da vise ne mogu. Odbijam da budem blizu vas koji previse zapitkujete a svoje odgovore nemate i vas koji mnogo zakljucujete a malo znate. Blizu savetodavaca bez iskustva, nasmejanih bez srca i vas svacijih a bez svog ja. Blizu vas koji osudjujete a ne znate sta cete sa sopstvenom savescu. Naivnima i zavidnima uvek tudji zivoti iz daleka deluju lako, a istina je da su daleko od lakog.

Predjem se. Nista ne zameram. Ne trazim izvinjenje. Samo vise ne mogu. Ostavljam svo pravo ovog sveta vama na raspolaganje da u njemu budete. Ja biram drugi put. Idem tamo gde su igracke od plastike a ne od mesa ljudskih srca, gde se zmurke igra iz zabave a ne zbog prezivljavanja. Predajem stafetu onima koji bi svojim pobedama da menjaju svet jer sam shvatio da sam sve bitke koje sam vodio, vodio jedino sa sobom."

http://blogdan.rs/2015/10/29/ja-ne-mogu-sve/

Covek je lepo rekao 👏

nn027 thumbnail

Dobro jutro 😃

nn027 thumbnail

"Postoji samo jedna stvar koju znam da vise ne mogu. Odbijam da budem blizu vas koji previse zapitkujete a svoje odgovore nemate i vas koji mnogo zakljucujete a malo znate. Blizu savetodavaca bez iskustva, nasmejanih bez srca i vas svacijih a bez svog ja. Blizu vas koji osudjujete a ne znate sta cete sa sopstvenom savescu. Naivnima i zavidnima uvek tudji zivoti iz daleka deluju lako, a istina je da su daleko od lakog.

Predjem se. Nista ne zameram. Ne trazim izvinjenje. Samo vise ne mogu. Ostavljam svo pravo ovog sveta vama na raspolaganje da u njemu budete. Ja biram drugi put. Idem tamo gde su igracke od plastike a ne od mesa ljudskih srca, gde se zmurke igra iz zabave a ne zbog prezivljavanja. Predajem stafetu onima koji bi svojim pobedama da menjaju svet jer sam shvatio da sam sve bitke koje sam vodio, vodio jedino sa sobom."

http://blogdan.rs/2015/10/29/ja-ne-mogu-sve/

Covek je lepo rekao 👏

Jeste. Sjajan tekst 👏