100% Tacno. A ovaj deo sa zvanjem mame da se raspravi decija svadja je najsveziji primer. Pa se onda cude sto se selo spr..a sa tim 😆sjetila sam se toga dok sam citala ovo 😆
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 14th Oct 2025
ASTHIN KA SAANP 14.10
KARWA CHAUTH 15.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 15, 2025 EDT.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Alia Bhatt is being roasted on Insta on Jigra BA post
Kajal,Vidya and Tanya ka Gharelu Kalesh
Dost Dost na raha
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
Pankaj Dheer Passes Away
Rhea Chakraborty and her brother get their passports back
100% Tacno. A ovaj deo sa zvanjem mame da se raspravi decija svadja je najsveziji primer. Pa se onda cude sto se selo spr..a sa tim 😆sjetila sam se toga dok sam citala ovo 😆
ova nasa crna pita je od heljdinog brasna,a moze se praviti i od psenicnog i tamnog i bijelog Ali moj sinak voli samo crnu 😃 a od bijelog brasna hoce samo hljeb i to ponekad .Inace jede crni razev,heljdin,itd... A svu ostalu tjesteninu od makarona do spageta hoce samo crnu Od bijele ima nagon za povracanjem 😕
Moji samo belo brasno koriste. Sad od kako sam prestala da ga jedem ne jedim nista sto mama mesi. Hleb sam potpuno ibacila iz ishrane. Po nekad mi sestra ispece palacinke i umesi mi slane krekere . Nasla sam neki recept za hrskavi hleb, i bas cu da ga probam.Pa ja mislim da mu je ta tamna testenina daleko zdravija. Da nema mucninu zbog glutena?
oj ovog mog sina 😆 ustao i dosao do mene,sav bunovan. Kontam nesto sanjao a on kaze :Zaboravio sam ti reci da mi ne pojedes onu crnu pitu sto je baka spremila,mogu ja nju jesti i za dorucak 🤣ðŸ˜ðŸ¤£
🤣 😠🤣Pa nemoj detetu da pjedes pitu 🤣taman sam mislila prezalogajiti 🤣Ponocna uzina 🤣ma da 😆😆 sigurno se i sinku upalio alarm pa da na vrijeme sprijeci stetu 🤣Mogu da zamislim njega bunovnog a i tebe kad si cula zbog cega je ustao 🤣 ðŸ˜ðŸ¤£pa da 😃 pokvario mi plan 😆😆Cekaj, a kakva je to crna pita?pa od crnog brasna 😆 ova 😃Slatka pita sa orasima? Super izgleda 😃znala sam da ces to pomisliti 😆😆 nije 😃 orasi su tu bzv 😆😆 slana pita zove se maslanica 😃 moze se filovati sa sirom,kajmakom,pavlakom Ovo je bolja slikaIzgleda super 😊
Moja mama mesi pite samo od belog brasna pa ih ja ne jedem a palacinke mi prave od heljdinog brasna i spelte.ova nasa crna pita je od heljdinog brasna,a moze se praviti i od psenicnog i tamnog i bijelog Ali moj sinak voli samo crnu 😃 a od bijelog brasna hoce samo hljeb i to ponekad .Inace jede crni razev,heljdin,itd... A svu ostalu tjesteninu od makarona do spageta hoce samo crnu Od bijele ima nagon za povracanjem 😕Moji samo belo brasno koriste. Sad od kako sam prestala da ga jedem ne jedim nista sto mama mesi. Hleb sam potpuno ibacila iz ishrane. Po nekad mi sestra ispece palacinke i umesi mi slane krekere . Nasla sam neki recept za hrskavi hleb, i bas cu da ga probam.Pa ja mislim da mu je ta tamna testenina daleko zdravija. Da nema mucninu zbog glutena?ne,nego mu se gadi bijela tjestenina 😆
oj ovog mog sina 😆 ustao i dosao do mene,sav bunovan. Kontam nesto sanjao a on kaze :Zaboravio sam ti reci da mi ne pojedes onu crnu pitu sto je baka spremila,mogu ja nju jesti i za dorucak 🤣ðŸ˜ðŸ¤£
🤣 😠🤣Pa nemoj detetu da pjedes pitu 🤣taman sam mislila prezalogajiti 🤣Ponocna uzina 🤣ma da 😆😆 sigurno se i sinku upalio alarm pa da na vrijeme sprijeci stetu 🤣Mogu da zamislim njega bunovnog a i tebe kad si cula zbog cega je ustao 🤣 ðŸ˜ðŸ¤£pa da 😃 pokvario mi plan 😆😆Cekaj, a kakva je to crna pita?pa od crnog brasna 😆 ova 😃Slatka pita sa orasima? Super izgleda 😃znala sam da ces to pomisliti 😆😆 nije 😃 orasi su tu bzv 😆😆 slana pita zove se maslanica 😃 moze se filovati sa sirom,kajmakom,pavlakom Ovo je bolja slikaIzgleda super 😊
Moja mama mesi pite samo od belog brasna pa ih ja ne jedem a palacinke mi prave od heljdinog brasna i spelte.ova nasa crna pita je od heljdinog brasna,a moze se praviti i od psenicnog i tamnog i bijelog Ali moj sinak voli samo crnu 😃 a od bijelog brasna hoce samo hljeb i to ponekad .Inace jede crni razev,heljdin,itd... A svu ostalu tjesteninu od makarona do spageta hoce samo crnu Od bijele ima nagon za povracanjem 😕Moji samo belo brasno koriste. Sad od kako sam prestala da ga jedem ne jedim nista sto mama mesi. Hleb sam potpuno ibacila iz ishrane. Po nekad mi sestra ispece palacinke i umesi mi slane krekere . Nasla sam neki recept za hrskavi hleb, i bas cu da ga probam.Pa ja mislim da mu je ta tamna testenina daleko zdravija. Da nema mucninu zbog glutena?ne,nego mu se gadi bijela tjestenina 😆😆 Tvoj sinak je poseban i kad je testenina u pitanju.ccc da je samo tjestenina 😆