Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
NOODLES VRATH 16.10
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
What will Yuvraj do?
Welcome Back 🥳
Pankaj Dheer Passes Away
This is concerning.
Pari and Mitali
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
i support farhana
Acha wala gunda
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
GREENE FLAG β³
oj ovog mog sina π ustao i dosao do mene,sav bunovan. Kontam nesto sanjao a on kaze :Zaboravio sam ti reci da mi ne pojedes onu crnu pitu sto je baka spremila,mogu ja nju jesti i za dorucak π€£ππ€£
π€£ π π€£Pa nemoj detetu da pjedes pitu π€£taman sam mislila prezalogajiti π€£Ponocna uzina π€£ma da ππ sigurno se i sinku upalio alarm pa da na vrijeme sprijeci stetu π€£Mogu da zamislim njega bunovnog a i tebe kad si cula zbog cega je ustao π€£ ππ€£pa da π pokvario mi plan ππCekaj, a kakva je to crna pita?pa od crnog brasna π ova π
oj ovog mog sina π ustao i dosao do mene,sav bunovan. Kontam nesto sanjao a on kaze :Zaboravio sam ti reci da mi ne pojedes onu crnu pitu sto je baka spremila,mogu ja nju jesti i za dorucak π€£ππ€£
π€£ π π€£Pa nemoj detetu da pjedes pitu π€£taman sam mislila prezalogajiti π€£Ponocna uzina π€£ma da ππ sigurno se i sinku upalio alarm pa da na vrijeme sprijeci stetu π€£Mogu da zamislim njega bunovnog a i tebe kad si cula zbog cega je ustao π€£ ππ€£pa da π pokvario mi plan ππCekaj, a kakva je to crna pita?pa od crnog brasna π ova πSlatka pita sa orasima? Super izgleda πznala sam da ces to pomisliti ππ nije π orasi su tu bzv ππ slana pita zove se maslanica π moze se filovati sa sirom,kajmakom,pavlakom Ovo je bolja slika
100% Tacno. A ovaj deo sa zvanjem mame da se raspravi decija svadja je najsveziji primer. Pa se onda cude sto se selo spr..a sa tim π
Izgleda super π
Moja mama mesi pite samo od belog brasna pa ih ja ne jedem a palacinke mi prave od heljdinog brasna i spelte.