Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 9th Oct 2025
HIGHER COURSE 8.10
COURSE FOLLOWS 🤓9. 10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 9, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Congratulations Gen 4 team !!
Anupamaa 07 -08 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Anupama - a role model
Suhana khan- beauty with talent
Tanya Mittal seems to be a legend 👑
Shanaya Kapoor- Future of Bollywood
Appreciating Amaal Mallik
Is Ashnoor still here?
Ba***ds of Bollywood: Manufactured hype?
Tanya Mittal
Has Karan Johar Joined India Forums
Sara Ali Khan, the next maestro.
Suhana Khan is Truly One to Watch💫
Praising Janhvi for her great choice in movies
Janhvi - the nepo kid who dances
Zato Ameri prave sh..a drugima 😡 a crnci su im jos uvijek gradjani drugog reda,a oni znaju i zasto je tako Ali zato mogu pametovati ostatku svijeta o ljudskim pravima 😡
HVALA PRIJATELJI: Crna Gora i Makedonija glasale za Kosovo u Unesko!
👎🏼
Odavno Kosovo nije Srbija...mnogo, mnogo pre svih ratova, svi smo znali da je Albansko stanovnistvo vecinsko..a kako i ne bi, kod njih ljudi imaju od troje pa do desetoro dece, svi su radni,vredni, drze se zajedno, nikad nece protiv svojih ,ni da rade ni da govore..i nisam protiv svojih,(daleko od toga da ih volim) ali jer sam ih celi svoj zivot sretala i dobro upoznala...Bilo nama krivo pravo, zemlju ne cini ograda,vec ljudi koji na njoj zive..a cinjenica je da tamo skoro pa da vise i nema Srba..I Kosovo je ozraceno , radioaktivno..da vam sada ne govorim o tome kako se u Vranju poradjaju njihove zene i sta je sledece jer se to takodje zna...to im je i bio cilj Dal Kad si se ti rodila,te godine su bjezali masovno iz Albanije,ko fol zbog rezima Tito se sazalio i primio ih i eto ti sad,otese zemlju jer su za 15-god promjenili geografsku strukturu Isto se sad radi sa ovim silnim migrantima A te godine kad ih je YU primila Italija ih je brodovima vracala nazad u Albaniju I isto su Italijana pljuvali kao danas Madjare A vrijeme je pokazalo ko je u pravu
A da li se sazalio ili su mu platili kao sada nama da ih primi,to ne znamo,ali jeste..to im je bio cilj, i sada ce uzeti Makedoniju, Bujanovac, Presevo..a mozda cak i Vranje..Kad sam bila kuci sokiralo me sto se na ulici cesce cuje siptarski nego srpski a kada sam usla u jednu prodavnicu decije opreme, prodavacica me je ladno iskulirala kad je usao Albanski par ,pa se oko njih sva polomila...Eto...valjda sam vam sve objasnila..😕Ma mi ti glumimo neku demokratiju i multikulturalnost,a ima svima da nam izadje na nosCitam u pocetku kako su u HR kritikovali ove sto su protiv migranata,te ovakvi,te onakvi,sad kad ovi podjose sve rusiti pred sobom,usutise se ko 🤬
U tome se potpuno slazem...Ove migracije su uzrokovane s nekim ciljem, sirenje vere, naseljavanje ili prosirenje teritorije..zao mi je samo sto su i ovog puta nevini i nesvesni ljudi posluzili kao pijuni u perverznoj igri saha ,sa ko zna kakvim ciljem..
joj ovog mog sina 😆 ustao i dosao do mene,sav bunovan. Kontam nesto sanjao a on kaze :Zaboravio sam ti reci da mi ne pojedes onu crnu pitu sto je baka spremila,mogu ja nju jesti i za dorucak 🤣😭🤣
Beze od rata a ko je prodao oruzje islamistima i zgrnuo pare? Ko ih je obucio? Zna se ko. I sad ih fino usmeravaju u Evropu. Amerika ce primiti cak celih sest hiljada izbeglica iz Sirije. Bas "velikodusno" 🤢 EU je debelo u svemu tome. E sad da nas, koji ni luk jeli ni luk mirisali, ne lupa po glavi to njihovo zaheb...e ja bih rekla. ma ko ih he..e eto im izbeglice. Da nisu brljali ne bi im ni dolazili. Medjutim ... Zna se da cemo da nadrljamo.
http://www.facebook.com/streetfx/videos/vb.305901075111/10155896501690112/?type=2&theater
Je li to avion?...ptica? Ne, to je jet pack..😃
OVO SKRIVAJU SVI MEDIJI SVIJETA: Evo koja LAZ se skriva iza medijskih fotografija koje obiljezavaju izbjeglicku krizu'
pogledaj ovaj video i vidjet ces kako su nas izmajmunisaliA upravo citam kako su u Sloveniji zapalili prihvatni kamp jer je gospoda nezadovoljna