Originally posted by: Kety76
HVALA PRIJATELJI: Crna Gora i Makedonija glasale za Kosovo u Unesko!
👎🏼
Odavno Kosovo nije Srbija...mnogo, mnogo pre svih ratova, svi smo znali da je Albansko stanovnistvo vecinsko..a kako i ne bi, kod njih ljudi imaju od troje pa do desetoro dece, svi su radni,vredni, drze se zajedno, nikad nece protiv svojih ,ni da rade ni da govore..i nisam protiv svojih,(daleko od toga da ih volim) ali jer sam ih celi svoj zivot sretala i dobro upoznala...Bilo nama krivo pravo, zemlju ne cini ograda,vec ljudi koji na njoj zive..a cinjenica je da tamo skoro pa da vise i nema Srba..I Kosovo je ozraceno , radioaktivno..da vam sada ne govorim o tome kako se u Vranju poradjaju njihove zene i sta je sledece jer se to takodje zna...to im je i bio cilj Dal Kad si se ti rodila,te godine su bjezali masovno iz Albanije,ko fol zbog rezima Tito se sazalio i primio ih i eto ti sad,otese zemlju jer su za 15-god promjenili geografsku strukturu Isto se sad radi sa ovim silnim migrantima A te godine kad ih je YU primila Italija ih je brodovima vracala nazad u Albaniju I isto su Italijana pljuvali kao danas Madjare A vrijeme je pokazalo ko je u pravu
A da li se sazalio ili su mu platili kao sada nama da ih primi,to ne znamo,ali jeste..to im je bio cilj, i sada ce uzeti Makedoniju, Bujanovac, Presevo..a mozda cak i Vranje..Kad sam bila kuci sokiralo me sto se na ulici cesce cuje siptarski nego srpski a kada sam usla u jednu prodavnicu decije opreme, prodavacica me je ladno iskulirala kad je usao Albanski par ,pa se oko njih sva polomila...Eto...valjda sam vam sve objasnila..😕Ma mi ti glumimo neku demokratiju i multikulturalnost,a ima svima da nam izadje na nos
Citam u pocetku kako su u HR kritikovali ove sto su protiv migranata,te ovakvi,te onakvi,sad kad ovi podjose sve rusiti pred sobom,usutise se ko 🤬