Returning of the written off # 82 Invited only - Page 59

Created

Last reply

Replies

1k

Views

32.8k

Users

4

1.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Kety76

to im je i bio cilj Dal Kad si se ti rodila,te godine su bjezali masovno iz Albanije,ko fol zbog rezima Tito se sazalio i primio ih i eto ti sad,otese zemlju jer su za 15-god promjenili geografsku strukturu Isto se sad radi sa ovim silnim migrantima A te godine kad ih je YU primila Italija ih je brodovima vracala nazad u Albaniju I isto su Italijana pljuvali kao danas Madjare A vrijeme je pokazalo ko je u pravu

A da li se sazalio ili su mu platili kao sada nama da ih primi,to ne znamo,ali jeste..to im je bio cilj, i sada ce uzeti Makedoniju, Bujanovac, Presevo..a mozda cak i Vranje..Kad sam bila kuci sokiralo me sto se na ulici cesce cuje siptarski nego srpski a kada sam usla u jednu prodavnicu decije opreme, prodavacica me je ladno iskulirala kad je usao Albanski par ,pa se oko njih sva polomila...Eto...valjda sam vam sve objasnila..😕

Daltoni thumbnail

🤣 🤣🤣

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/zasto-muskarci-vole-starije-zene

😉

mos' mislit 😆😆 po ovim "POZITIVNIM" navodima ocito nisu izasli iz maminog krila 😆😆 treba im zamjena 😆😆 a cim dodju do 40 expresno ih napusti ta zelja za mamom i redovno izigravaju kul tinejdzere 😆 Ako mi ima ista odvratnije nego kad vidim matorca da se oblaci k'o srednjoskolac i pri tome jos gleda curice od 18-20 god 🤢

Mene nesto napali ovi "malo stariji" preko 45 u poslednje vreme..Jeste da nije naka razlika medju nama , ali ja se jos uvek ne osecam tako matorom..😆

pa to ti ga dodje na isto 😆😆 mora biti bar deciniju-deceniju i pol mladja 😆 tako da se uklapas u statistiku 😆

Da..izgleda da se bas uklapam..A ovi "malo stariji" su mnogo napo*niji nego mladji..valjda ih klimaks drma pa zapnu ko mulci ..komplimenti pljuste, a brate ne kapiraju kad ih otpilis..😕

pa to zato sto misle da su neodoljivi sa svojim skembicama 🤣

Ima ih..ne mogu da te lazem i prilicno pristojnog izgleda..sa divnim osmehom (odlicne keramicke navlake 👍🏼 ili totalne proteze ) , onako prosedi, visoki, jos uvek u formi..ali ocajni..a kad ocaj izbija iz muskarca to nimalo nije seksi..🤢

Ajde, prosledi nekog iole pristojnog. Dosadise mi ove muve i komarci.
PS darovnom konju se u zube ne gleda. 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

😉

mos' mislit 😆😆 po ovim "POZITIVNIM" navodima ocito nisu izasli iz maminog krila 😆😆 treba im zamjena 😆😆 a cim dodju do 40 expresno ih napusti ta zelja za mamom i redovno izigravaju kul tinejdzere 😆 Ako mi ima ista odvratnije nego kad vidim matorca da se oblaci k'o srednjoskolac i pri tome jos gleda curice od 18-20 god 🤢

Mene nesto napali ovi "malo stariji" preko 45 u poslednje vreme..Jeste da nije naka razlika medju nama , ali ja se jos uvek ne osecam tako matorom..😆

pa to ti ga dodje na isto 😆😆 mora biti bar deciniju-deceniju i pol mladja 😆 tako da se uklapas u statistiku 😆

Da..izgleda da se bas uklapam..A ovi "malo stariji" su mnogo napo*niji nego mladji..valjda ih klimaks drma pa zapnu ko mulci ..komplimenti pljuste, a brate ne kapiraju kad ih otpilis..😕

pa to zato sto misle da su neodoljivi sa svojim skembicama 🤣

Ima ih..ne mogu da te lazem i prilicno pristojnog izgleda..sa divnim osmehom (odlicne keramicke navlake 👍🏼 ili totalne proteze ) , onako prosedi, visoki, jos uvek u formi..ali ocajni..a kad ocaj izbija iz muskarca to nimalo nije seksi..🤢

pa moraju nekako prodati fore 😆😆 kakvi muskarci i ocaj,cim dobiju sto hoce postanu zvjeri 🤢
Edited by Kety76 - 9 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 😭🤣

ali prvo utvrdi je li izbacio namjestaj 😆😆
nn027 thumbnail

HVALA PRIJATELJI: Crna Gora i Makedonija glasale za Kosovo u Unesko!

👎🏼

Odavno Kosovo nije Srbija...mnogo, mnogo pre svih ratova, svi smo znali da je Albansko stanovnistvo vecinsko..a kako i ne bi, kod njih ljudi imaju od troje pa do desetoro dece, svi su radni,vredni, drze se zajedno, nikad nece protiv svojih ,ni da rade ni da govore..i nisam protiv svojih,(daleko od toga da ih volim) ali jer sam ih celi svoj zivot sretala i dobro upoznala...Bilo nama krivo pravo, zemlju ne cini ograda,vec ljudi koji na njoj zive..a cinjenica je da tamo skoro pa da vise i nema Srba..I Kosovo je ozraceno , radioaktivno..da vam sada ne govorim o tome kako se u Vranju poradjaju njihove zene i sta je sledece jer se to takodje zna...

to im je i bio cilj Dal Kad si se ti rodila,te godine su bjezali masovno iz Albanije,ko fol zbog rezima Tito se sazalio i primio ih i eto ti sad,otese zemlju jer su za 15-god promjenili geografsku strukturu Isto se sad radi sa ovim silnim migrantima A te godine kad ih je YU primila Italija ih je brodovima vracala nazad u Albaniju I isto su Italijana pljuvali kao danas Madjare A vrijeme je pokazalo ko je u pravu

A da li se sazalio ili su mu platili kao sada nama da ih primi,to ne znamo,ali jeste..to im je bio cilj, i sada ce uzeti Makedoniju, Bujanovac, Presevo..a mozda cak i Vranje..Kad sam bila kuci sokiralo me sto se na ulici cesce cuje siptarski nego srpski a kada sam usla u jednu prodavnicu decije opreme, prodavacica me je ladno iskulirala kad je usao Albanski par ,pa se oko njih sva polomila...Eto...valjda sam vam sve objasnila..😕

U Vojvodini imas ljudi koji su tu vek proveli a ne znaju Srpski. Licno sam bila svedok kad je sin doveo majku kod dr i prevodio joj kao da je ona strani drzavljanin. Postoje mesta u kojima na srpskom i neces biti usluzena kad udjes u prodavnicu. 😕
Kety76 thumbnail

Ma mi ti glumimo neku demokratiju i multikulturalnost,a ima svima da nam izadje na nos
Citam u pocetku kako su u HR kritikovali ove sto su protiv migranata,te ovakvi,te onakvi,sad kad ovi podjose sve rusiti pred sobom,usutise se ko 🤬
nn027 thumbnail

🤣 😭🤣

ali prvo utvrdi je li izbacio namjestaj 😆😆

🤣 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣😭🤣
Daltoni thumbnail

pa moraju nekako prodati fore 😆😆 kakvi muskarci i ocaj,cim dobiju sto hoce postanu zvjeri 🤢

Ne znam..deluju kao da bi mogla povodac da im kupim i setkam okolo ...Imam prilicno iskustva s muskarcima..ali nikada sa ovom vrstom jer sam oduvek vise volela mladje pa i po cenu iskustva.. Muskarci u odredjenim godinama krenu da zaudaraju po naftalinu, kesama za pijac i sapunu za brijanje...