Returning of the written off # 82 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1k

Views

32.8k

Users

4

1.8k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Da..izgleda da se bas uklapam..A ovi "malo stariji" su mnogo napo*niji nego mladji..valjda ih klimaks drma pa zapnu ko mulci ..komplimenti pljuste, a brate ne kapiraju kad ih otpilis..😕

pa to zato sto misle da su neodoljivi sa svojim skembicama 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dok sam dosla do predposlednje,snala mi izbila oko pa vise nisam mogla dobro da vidim..😆😳

Evo ti HTZ oprema, da se nadje za sledeci put. 🤣

Kety76 thumbnail

Dok sam dosla do predposlednje,snala mi izbila oko pa vise nisam mogla dobro da vidim..😆😳

ajd da vidimo dokle ce rasti 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

vidi se da ste matorke 😆😆 niste u trendu 😆 Ovo je klaberski stil 😃

Aha, ako se "klab" nalazi u nekoj selendri bogu iza nogu...🤢

https://arhiva.nacional.hr/img/f/5/0/f502d2ef9a145ab9785ef392ec7a1862_700x550.jpg
nn027 thumbnail
Kety76 thumbnail

https://arhiva.nacional.hr/img/f/5/0/f502d2ef9a145ab9785ef392ec7a1862_700x550.jpg

jok,jok 😆😆 juce sam citala upustvo za klabersko oblacenje,i to je to 😆 evo vidis 😉😆

Novo zanimanje u Srbiji je profi klaber,uslovi koji su vam potrebni da ispunjavate su sledeci:
1.)profi klaber mora da ima zapustenu bradu,nesto na foru kao nisam se brijao dve nedelje,ali ste zapravo tu bradu pazili vise nego sto krmaca pazi svoje mlade.Sto se frizure tice,gore mora da ima vise kose koja ce se elegantno vijoriti na vetru,a sa strane obavezno krace osisano.Salovi su obavezni,ma koje da je godisnje doba sal mora da se nosi.Dzemperi takodje,farmerice toliko uske da vam jaja vriste i na sve to OGROMNE kanadjanke koje cete naravno raspertlati,posto koji ce vam kurac pertle kad i ovako idete svuda kolima.

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Pratyusha Banerjee and Rahul Raj at Medscape Awards

Lep su par 😃

da 😛 a lijepo joj stoji ova haljina 😛

Njegovu odecu mudro nisi komentarisala..😆

ima smisla za zensku modu ( on joj bira haljine 😃)ali mu muska slabo ide 😆😆

Fali mu samo sekirce pa da bude kompletan stajling za cepanje drva 🤣

vidi se da ste matorke 😆😆 niste u trendu 😆 Ovo je klaberski stil 😃

jok,jok 😆😆 juce sam citala upustvo za klabersko oblacenje,i to je to 😆 evo vidis 😉😆

Novo zanimanje u Srbiji je profi klaber,uslovi koji su vam potrebni da ispunjavate su sledeci:
1.)profi klaber mora da ima zapustenu bradu,nesto na foru kao nisam se brijao dve nedelje,ali ste zapravo tu bradu pazili vise nego sto krmaca pazi svoje mlade.Sto se frizure tice,gore mora da ima vise kose koja ce se elegantno vijoriti na vetru,a sa strane obavezno krace osisano.Salovi su obavezni,ma koje da je godisnje doba sal mora da se nosi.Dzemperi takodje,farmerice toliko uske da vam jaja vriste i na sve to OGROMNE kanadjanke koje cete naravno raspertlati,posto koji ce vam kurac pertle kad i ovako idete svuda kolima.

🤣
Pa izgleda da mu fali par "detalja" 🤣