Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 8th Oct '25
HIGHER COURSE 8.10
Round 2 Thread 1 - Main Game
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
COURSE FOLLOWS 🤓9. 10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Round 2 Thread 2 - Index
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 9, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Naya safar college ka
Saddist Pari, Mithali n Noina
Congratulations Gen 4 team !!
“Give Kangana a tight slap again if she dares to enter Tamil Nadu”
Anupamaa 07 -08 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya Mittal seems to be a legend 👑
Anupama - a role model
Suhana khan- beauty with talent
Suhana Khan is Truly One to Watch💫
Praising Janhvi for her great choice in movies
Da..izgleda da se bas uklapam..A ovi "malo stariji" su mnogo napo*niji nego mladji..valjda ih klimaks drma pa zapnu ko mulci ..komplimenti pljuste, a brate ne kapiraju kad ih otpilis..😕
Dok sam dosla do predposlednje,snala mi izbila oko pa vise nisam mogla dobro da vidim..😆😳
Dok sam dosla do predposlednje,snala mi izbila oko pa vise nisam mogla dobro da vidim..😆😳
Aha, ako se "klab" nalazi u nekoj selendri bogu iza nogu...🤢
Lep su par 😃da 😛 a lijepo joj stoji ova haljina 😛
Njegovu odecu mudro nisi komentarisala..😆ima smisla za zensku modu ( on joj bira haljine 😃)ali mu muska slabo ide 😆😆Fali mu samo sekirce pa da bude kompletan stajling za cepanje drva 🤣vidi se da ste matorke 😆😆 niste u trendu 😆 Ovo je klaberski stil 😃
Aha, ako se "klab" nalazi u nekoj selendri bogu iza nogu...🤢jok,jok 😆😆 juce sam citala upustvo za klabersko oblacenje,i to je to 😆 evo vidis 😉😆Novo zanimanje u Srbiji je profi klaber,uslovi koji su vam potrebni da ispunjavate su sledeci:
1.)profi klaber mora da ima zapustenu bradu,nesto na foru kao nisam se brijao dve nedelje,ali ste zapravo tu bradu pazili vise nego sto krmaca pazi svoje mlade.Sto se frizure tice,gore mora da ima vise kose koja ce se elegantno vijoriti na vetru,a sa strane obavezno krace osisano.Salovi su obavezni,ma koje da je godisnje doba sal mora da se nosi.Dzemperi takodje,farmerice toliko uske da vam jaja vriste i na sve to OGROMNE kanadjanke koje cete naravno raspertlati,posto koji ce vam kurac pertle kad i ovako idete svuda kolima.