Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
HEY JINDAGI 2.10
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
The Wanderer Planet
Himesh - no more breaking news
uzivaj đ Ja sam trebala veceras na more ali toliko sam bolesna da nema sanse da idem
Pozdrav đ¤ nadam se da ste sve dobroâ¤ď¸ ja sam tu kuci nekako se vucem,bila sam za Beograd na pregled i moram na operaciju ali problem je sto sad moram da cekam nije bas tako jednostavno ima lista cekanja uhhh ali sta cu ovo sve vise i vise boli kao da se nisam operisala.Kad mi jave idem opet pod noz katasrofa kako cu da prezivim ni ja sama ne znam,ovo cekanje iubija. LJubim vas ,evo za Bikicu jedan film sa Levijemđ¤
http://filmotopia.com/online-filmovi-sa-prevodom/addicted/
sta li je Sara slavila a i ovi iz cupova đ¤ĄA Prats uopste nije tagovana.đMa slavili su... sad da ne kazem sta. Dipka je verovatno slavila sa familijom a ovi su dzonjali u cupovima đA torta im i nije neka. Ja bih napravila lepsu.PS ovi zaboravili da je Sara otisla iz serije đtagovana je đ pa Simar je to u krugu familije,mozda opet tobogan đ a i Prem đ 15 dana ga nije bilo a ovu sedmicu covjek preleza e stvarno su mukotrpno radili i on i ovi iz cupova 𤥠da nije bilo njih ne bi rejting ni skocio đ¤ĄDobro da je tagovana , ja onda nisam dobro videla đDa, da tobogan đ¤ŁMa naravno. Vidim, gldeaoci poludeli od srece gledajuci u cupove. Kad se ovi izvuku iz njih pasce im rejting đ đđđ𤣠đ¤ŁBolje da ne izlaze,imaju vise uspjeha đđ A da i Simar strpase u cup bio bi rejting 5 đ
Pozdrav đ¤ nadam se da ste sve dobroâ¤ď¸ ja sam tu kuci nekako se vucem,bila sam za Beograd na pregled i moram na operaciju ali problem je sto sad moram da cekam nije bas tako jednostavno ima lista cekanja uhhh ali sta cu ovo sve vise i vise boli kao da se nisam operisala.Kad mi jave idem opet pod noz katasrofa kako cu da prezivim ni ja sama ne znam,ovo cekanje iubija. LJubim vas ,evo za Bikicu jedan film sa Levijemđ¤
http://filmotopia.com/online-filmovi-sa-prevodom/addicted/