^The Musketeers CC#1^(IO) - Page 77

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63.2k

Users

8

1.9k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: ahilajkula

Nama je odavno sve jasno...

E pa Dule, nije bas uvek bilo tako...bar ne kad sam ja u pitanju...jedno su zelje i snovi a drugo je realnost a ja ne volim da mesam ta dva pojma...ipak, moram da priznam, pre mi nije padalo na pamet da "virkam" za njih dvoje...rekla sam ti da ponekad i ne zelim da pitam jer se plasim odgovora, iskustvo me naucilo da postujem te odgovore...ali onaj tatin petal me ponukao da virnem i za nas duet...prvi put T a sinoc i veceras NS...i odgovori se u potpunosti poklapaju...😉

Originally posted by: Sarica

Laku noc svima i lepo sanjajte.Ja sam skoro zaspala za kompom.I pospana i umorna sam.

Laku noc Saro...🤗 ne znam sta je sladje: dali ovaj Meca ili Mesec...😆

ahilajkula thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Opet ona!!! Opet Fortuna!!! Sreca u zivotu, ljubavi i poslu!!! Bog i moje oci su mi svedoci!!! A pitanje je bilo dali je "duet" zajedno u Shirdiju...i jedna ispravka: Dule, sinoc ti pisah za T ali nisam mogla na brzinu da ih nadjem u polumraku...znaci nije bio T vec Nostradamusove Sibille a njih obozavam jer su mnogo jasnije i konkretnije...a da dve veceri za redom na malte ne isto pitanje dobijem jedan te isti odgovor, to mi se jos nije desilo... ⭐️ ❤️

Sta reci ,nego ti poslati tvoj omiljeni par u drustvu sa tvojim omiljenim Mjesecom.

Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
[/ QUOTE]
ahilajkula thumbnail

Nataly ,oni su zasluzili da budu sretni i nezamislivo je da mogu disati jedno bez drugog...

Dulence, kad bi ti samo znala kako se ja "veselim" kad kod Gugija-slike utipkam "Ahilajkula" trazeci SidYusha a Gugy mi izbaca masu siggies sa onim pernatim kretenom...😆

ahilajkula thumbnail

Zanemari pjetlice ,oni su tu bili samo nuzno zlo ,u eter je otisla samo Pratyusha sa svom mojom ljubavi skoncentrisanoj na njoj...Pusti pjetlice ,nemoj nam vise Musketare pretvarati u nakaradni peradarnik...Vidi...pogledaj mjesec ...

ahilajkula thumbnail

Laku noc Musketary...

Originally posted by: ahilajkula

Zanemari pjetlice ,oni su tu bili samo nuzno zlo ,u eter je otisla samo Pratyusha sa svom mojom ljubavi skoncentrisanoj na njoj...Pusti pjetlice ,nemoj nam vise Musketare pretvarati u nakaradni peradarnik...Vidi...pogledaj mjesec ...

E necu da ih pustim, iz principa... a jeli bre, sto si ih onda ti onoliko lepila u svoje siggies...😆 Gugy malte ne posto petalska farma...🤣
A hvala ti za ovu prelepu sliku...🤗 obozavam Mesec i dvorce, i uopste srednji vek...❤️

ahilajkula thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

E necu da ih pustim, iz principa... a jeli bre, sto si ih onda ti onoliko lepila u svoje siggies...😆 Gugy malte ne posto petalska farma...🤣
A hvala ti za ovu prelepu sliku...🤗 obozavam Mesec i dvorce, i uopste srednji vek...❤️

😃 Nemoj zaboraviti da sam vegeterijanac...farme i peradarnici me ne zanimaju ...🤣...Ljubim te i laku noc jos jednom...