Returning of the written off #75 Invited only - Page 92

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

😲 Neverovatno. Zamisli, sam je izabrao roditelje ?

Hej...pa ima toliko takvih prica,sa takvim detaljima da se najezis..Secam se da sam i ja imala neka secanja kao mala, obicno u snovima ili kada vidim nesto sto znam tacno kako ce izgledati unutra a u zivotu tu nisam krocila..vise se i ne secam sta je to bilo,jedino se secam osecaja...😕
Daltoni thumbnail

Fantasticno. Da ne poverujes da je neko spreman da uradi ovako nesto.

San jednog coveka..a dete ostavio kumovima jer nije mogao da brine o njemu zbog svoje opsesije ili umetnosti..

Daltoni thumbnail
http://zena.blic.rs/Porodica/31560/Indijku-je-pijanac-napao-na-stanici-a-kada-je-videla-da-joj-niko-ne-pomaze-uradila-je-neverovatnu-stvar?ref=vi

Nakon one slike u vestima gde su se penjali na zgradu skole kako bi deci dali puskice za test..ovo je malo ohrabrujuce..nisu svi idioti Hvala Bogu...😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Hej...pa ima toliko takvih prica,sa takvim detaljima da se najezis..Secam se da sam i ja imala neka secanja kao mala, obicno u snovima ili kada vidim nesto sto znam tacno kako ce izgledati unutra a u zivotu tu nisam krocila..vise se i ne secam sta je to bilo,jedino se secam osecaja...😕

Citala sam o tome. Ko zna. Mozda smo se svi mi vratili i to vise puta. Jedino sto se neko seca a neko ne.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://zena.blic.rs/Porodica/31560/Indijku-je-pijanac-napao-na-stanici-a-kada-je-videla-da-joj-niko-ne-pomaze-uradila-je-neverovatnu-stvar?ref=vi

Nakon one slike u vestima gde su se penjali na zgradu skole kako bi deci dali puskice za test..ovo je malo ohrabrujuce..nisu svi idioti Hvala Bogu...😆

Ovaj sto je napao jeste kao i oni sto su gledali a nisu joj pritekli u pomoc. Mogu samo da zamislim kako ga je vukla do stanice. E to je bio prizor 😃
nn027 thumbnail

Ma cini ti se. 😆 Sta ti imas da brines o godinama? Daleko si ti od starosti. Uzivaj. Imas ti jos ohohoo dok dodje s u moje godine. 😉
Daltoni thumbnail

Ovaj sto je napao jeste kao i oni sto su gledali a nisu joj pritekli u pomoc. Mogu samo da zamislim kako ga je vukla do stanice. E to je bio prizor 😃

Ti stvarno mislis da bi ti ovde u Srbiji neko pomogao..Ja sam licno pre dve nedelje gledala coveka kako vuce zenu koja se otima ulicom ...Covek je bio krupan stariji a zena isto starija ali sitna..otimala se, vikala, u susret su im nailazili drugi muskarci, ona ih je gledala ,preklinjala..nista...Svi su prosli kao da ih se sve to nimalo ne tice.. Ja sam htela da pridjem, da predjem ulicu, ali sam zakljucila da bi zena samo dobila jos vece batine a nista ne bih mogla da joj pomognem,mozda bi cak i mene prebio onako gorostasan..sramota...
nn027 thumbnail

Laku noc 😊