Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Kod mene iste duzine 😃 jos da swamija premjerim 😈😆
Kety,nadamo se i molimo dragom BOGU da mali decak bude dobro,kao i njegovi za koje ne mogu ni zamisliti kako im je,nedao dragi GOSPOD nikom muke, deca su nasi andjeli,nase sunce...nase sve❤️
--------E dovoljno mi je bilo videti sto si postavila one avise i kape od te scene,jao ako prezivim pricace se..😭😭I da upoznala sam gospodjicu -m modernu,manekenku -kozu zvana Laxmi 😆Prava dama ...nema sta,samo ne znamo kakav jos parfem koristi😆
😆 😆 😆
Jao Biki, pa gde ti parfem pade na pamet?😆
Nesto malo radila,nisam nesto bas "orna"veceras za dalji rad.😕
Epizoda je super bila, verovatno sledi jos nastavka smesnih scena,nadam se da SagUn nece dugo biti odvojenBrljala usput ,posto uradila malo capsa...rezultati ovde..skrabotine..😕
Nesto malo radila,nisam nesto bas "orna"veceras za dalji rad.😕Epizoda je super bila, verovatno sledi jos nastavka smesnih scena,nadam se da SagUn nece dugo biti odvojenA kako ce se momci snaci u kuhinji, zivo me zanima.😆I meni je epizoda bila bas simpaticna. Verujem da cemo se tek smejati , pogotovo ovoj dvojici. Sve ocekujem da krisom od tate krenu da se sastaju sa svojim dragim zenicama.
Super si ti ovo Biki napravila . Uhvatila si im te najzanimljivije izraze lica iz vecerasnje epizode. 😃
Hvala draga,ma bezveze napravila posle capsa.nadam se bude bolje kada uhvatim raditi.Papu i Bunty sou,pogotovu Pappu za svoju darling,dok Bunty se ne zali kako je odvojen od svoje supruge,😆nesto sve kontam kada li ce i da'li ce Bunty tepati Saags kao Pappu svojoj Rani.I to on od samog pocetka kada se ozenio bez ustezanja pred roditeljima joj tepa,a Bunty kao stidan , sta li mu je,volela bi da cujem od njega kako tepa svojoj dragoj.☺️I da mislim da ce sigurno nesto smisliti da njih dvojica se iskradaju zenama,ajde sad kao prve noci,ali dodijace im odvojenost😆 eto ni u kupatilo nisu mogli 😆