Returning of the written off #73 Invited only - Page 91

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.2k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Kod mene je kaziprst malo duzi. 😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Kety,nadamo se i molimo dragom BOGU da mali decak bude dobro,kao i njegovi za koje ne mogu ni zamisliti kako im je,nedao dragi GOSPOD nikom muke, deca su nasi andjeli,nase sunce...nase sve❤️
--------
E dovoljno mi je bilo videti sto si postavila one avise i kape od te scene,jao ako prezivim pricace se..😭😭
I da upoznala sam gospodjicu -m modernu,manekenku -kozu zvana Laxmi 😆
Prava dama ...nema sta,samo ne znamo kakav jos parfem koristi😆

Edited by Bikica - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Nesto malo radila,nisam nesto bas "orna"veceras za dalji rad.😕
Epizoda je super bila, verovatno sledi jos nastavka smesnih scena,nadam se da SagUn nece dugo biti odvojen
Brljala usput ,posto uradila malo capsa...rezultati ovde..skrabotine..😕

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kety,nadamo se i molimo dragom BOGU da mali decak bude dobro,kao i njegovi za koje ne mogu ni zamisliti kako im je,nedao dragi GOSPOD nikom muke, deca su nasi andjeli,nase sunce...nase sve❤️

--------
E dovoljno mi je bilo videti sto si postavila one avise i kape od te scene,jao ako prezivim pricace se..😭😭
I da upoznala sam gospodjicu -m modernu,manekenku -kozu zvana Laxmi 😆
Prava dama ...nema sta,samo ne znamo kakav jos parfem koristi😆

😆 😆 😆

Jao Biki, pa gde ti parfem pade na pamet?😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 😆 😆

Jao Biki, pa gde ti parfem pade na pamet?😆

E moja Nadice 😆 ne znas ti sta meni sve pada na pamet😆
nn027 thumbnail

Epizoda je super bila, verovatno sledi jos nastavka smesnih scena,nadam se da SagUn nece dugo biti odvojen
Brljala usput ,posto uradila malo capsa...rezultati ovde..skrabotine..😕

I meni je epizoda bila bas simpaticna. Verujem da cemo se tek smejati , pogotovo ovoj dvojici. Sve ocekujem da krisom od tate krenu da se sastaju sa svojim dragim zenicama.

A kako ce se momci snaci u kuhinji, zivo me zanima.😆

Super si ti ovo Biki napravila . Uhvatila si im te najzanimljivije izraze lica iz vecerasnje epizode. 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

I meni je epizoda bila bas simpaticna. Verujem da cemo se tek smejati , pogotovo ovoj dvojici. Sve ocekujem da krisom od tate krenu da se sastaju sa svojim dragim zenicama.
A kako ce se momci snaci u kuhinji, zivo me zanima.😆

Super si ti ovo Biki napravila . Uhvatila si im te najzanimljivije izraze lica iz vecerasnje epizode. 😃

Hvala draga,ma bezveze napravila posle capsa.nadam se bude bolje kada uhvatim raditi.
Papu i Bunty sou,pogotovu Pappu za svoju darling,dok Bunty se ne zali kako je odvojen od svoje supruge,😆nesto sve kontam kada li ce i da'li ce Bunty tepati Saags kao Pappu svojoj Rani.I to on od samog pocetka kada se ozenio bez ustezanja pred roditeljima joj tepa,a Bunty kao stidan , sta li mu je,volela bi da cujem od njega kako tepa svojoj dragoj.☺️
I da mislim da ce sigurno nesto smisliti da njih dvojica se iskradaju zenama,ajde sad kao prve noci,ali dodijace im odvojenost😆 eto ni u kupatilo nisu mogli 😆
nn027 thumbnail

Hvala draga,ma bezveze napravila posle capsa.nadam se bude bolje kada uhvatim raditi.
Papu i Bunty sou,pogotovu Pappu za svoju darling,dok Bunty se ne zali kako je odvojen od svoje supruge,😆nesto sve kontam kada li ce i da'li ce Bunty tepati Saags kao Pappu svojoj Rani.I to on od samog pocetka kada se ozenio bez ustezanja pred roditeljima joj tepa,a Bunty kao stidan , sta li mu je,volela bi da cujem od njega kako tepa svojoj dragoj.☺️
I da mislim da ce sigurno nesto smisliti da njih dvojica se iskradaju zenama,ajde sad kao prve noci,ali dodijace im odvojenost😆 eto ni u kupatilo nisu mogli 😆

Imam utisak da su njihov odnos sada malo zapostavili, stavili u drugi plan. Prvo Swarina avantura a sad ova svadja izmedju Amme i Babujia. Nesto ne verujem da ce on njoj tepati kao Pappu ali nikad se ne zna. Mozda se i to desi.

Da, danas su ih zeznule za kupatilo 😆 Sutra ih ocekuje kuvarski duel. E to ce biti zanimljivo. Zanima me kako ce se momci snaci u kuhinji
.😃