Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/najvise-seksa-do-sad-u-filmu-50-nijansi-siva-rekordan-broj-erotskih-scena-clanak-1674014
20 minuta..ohoho..i vise nego dovoljno..😳
Da li ces ti gledati u Prokuplju ?Ne verujem😔bit ce na netu 13-og 😃 dobit ces link 😉
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/41232/ana-marija-zujovic-priznala-vlada-me-je-pretukao-video
dokle vise
Ja mislim da je ovo neka sala..da skrenu paznju na nasilnistvo u braku..Vlada je papucic, ona je glavna u kuci..pre verujem da ce ona njega istuci 😕Mislim da nije sala,bio je pijan a papucici kad popiju dobiju snagu u pm 😡Smeki,kako si 😛Nije sala,juce su je snimili na ulici i ona je potvrdila da je udarioa u pravu si,on je prethodnu noc bio na nekom partiju,postavio je slike, a ujutro je ona osvanula sa batinama ali uvijek vazoila ona sto pijan kaze i uradi,to trijezan misli 😡Bolje je Kety🤗a ti kako si ?Koliko ti je trajala glavobolja kod mene tri dana i tablete ne pomazu. U pravu si 😡 miris alkohola ne mogu da podnesem ,zato ni ne pijem 😡jos me boli ali sad mogu podnijeti taj bolsto se tice alkohola,ista sam,ni ja ne pijem 👍🏼 zna Nada sta mislim o tom zlu 😡
Nek vi ne pijete,ja pijem za sve vas 😃 Samo sad mnogo manje zbog zdravstvenih problema 😭 Cela sezona pozorista mi je propala 😔
Nema leka...😉
😲 Nadam se da nije nista opasno i da ces biti OK. Bice jos i pozorista i sezona samo da ti ozdravis,
Dobro vece drugari🤗
Evo mene tek sad. Imala sam obaveza,raznoraznih.I da znate pogledala ukupno 8 epizoda za ove tri noci😉I sto bi volela onakav sudar ,pa i ako bi platila 25000... rupija itd...a guverner,pa diktator,koje sve nazive nece dobiti😳 ali mi je vrh👍🏼A Khusi je sva nekako nespretna😆
Ne znam draga kako ce na mene uticati prica,ali sam stekla utisak da je on duboko povredjen ,noseci tesko breme iz proslosti,kao mlad koji je doziveo veliku bol zbog majke koju su ubili(ako sam dobro skontala pocetak posto sam cula pucanj),uglavnom ostao je bez majke😭,a potom on i sestra izbaceni😭 od strane ujaka iz te kuce/vile. Sve to nosi dubok trag u coveku,bol koja izjeda unutra,a koja se odrazava kroz ceo zivot i samim odnosima prema drugima.No videcu tek sam te dve pogledala,ali takav utisak sam stekla i ja u potpunosti razumem sam njegov stav na pocetku,iako svako bice na svoj nacin ispoljava sve to sto ga proganja iz proslosti...I Anjali je imala istu takvu proslost pa je ostala dobra..ASR je djavo..i zato ga i volimo..😆😆nije isto 😕 on je morao preuzeti odgovornost za sestru i ostatak porodice,zivot,egzistenciju,...Znamo sta se, kod nas a kamoli kod njih,ocekuje od muskarca u takvim slucajevimaMislis da bi oni uspjeli u zivotu da je on bio kao Anjali.On i jeste u dusi kao Anjali,samo je navukao masku djavla,da bi zastitio sebe i porodicu.
Slatki su. 😃