8 epizoda. 😃
Laku noc i dobro jutro. 😊
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Malla and ARS running crime list
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
8 epizoda. 😃
Laku noc i dobro jutro. 😊
Kod mene iste duzine 😃 jos da swamija premjerim 😈😆
Bolje je Kety🤗a ti kako si ?Koliko ti je trajala glavobolja kod mene tri dana i tablete ne pomazu. U pravu si 😡 miris alkohola ne mogu da podnesem ,zato ni ne pijem 😡
http://www.dramafever.com/drama/4128/I_Need_Romance_2012/
Preporucujem ,nema prevoda na nasem samo engleski slika je super.Radi se o tri drugarice i njihovim ljubavima,ima lepih romanticnih scena prica je super😃http://www.viki.com/tv/22330c-emergency-couple-aka-emergency-man-and-woman?q=emI ovu super radnja,njih dvoje su vencani ali se razvode zato sto je ona glupa i neuka zena,a dok je on zavrsavao fakultet ona je radila i placala racune😡 u medjuvremenu ona postaje doktor i dolazi da radi u istoj bolnici gde i on svidela mi se prica a ima i nas prevod😉 serija se zove romansa u hitnoj pomociPa sad ako imate vremena vredi da se odgleda😊
Nek vi ne pijete,ja pijem za sve vas 😃 Samo sad mnogo manje zbog zdravstvenih problema 😭 Cela sezona pozorista mi je propala 😔
Dobro vece drugari🤗
Evo mene tek sad. Imala sam obaveza,raznoraznih.I da znate pogledala ukupno 8 epizoda za ove tri noci😉I sto bi volela onakav sudar ,pa i ako bi platila 25000... rupija itd...a guverner,pa diktator,koje sve nazive nece dobiti😳 ali mi je vrh👍🏼A Khusi je sva nekako nespretna😆
jeste Biki,radi se o malom djecaku 😭 operacija trajala cijeli dan,sad je na intenzivnoj.Neka im je Bog dragi na pomoci 😭