Returning of the written off #71 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.7k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Ne znam o cemu je uopste razmisljala 😕

To izgleda samo ona zna...😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

E dobro onda 👍🏼...Gledam..Koju da gledam prvu ? Onu istorijsku ili ovu , sta predlazes ?

Gledaj prvo ovu drugu relaksirajuca je opusta,ova istorijska ima tezu radnju
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

http://besnopile.rs/egipatski-horoskop-koji-duh-vlada-vasim-karakterom/

Duh Aratapias (20. februar - 29. februar)
Ljudi ro'eni u ovom razdoblju su nemirnog i sanjalakog duha, skloni estim izmenama planova. Svojom nesigurnou mogu izludeti bliske osobe, zbog ega retko ostvaruju kvalitetne i dugotrajne veze. esto menjaju miljenje i trae nove polazne take, nemajui dovoljno strpljenja da istraju u neemu kada se ponu javljati potekoe.
Ne znaju da se izbore za sopstvene stavove i podeu autoritetima, dok se brane begom. Dobri su u poslovima koji trae koncentrisanost na odre'eno podruje. Finansijskim uspesima nadometaju psihike nedostatke.

Vade me finansije, inace sta bih ja jadna..🤣

😆 Ma sta te briga. Jel' vidis da si puna k'o brod 😆
Da vidimo sta kazu meni

Duh Sotis (22. jun - 1. jul)
Ljudima rodjenim u ovom razdoblju najvaznije stvari u zivotu su prijatelji, druzenje i razbibriga. Oni su spontani, ugodni i ljubazni, uzivaju u dobroj zabavi, obozavaju modu, i uvek ce se naci tamo gde se nesto dogadja. Izbjegavaju obaveze, pa ce raditi samo ono sto se mora.
Kada uspeju da pronadju nesto sto ih zaista zanima, sposobni su da marljivo rade i postignu zavidne rezultate spajajuci lepo i korisno. U zivotu ih prati sreca pa, ne radeci mnogo, lako dolaze do novca. Kada ih neko kritikuje, veoma su tvrdoglavi. Kod partnera cene stil i inteligenciju. Odani su prijateljima i porodici. Kad treba, izuzetno su hrabri.

Nisam tako lose ni prosla
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Gledaj prvo ovu drugu relaksirajuca je opusta,ova istorijska ima tezu radnju

Ok, hvala..❤️
Daltoni thumbnail

😆 Ma sta te briga. Jel' vidis da si puna k'o brod 😆
Da vidimo sta kazu meni

Duh Sotis (22. jun - 1. jul)
Ljudima rodjenim u ovom razdoblju najvaznije stvari u zivotu su prijatelji, druzenje i razbibriga. Oni su spontani, ugodni i ljubazni, uzivaju u dobroj zabavi, obozavaju modu, i uvek ce se naci tamo gde se nesto dogadja. Izbjegavaju obaveze, pa ce raditi samo ono sto se mora.
Kada uspeju da pronadju nesto sto ih zaista zanima, sposobni su da marljivo rade i postignu zavidne rezultate spajajuci lepo i korisno. U zivotu ih prati sreca pa, ne radeci mnogo, lako dolaze do novca. Kada ih neko kritikuje, veoma su tvrdoglavi. Kod partnera cene stil i inteligenciju. Odani su prijateljima i porodici. Kad treba, izuzetno su hrabri.

Nisam tako lose ni prosla

Vidis da i ti lako dolazis do para...😆
Daltoni thumbnail

Jednom recju naheb...la sam

Sorry 😕