Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
PARAYI AURAT 13.9
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Upravo odgledala MAMR 😃
Barun je savrsen,stvarno je odlican glumacFilm uopste nije los,meni se dopao Barunov performans,i on je svijetla tacka ovog filma tako da sam uzivala gledajuci gaPrvih 17 min.sam se pitala lele sta je ovo 😕 ubila se od dosadea onda na 17.30 na scenu stupa kralj 😃 glumi sabana i to savrseno radi 🤣Tema su tri para koji imaju problema u vezi,a ujedno su svi dobri frendovi 😃 samo Alija nikako da nadje pravog 😆 a redaju se svakakvi macaniDa bi prijateljima zacepila usta jer joj stalno nabacuju kad ce nekog naci,ona iznajmljuje Sukhija 😃 i tu krece BarunFilm traje oko dva sata,dosta je realan i bilo mi je zabavno da ga gledamNeku romantiku i hemiju nisu ni mogli pokazati jer se prica samo ovlas dotice te temeSteta sto nisu nekog drugog nasli da tumaci ulogu Alije,ova ima nekako glupavu facu a i gluma je isto takva 😆I da,u ovom filmu glumi i ona lijepa glumica iz BV,mislim da se u seriji zvala Asha-ona sto je Prats spasila da je guru ne siluje
Dal,boja kose ti je odlicna,slicna mojoj
Upravo odgledala MAMR 😃
Barun je savrsen,stvarno je odlican glumacFilm uopste nije los,meni se dopao Barunov performans,i on je svijetla tacka ovog filma tako da sam uzivala gledajuci gaPrvih 17 min.sam se pitala lele sta je ovo 😕 ubila se od dosadea onda na 17.30 na scenu stupa kralj 😃 glumi sabana i to savrseno radi 🤣Tema su tri para koji imaju problema u vezi,a ujedno su svi dobri frendovi 😃 samo Alija nikako da nadje pravog 😆 a redaju se svakakvi macaniDa bi prijateljima zacepila usta jer joj stalno nabacuju kad ce nekog naci,ona iznajmljuje Sukhija 😃 i tu krece BarunFilm traje oko dva sata,dosta je realan i bilo mi je zabavno da ga gledamNeku romantiku i hemiju nisu ni mogli pokazati jer se prica samo ovlas dotice te temeSteta sto nisu nekog drugog nasli da tumaci ulogu Alije,ova ima nekako glupavu facu a i gluma je isto takva 😆I da,u ovom filmu glumi i ona lijepa glumica iz BV,mislim da se u seriji zvala Asha-ona sto je Prats spasila da je guru ne siluje
Neki ljubavne afere koji niste ocekivali bi mogle da vam se dese ove godine.Svidela mi se ova recenica 😉 😃
5. Glavni pekar broda Carls Dzon Dougin prezivio je plutanje u ledenoj vodi zahvaljujui vecoj kolicini alkohola kojeg je pio tokom potonuca i koja ga je grejala do pojave spasilaca.
😆 😆