Favourite soaps (invited only) #22 - Page 65

Created

Last reply

Replies

724

Views

44.2k

Users

7

1.2k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Dobro vece!😊 Evo i mene, samo da vam se javim...😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Smote,samo znaju napraviti djecu i nis vise 😆

Svaka cast, devojke!👏
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece drage moje,🤗 samo da vas pozdravim i postavim prevod danasnjeg WU
Ja polako pokusavam da se saberem, i da dodjem k sebi, a i k vama...sad me pregazilo vreme, jer u petak putujem kod mojih u Zagreb, i posto ovih dana nisam bila za nista, sada mi se, ko sto to obicno biva, sve nagomilalo u zadnjih nekoliko dana. Tako, svratit cu da se malo cujemo pre nego sto odem... Ljubim vas sve.😊

01.12.

Sagarika kaze svojoj tetki, da ce pozvati nju i svoga tatu ako joj budu trebali. Grli je. Satya pita Ammu sta se dogodilo? Ova joj kaze da sta god se desilo nije dobro. Oni su napravili scenu u kcerkinoj kuci. Da je Bunty bio tu on ne bi tolerisao da mu vredjaju majku. Amma kriviSagariku sto je rekla svojoj tetki o njima. Sagarika kaze kako je njoj njena tetka poput majke, i da je ona jednostavno pricala sa njom. Sagz kaze da nakon sto se Ratna uda i ode iz kuce, sa kim ce ona moci da deli svoju tugu? Amma je napravila scenu sto je Sagarika spomenula Ratnino ime. Bunty sve to gleda i nema pojma o cemu se radi. Amma place i govori kako ju je Sagarikina porodica uvredila. Sagarika pokusava nesto da kaze. Bunty joj kaze da prestane. Ona ide u svoju sobu. Bunty tesi svoju uplakanu majku. Sagarika se pita zasto je Amma napravila celu tu scenu?

Bunty dolazi kod Sagarike i pita je tko joj je dao pravo da isprica svojoj tetki o njima? Kaze joj da to sto su njih dve uradile nije u redu. Sagarika kaze da ona nije nista uradila. On joj kaze da on nju voli i da je ugled ove kuce u njenim rukama.Pita je zasto je njena tetka tako pricala sa Ammom? Sagarika mu kaze da ona nije pozvala tetku da dodje. Morala joj je reci istinu da bi rascistila nesporazum. Ona mu kaze da ako njegova majka moze da dodje izmedju njih, zasto ne moze njena tetka. Kaze mu da joj je ona poput majke. Bunty joj kaze da outsajderi nemaju pravo da govore o stvarima koje se desavaju kod njih u kuci. Sagarika ga pita tko je tu autsajder? Tetka je njoj poput majke.

Bunty joj kaze da ona ne moze da razume kako je to kada se netko ponasa ruzno prema majci, zato sto ona nema majku. Sagarika mu je rekla da je u pravu, i da je to sto je rekao tacno. I da je ona u krivu. Bunty shvati sta je on upravo rekao i izvini joj se. Kaze joj da ona mora da shvati da je on prvo Ammin sin, a tek onda njen muz. Kaze joj da bude pazljiva sledeci puta.

Rani kaze Pappu da je sagarika jako pametna.Kaze, sta je to mogla da kaze svojoj tetki da je ova dosla i svadjala se sa Ammom.Swara kaze da od kada je Sagarika usla u njihovu kucu stalno se desava neka drama. Ratna uzima Sagarikinu stranu. Rani kaze Satyi da ona nikada nije nista odbila i odgovarala starijima. Satya kaze da ona ne razume sta se desilo. Da li je Sagz rekla sve svojoj tetki? Mishraji pita Lakshmi sta se desilo? Lakshmi mu kaze da je ona znala da ce on nju okriviti. Babuji joj kaze da mu odgovori na pitanje. Lakshmi kaze da je ona pogresila, i da ce on da vidi dobrotu u Sagarikinoj porodici a nju ce okriviti. Ona place a on pojma nema o cemu se radi.

Bunty dolazi kod Amme, i ona mu kaze da je i on moze slobodno okriviti. Bunty joj kaze da on ne moze nju da okrivi. Amma kaze da joj se srce slomilo. Pita ga sta je to ona ucinila? Bunty joj kaze da ona nije pogresila. Amma mu kaze da ju kazni ako je ona pogresila. Kaze mu da je i ona samo ljudsko bice. Bunty joj kaze da se nasmesi za njega. Amma kaze da je ona odlucila da sakrije svoj bol od svih. Sagarika sve to cuje i pomisli kako je sada stvarno dosta sa ucenama. Sad ces da vidis sta ce ova zena da uradi da vrati svog muza.

Precap:

Sagarika kaze Buntyju da ce da podnese protiv njega tuzbu zbog nepostovanja bracnih obaveza.😉😆👏 Ukoliko njih dvoje za mesec dana ne budu poceli da zive kao muz i zena,😳 morat ce da podigne tuzbu protiv njega. 😃 Bunty je sokiran.

Branka, 🤗sestro slatka, secan put! Lepo se provedi za bozicne i novogodisnje praznike!
Javi se ako budes u prilici.😊
sladjana333 thumbnail

Nikog nema vec dva dana😕 Kopice, nadam se da si dobro. Jeca je zauzeta skolskim obavezama.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobro vece!😊 Evo i mene, samo da vam se javim...😃

Zdravo Sladjo 🤗
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Nikog nema vec dva dana😕 Kopice, nadam se da si dobro. Jeca je zauzeta skolskim obavezama.

Malo obaveze, malo izlasci 😊
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Zdravo Sladjo 🤗

Zdravo, Jeco!🤗
sladjana333 thumbnail

Malo obaveze, malo izlasci 😊

👍🏼
sladjana333 thumbnail

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Jedva cekam da nam se pridruzis 🤗 Nadoknadices serije 😈

Ha ha ha dobro me nasmija ko o cemu Plavo oko o nadoknadivanju gradiva pa jedino mi preostaje jos jedan maraton volkim vas sve