Favourite soaps (invited only) #22 - Page 67

Created

Last reply

Replies

724

Views

44.2k

Users

7

1.2k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: kop93

Dobro vece drage moje 🤗 samo kratko da vam se javim,da vas nisam skroz napustila,vec imam nekih problema sa zdravljem,tako da se nemogu druziti sa vama neko vrijeme,al cim ce malo oporavim,pridruzujem vam se.

Ljubim vas sve ❤️

Mila moja Kopice 🤗

Nadam se da si se u medjuvremenu javila, i da ti je bolje. 😊
Zelim ti mila brzi oporavak i ozdravljenje i da nam uskoro dodjes, pa da stranice ponovo lete. Cuvaj se i sve najbolje ti zelim od sveg srca.🤗

Ljubim te. Cmokic.
❤️

Faith#christmas #christmastime #christmasspirit #santaclaus #christmastree
snoopy enfermito - Google Searchmissing you. I love you <3 Get well soon sending snoopy love your way :-)

Sneha.Love thumbnail
OK, vidim da nema nikoga😃, pa samo da zavrsim u ovom praznicnom raspolozenju koje se oseca svuda oko nas...svratit cu ovih dana u neko normalnije vreme, pa mozda i uhvatim koga ovde...😛
Zelim vam svima sve najlepse, Kopici brzi oporavak. 🤗
Ljubim vas sve...Vidimo se ❤️

The Nutcracker~love it I love snow. I don't care what time of the year it is, I will always dream of it.
Santa with a Angel~awww
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dobro vece drage moje 🤗 samo kratko da vam se javim,da vas nisam skroz napustila,vec imam nekih problema sa zdravljem,tako da se nemogu druziti sa vama neko vrijeme,al cim ce malo oporavim,pridruzujem vam se.

Ljubim vas sve ❤️

Kopice zelim ti brzi oporavak i da se vratis da ponovo kuckamo .Usput izvinite sto nisam bila ali zurila sam nekuda uvek od sada cu biti redovna. Prats je preslatka u seriji ali ima opicenu svekrvu,😲
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece Sladjo, sestro slatka 🤗Dobro vece Jeco, Kopice i Mima 🤗
Evo konacno svratih da se javim, evo me kuci, uivam sa mamom i mojima i setkam po Zagrebu koji je kao i obicno okicen kao u bajci. Ne dolazim cesto OL, uglavnom ugrabim u noc kada svi legnu da malo svrcnem i vidim sta mi se desava u seriji.

Nadam se da ste mi vi svi dobro, i da Jeca i Kopica nisu otisle do Indije da utepaju Ammu, koja uopste nije normalna zena. Al, ko je sisa, Prats je prekrasna u seriji, u onom crvenom sariju je stvarno prelijepa. Idem da iscitam ovih nekoliko stranica da vidim sta mi radite...Ljubim vas sve i srdacno vas pozdravljam...
🤗
"For whiskers sake, don't forget me Santa!" #kittens #pets facebook.com/sodoggonefunny
That's not nice! #kittens #pets #catmemes facebook.com/sodoggonefunny
Golden Santa😉😆

Ovako se ja pozdravljam sa mojim Binom 😆
So DogGone Funny!: 141201a - Scientific Proof Dogs Love us Like Famil...

Branka, 🤗drago mi je da se lepo provodis kod svojih. Slicice su prelepe. Nasla sam jednu za tebe.😃

sladjana333 thumbnail
Sneha.Love thumbnail
Srecna Slava svima koji danas slave. ❤️ 🤗
Nek vas Sveti Nikola cuva na svim vasim putovanjima 😊

Nadam se da je Kopica dobro i da ce se uskoro vratiti ovde ❤️

SRECNA SLAVA!!

sladjana333 thumbnail

Svima koji slave, zelim srecnu Slavu!

Edited by sladjana333 - 10 years ago
sladjana333 thumbnail
Edited by sladjana333 - 10 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobar dan drage moje 🤗,evo da se napokon javim,pomalo se oporavljam,ide malo sporo,al bit ce bolje.

Vidm Sladja je najcesce bila ovdje na topiku,Medena se javljala i Mima,cak nam se i Love javila iz Zagreba a Jeca nam izgleda punom parom ide u izlaske i polaze ispite 😆

Gledala sam HHN ,jao ona Amma i Bunty su za prebiti 😡 gade mi se oboje grrr i vidim na fejsu kod mene slika od one Kobre u vjencanici 😲 ocito ce Amma uspjeti u svom cilju da joj sin ozeni zenu KOJU ONA VOLI za sina nije vazno🤢

Neznam kako je vama al ja kad vidim Ammy u mene skoci ljutina da bih je mogla izvuci kroz komp k sebi i propustit je kroz sake 😡

EBP nisam ni gledala,jer su epizode postale tako dosadne,uh sta uradise sa serije upropastise je😡

E toliko od mene,zasad 😆 do 25 ovog mjeseca necu moci tako cesto se javljati,jer imam pripreme za Bozic.

Da ima jos jedna novost, pocela sam gledati jednu novu indijsku seriju 😃 sasvim je drugacija od svi ovih dosad ,dosad su bile samo 4 epizode na kanalu LIFE OK ,evo vam link pa ako ima ko zainteresovan ...😃

http://www.india-forums.com/forum_topics.asp?FID=943

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Fujjj citali su nas prije dvije godine😡 ,ukrali nam ideju i isterali nasu ljepoticu ,hebem im sve po spisku 🤬

OVA ZABETINA CE DA RODI BLIZANCE 😡🤢

http://m.timesofindia.com/tv/news/hindi/Balika-Vadhu-Anandi-to-deliver-twins/articleshow/45593927.cms