Dobar dan drage moje 🤗,evo da se napokon javim,pomalo se oporavljam,ide malo sporo,al bit ce bolje.
Vidm Sladja je najcesce bila ovdje na topiku,Medena se javljala i Mima,cak nam se i Love javila iz Zagreba a Jeca nam izgleda punom parom ide u izlaske i polaze ispite 😆
Gledala sam HHN ,jao ona Amma i Bunty su za prebiti 😡 gade mi se oboje grrr i vidim na fejsu kod mene slika od one Kobre u vjencanici 😲 ocito ce Amma uspjeti u svom cilju da joj sin ozeni zenu KOJU ONA VOLI za sina nije vazno🤢
Neznam kako je vama al ja kad vidim Ammy u mene skoci ljutina da bih je mogla izvuci kroz komp k sebi i propustit je kroz sake 😡
EBP nisam ni gledala,jer su epizode postale tako dosadne,uh sta uradise sa serije upropastise je😡
E toliko od mene,zasad 😆 do 25 ovog mjeseca necu moci tako cesto se javljati,jer imam pripreme za Bozic.
Da ima jos jedna novost, pocela sam gledati jednu novu indijsku seriju 😃 sasvim je drugacija od svi ovih dosad ,dosad su bile samo 4 epizode na kanalu LIFE OK ,evo vam link pa ako ima ko zainteresovan ...😃
http://www.india-forums.com/forum_topics.asp?FID=943