Returning of the written off #67 Invited only - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45k

Users

7

3.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

nn027 thumbnail

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Bilo bi lijepo da sve smjestis na jedno mjesto 😊 puno toga si napravila sto se svidja mnogima. Ali sve je na razlicitim mjestima i treba citav dan da pretrazujes ako trazis neki konkretan rad .A ti draga moja imas itekako sta da pokazes 😊 Zato molim te otvori svoju galeriju,zaista je steta da se to ne sacuva,jer u moru ramova i svrljotina neki tvoji radovi se prosto ne vide A vjeruj da i mene mrzi prelistavati nekoliko stranica da naletim na tvoj rad ili rad nekih ljudi koji stvarno umiju to da rade,kao i ti

@Posto sam propustila puno strana krecem gde sam i zastala.😉
Draga moja Kety🤗Hvala puno na misljenju,znaci,ali ja sam ti ovko malo nezgodna sama sebi,rekla sam da sam samokriticna,pa upravo ne zelim ni u tu galeriju svoju licno da ubacujem svasta. A ima puno toga jos da se radi,samo me koci ovaj PSC5,koji nikako da mi nameste,pa da bude izbor kreacija veci.A druga stvar jeste sto i sada imam evo puno posla,i treba odvojiti i vremena za to.Jer kada azuriram trebam i pokazati ipak raznolikost i vise toga.
Ja smatram da nesto i mogu pokazati tu a treba jos nesto dovesti do perfekcije da bi ja pre svega bila zadovoljna tim svojim ucinkom.😉
Kao sto si rekla svega i ima u raznoraznim galerijama a ima i onih gde ti oci zastanu od tolike lepote.a ja volim lepotu koja me obori s'nogu.😉

nn027 thumbnail
Pogledajte taj osmeh. Prelepa je 😃

Bikica_Biki thumbnail

Tu je bilo zavodjenja,namigivanja ,cekacemo i taj petak pa da cujemo nastavak price😊Samo bez scena iz filma "Secas li se Doli Bell"

ova sto mjesi,jesam li to ja 🤣🤣 a sto se tice scene iz filma,moja Biki,sumnjam da bi je prezivjela 🤣 lik je Daltonin tip muskarca,visok,snazan sa svim cepsima,sumnjam da bi ovako omalena izdrzala 🤣a pokusat cu u petak da izvucem recept za kifle,kako se mjese,i tako to 🤣mislim,samo da ga mogu prevesti na njemacki,cisto radi vjezbe 🤣
i ejjj nema sjediti doma nego u setnju 😃 ti bar imas priliku kad je sezona odmora 😉 nagledas se svega i svacega 😆😆
ps.a udvaraci su srednja zalost 😆 ali odlicna tema za zabavu 😆😆

Malo sam skratila svoj predhodni post ovde ,jer prosto ne volim da quotam previse duge postove.,jer nikad doci do zadnjeg sto je napisao neko,zato vise editujem.😉
Da to sto mesi to si ti,"bac ci cvatka"❤️ Posto je vec subota,evo uskoro i nedelja,petak bio i prosao,ja neznam ishod,ali sticic valjda da procitam sta je bilo😆
E znaci neka muskarcina u pitanju tip od Dal sa cepsima,bicepsima😆 u pravu si ti sitna ne bi mogla podneti toliki teret 🤣
A sto se mene tice,pa veruj jako mi neprijatno tako kada izadjem i pocne odmeravanje pa eto cak i u bolinici,svi pacijenti a ima medju njima i dobrih nije da nema,ali ja to ne volim da me neko zagleda. Osecam se tako neprijatno eto takva sam.
Bikica_Biki thumbnail

Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...
---------------------
Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..
------------
hvala Biki ❤️ nisi dugo postavila ovako nesto,bas mi je nedostajalo 😊

Opet sam se editovala,cisto ostavila deo da se zna u vezi cega simi napisala😉
drago mi je da se to dopada,znam da ti to jako volis bas kao i ja❤️
pre sam cesto,pa ne bih da preterujem bas ,jer mozda neko i ne voli to kao ja ,pa i time ne bih da sam dosadna.😉
Edited by Bikica - 10 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...
---------------------
Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..
------------
hvala Biki ❤️ nisi dugo postavila ovako nesto,bas mi je nedostajalo 😊

Opet sam se editovala,cisto ostavila deo da se zna u vezi cega simi napisala😉
drago mi je da se to dopada,znam da ti to jako volis bas kao i ja❤️
pre sam cesto,pa ne bih da preterujem bas ,jer mozda neko i ne voli to kao ja ,pa i time ne bih da sam dosadna.😉

Biki i meni se dopada . A sto bi bila dosadna? Jedno si vreme svaki put za laku noc postavljala ovakve divne postove. Volela bih da nastavis sa tim. 😃
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma Keti se tu nesto folira, umesto da zgrabi kiflu i ne trazi preko hleba pogacu...😕 A sto se ostalih udvaraca tice, samo ste ti i Nada fine pa se ne izjasnjavate..Iako sedis kuci, znam da imas neku pricu na tu temu za podeliti sa nama..ako si udata,pa nisi mrtva pa da ti niko ne prilazi nikada..😉

Ne bi da ispanem preterano fina ali ja ne zelim da to delim ovde za javnost ,niti toliko volim pricati o tome.Neke price ne treba pred publiku,a ovde ima sa svih strana publike,a druga stvar,kao sto sam napomenula,ne volim o tome,ne volim o privatnom zivotu previse se izjasnjavati,a neke price i trebaju da ostanu same za sebe.😉
I kao sto sam i Kety napisala,jako mi je neprijatno kada se to desava ili kada me neko pogledima skenira,ne volim to,ziva jesam i ne smatram ako sam udata da me nesme niko ni pogledati,pa ne pise mi na celu da jesam,ali jednostavno ne volim to.
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa to je normalno da nisi zadovoljna. Zato i radis i napredujes. Zato ucis i zato si sve bolja i bolja. Samo ti ti nju napravi 😃

Biki...nemas razloga da sumnjas u sebe..Evo kad ti kazem da su i modovi komentarisali moj potpis koji si mi napravila za rodjendan...😃 A sto se galerije tice, ako ti je glupo da pises modovima, mozemo i za to da se dogovorimo samo mi kazi ko je tamo odgovoran i resicemo 😉
Ti to treba definitivno da uradis i to sto pre..👍🏼

@Nadice,hvala lepo 🤗Treba puno odricanja i vremena za sve,a ko to zeli postice,samo vremena nikda dosta,a ja imam i licnih obaveza.
I volim da ucim,ceo zivot covek se treba uciti necemu.😉
@Dal,Hvala na misljenju ,jako znaci,hvala na podrsci ❤️
E ne znam to za tvoj potpis,ja recimo nisam njim zadovoljna ,moglo je to puno bolje,ali tada nisam jos boje namestila za avise ,ni radila sa njima,sad vec odavno to radim.
Hvala i za pomoc koju nudis,ne znam ko je odgovoran,ali to mislim nije problem,samo mene mrzi pisati i sastaviti zahtev,a vec sam i napisala zasto jos ne bi da otvorim,mislim da sam Kety napisala svoje stavove u vezi toga😉
nn027 thumbnail

DESET LEKCIJA KOJE MOZEMO NAUCITI OD DECE

Djeca imaju sposobnost da potpuno uzivaju u svakom trenutku. Zato od njih mozemo nauciti fanstasticne lekcije o zivotu kao sto je ovih deset primjera.

Igrajte se - djeca su djeca jer su mali i nezreli, ali prevashodno zato sto se igraju. Uz odrasteanje zaboravljamo da se igramo, a to je tako potrebno, mozda kljuno za usporavanje starenja, poput dobre terapije. Najbolje sto mozete uraditi za svoje mentalno zdravlje jeste da se igrate bas s djecom.

Naucite da cijenite male stvari - jeste li ikad vidjeli dijete kako se potpuno prepusti najobinijem predmetu na svijetu dok otkriva njegovu svrhu, oblike, boje... To mozete i vi, samo se prepustite.

Ustanite nakon sto padnete - djeca uvijek odmah ustanu. Nemojte razmisljati o neuspjehu, vec o mogucnostima koje dolaze nakon sto ustanete.

Budite spontani - lakse je reci nego uraditi u ubrzanom zivotnom stilu, ali je moguce makar ponekad prepustiti se neplaniranom spletu okolnosti. Znate ono, kad odete na brzinsku kafu' s nekim pa ostanete satima da razgovarate i imate osjecaj da vam je vrijeme proletjelo...

Budite u ovom trenutku - vecini ljudi tek je ovo tesko danas izvesti iako su dobrobiti visestruke. Pustite da vase misli i emocije budu samo u ovom trenutku, ne brinite zbog onoga sto tek dolazi, a ponajmanje zbog onoga to je proslo i ne postoji nacin da to promijenite.

Smijte se kad god mozete - djeca uvijek imaju razlog da se smiju, mada nama to cesto djeluje luckasto. Najvazniji odgovor na sva pitanja o drustvenoj podobnosti vaseg ponasanje je kontrapitanje: "Pa sta?". Bas vas briga sta neko misli, smijte se najobicnijim stvarima koje vam padnu na pamet.

Ne jurite za savrsenstvom - nikad ga necete stici. Zivot je ono sto nam se dogadja dok smisljamo kako bi nesto izgledalo u savrsenom zivotu. Savrsenstvo se nece nikad dogoditi.

Najskuplja valuta u zivotu je izgubljeno vrijeme - djetetu je najvaznije vrijeme koje mu posvecujemo, kada se prepustimo djetinjarijama i kada sami sebi izgledamo pomalo blesavo. Svoje vrijeme iskoristite najbolje sto mozete za ljude koje volite i za sebe same.

Budite u kontaktu s prirodom - djeca od svega najvise vole biti na svjezem vazduhu, trckarati, skakati po lokvicama, valjati se u blatu. Samo tako mogu izostriti svoja cula, osjetiti svaku sitnicu na koje mi odrasli obicno uopte ne obracamo paznju.

Iskljucite elektronske spravice iz svog zivota - makar privremeno, jer je teskozamisliti zivot bez njih. Umjesto toga, pokusajte da iskljucite iz zivota nepotrebne ometace vase paznje, kao sto su mobilni telefon, Fejsbuk ili slicne stvari koje nam crpe ogromnu energiju. Prepustite se igranju.

"Znacenje djecje igre je ogromno, a roditelji to zaboravljaju, pa misle da je igra to kada dijete sjedi svaki dan tri ili vise sati i gleda u svoju videoigricu ili TV. Prava igra je ona u kojoj dijete razmislja, krece se, komunicira s drugom djecom."

Edited by nn027 - 10 years ago