🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bilo bi lijepo da sve smjestis na jedno mjesto 😊 puno toga si napravila sto se svidja mnogima. Ali sve je na razlicitim mjestima i treba citav dan da pretrazujes ako trazis neki konkretan rad .A ti draga moja imas itekako sta da pokazes 😊 Zato molim te otvori svoju galeriju,zaista je steta da se to ne sacuva,jer u moru ramova i svrljotina neki tvoji radovi se prosto ne vide A vjeruj da i mene mrzi prelistavati nekoliko stranica da naletim na tvoj rad ili rad nekih ljudi koji stvarno umiju to da rade,kao i ti
Tu je bilo zavodjenja,namigivanja ,cekacemo i taj petak pa da cujemo nastavak price😊Samo bez scena iz filma "Secas li se Doli Bell"
ova sto mjesi,jesam li to ja 🤣🤣 a sto se tice scene iz filma,moja Biki,sumnjam da bi je prezivjela 🤣 lik je Daltonin tip muskarca,visok,snazan sa svim cepsima,sumnjam da bi ovako omalena izdrzala 🤣a pokusat cu u petak da izvucem recept za kifle,kako se mjese,i tako to 🤣mislim,samo da ga mogu prevesti na njemacki,cisto radi vjezbe 🤣i ejjj nema sjediti doma nego u setnju 😃 ti bar imas priliku kad je sezona odmora 😉 nagledas se svega i svacega 😆😆ps.a udvaraci su srednja zalost 😆 ali odlicna tema za zabavu 😆😆
Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...---------------------Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..------------hvala Biki ❤️ nisi dugo postavila ovako nesto,bas mi je nedostajalo 😊
Poverenje je najlepsa melodija,
koju zivot moze dati, onima sto iskreno
i iz duse ljube...
I prolaskom vremena, note ostaju iste.
Pesma, se glasnije cuje, jos lepse zvuci, jos lepse svira...
Kao pocetak, gdje svaki pokret sadrzava trajanje i zelju da ne prodje...
I ne prolazi...---------------------Razumevanje...
Jedna od najlepsih melodija,
medju ljudima.
Vredna i divna poruka koja ima svoje tisine, lepse od nalepsih reci...
Prekrasni dodir zivota.
Potpora u svakom pogledu.
Bez pitanja i odbijanja.
Vec sa kaputom ugodnih zagrljaja, gde te neko razume i gde ti razumes..
Bez da kazes ijednu rec.
Tisina radi svoje note..------------hvala Biki ❤️ nisi dugo postavila ovako nesto,bas mi je nedostajalo 😊Opet sam se editovala,cisto ostavila deo da se zna u vezi cega simi napisala😉drago mi je da se to dopada,znam da ti to jako volis bas kao i ja❤️pre sam cesto,pa ne bih da preterujem bas ,jer mozda neko i ne voli to kao ja ,pa i time ne bih da sam dosadna.😉
Ma Keti se tu nesto folira, umesto da zgrabi kiflu i ne trazi preko hleba pogacu...😕 A sto se ostalih udvaraca tice, samo ste ti i Nada fine pa se ne izjasnjavate..Iako sedis kuci, znam da imas neku pricu na tu temu za podeliti sa nama..ako si udata,pa nisi mrtva pa da ti niko ne prilazi nikada..😉
Pa to je normalno da nisi zadovoljna. Zato i radis i napredujes. Zato ucis i zato si sve bolja i bolja. Samo ti ti nju napravi 😃
Biki...nemas razloga da sumnjas u sebe..Evo kad ti kazem da su i modovi komentarisali moj potpis koji si mi napravila za rodjendan...😃 A sto se galerije tice, ako ti je glupo da pises modovima, mozemo i za to da se dogovorimo samo mi kazi ko je tamo odgovoran i resicemo 😉
Ti to treba definitivno da uradis i to sto pre..👍🏼