Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred timesโฆ
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
idem se spremati,do sutra ๐ค
Pozdrav sa juga..
Videla sam slike na fb Dal. Lepi ste oboje. ๐
Sinak ti je smeker. Kako je on drugaricu zagrlio. Nema veze sto je vislja za pola glave ๐ ๐
Postavili slike..Nisam jos videla ๐ฒ
Dve ๐
Sta kazes na brkove...๐ Mislila sam na tebe dok sam se igrala i pravila slovo..๐๐
๐ Prva liga ๐๐ผ
Stvarno je slatko kako si napravia to slovo C ๐
Hvala...Samo moracu da konsultujem eksperte Biki i Keti sto se tice moje kreativnosti..a verujem da ce Keti prvo pitati gde mu je uniforma i zasto sam stavila sesir i leptir masnu umesto vojnicke beretke..๐
Ma sigurno ๐ To ce Kety prvo primetiti ๐
E nisam htela da joj priredim to zadovoljstvo ,mada mi je palo na pamet..๐
Sta? Da precutis? Ma ne brini . Imace ona jos nesto da doda sigurno ๐
Ma ne...htela sam da na slovo stavim beretku ,brkove i da ga obojim maskrno...ali sam u zadnji tren odustala, jer bi me Keti unistila od zahebancije i pitala bi me gde mu je foto aparat oko vrata..๐คฃ
๐คฃ
Jooj... pa kako nisi? To bi bilo super. Trebala si sve to i jos fotoaparat. Ko razume shvatice ๐คฃ
Verujem da bi to bila hit kreacija u vrticu ๐คฃ
I onda neko drugi vidi i ja budem u problemu...ni kriva ni duzna..ne hvala...pa nek vidi,kazes da ti je inspiracija bila vojna parada ๐๐๐
Ne..vi ste moje muze...moja vecna i neiscrpna inspiracija..๐
Archana Taide celebrates her birthday with beau in Paris!
Beau Ashish Sharma takes belle Archana Taide on a Europe trip as her birthday gift.
Friday, November 07, 2014 | 5:26:46 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 58 Comments | 4507 ViewsBirthday are always very special to everyone and today we are celebrating Ashish Sharma's (Rudra from Rangrasiya) better half Archana Taide's birthday. It is always said that you turn a year older but well we say it, she has turned a year wiser.Well, post Ashish's stint in Colors Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 and Rangrasiya, he is now out of country in Europe with his wife. The couple will celebrate Archana's birthday in Paris.However, TellyBuzz has managed to get a short message from the pretty lady herself just for her fans.She says, "Thank you so much everyone for wishing me on my birthday. Indeed, I am really very lucky that beautiful people like you love me a lot. Thank you once again and stay blessed always."Well, looks like Ashish is utilizing all his break absolutely perfectly.TellyBuzz wishes Archana a very happy birthday all the good luck for the coming year.Upasana Patel
Ma nista mi nije jasno. Kakvi fanovi bre? Ona je zena glumca i ona ima fanove? Sacuvaj Boze.Nado ๐๐๐ pa i ona je glumica i ima svoje fanove koji nemaju veze sa Rudijem ๐
A verujem da je Rudijevi fanovi izuzetno vole ...๐คข๐
Nisam vas zatekla ali samo ovoliko sam uspela da dohvatim racunar..๐ Videcu da se javnem i sutra ako budem mogla..๐ค
PS Keti , slike sa koncerta..๐