Returning of the written off #65 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

49.5k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

E ovako zelim da mi pocne dan...😳

😃

I da pocne i da se zavrsi 😳
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕

djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗

Ja sam radila, kao sto znate ,imam posla preko glave a za vikend goste..koristim svaki slobodni trenutak da se druzim sa vama,cak i ako to znaci da necu stici da jedem ili da se istusiram..😃

🤗

od srca ti zelim da sto prije rijesis sve obaveze ❤️

Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆

ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃
ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆
a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆

I Biki bi mogla da nas poseti
Ja sam ZA. Odlicna ideja .I Biki da nam dodje u posetu 😃
Mislim da bi to bilo fenomenalno devojke 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Ispostavilo se da je decko bas talentovan. Opasan mali nema sta. A ko bi rekao. 😉 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

kod nas prelijep dan,toplo,sunce 😛

idem malo svrljati 😆danas mi je bolje 😃

Uzivaj i cuvaj se. 😃
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uiM54NOZoMI[/YOUTUBE]

🤣 🤣 🤣

🤣 🤣 🤣

Mi u NASA nemamo sefove. Jedina dobra stvar. 😆
nn027 thumbnail

]Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕

djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗

Ja sam radila, kao sto znate ,imam posla preko glave a za vikend goste..koristim svaki slobodni trenutak da se druzim sa vama,cak i ako to znaci da necu stici da jedem ili da se istusiram..😃

🤗

od srca ti zelim da sto prije rijesis sve obaveze ❤️

Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆

ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃
ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆
a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆

Samo ne znam da li u Becu ima dovoljno frajera koji bi ispunili sve nase zahteve ..kazi ti lepo svamiju da pocne da nam trazi neke sponzore...🤣Vec znas sta volimo...🤣

🤣🤣
Sreca pa"nismo zahtevne". Samo mu pokazes par ovih nasih slicica da se lakse snadje
🤣
nn027 thumbnail

Papucke...🤣 🤣 Bas mu ono idu uz motor...🤣 🤣 Sad bi moj svami na sve ovo nesto rekao al ajde necu da budem bezobrazna..

Papuce!? Auuu pa kud papuce 😲 😆 😆 😆
nn027 thumbnail

Uf, kazu i da se sa skorpijama fino slazemo. Ja nisam bila ni sa jednom skorpijom, ali moja sestra jeste i decko je bio sav senzualan, ali i uobrazen i pun sebe pa mi se nije dopao kao osoba...Mada eto njoj jeste..Cak mi je i rekla kasnije da je bio dobar i pazljiv prema njoj, duhovit,harizmatican..ali to je sve njena prica (ona je vodolija) ...Sto se mog jarca tice , on je zaista neko ko me je odmah oborio s nogu..dubok sexy glas (i dan danas odlepim kad razgovaramo telefonom) , drzanje, hladnoca, sav svoj i cvrsto na zemlji ..romanticnoj i mastovitoj ribici je bilo dovoljno da padne na to..I bio je zastitnicki nastrojen, osecala sam se sigurno pored njega ( i dan danas verujem da je jaci od Cak Norrisa 😆) , ali, kada sam dobila decu on je sve prepustio meni, a ti znas odlicno koliko mi ribe ne volimo obaveze i kontrolu, gusila sam se, ali trvdoglavost koja me krasi je pobedila i nisam se predala vec zaplivala uzvodno..i tako vec 10 godina..😆

tako treba,nedaj se 👍🏼

I ne planiram...Samo da finansijski stanem na svoje noge i opet cu moci da budem svoja..😃 Naravno ako dozivim...😆

Naravno da ces doziveti. Samo budi upo*na 😊
nn027 thumbnail

E slatko se nasmejah 🤣
Ne zna se ko je od koga lepsi 😆