Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Which faces u r fed up of watching
Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗
Ja sam radila, kao sto znate ,imam posla preko glave a za vikend goste..koristim svaki slobodni trenutak da se druzim sa vama,cak i ako to znaci da necu stici da jedem ili da se istusiram..😃🤗od srca ti zelim da sto prije rijesis sve obaveze ❤️
Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆
kod nas prelijep dan,toplo,sunce 😛
idem malo svrljati 😆danas mi je bolje 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uiM54NOZoMI[/YOUTUBE]
🤣 🤣 🤣
]Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗
Ja sam radila, kao sto znate ,imam posla preko glave a za vikend goste..koristim svaki slobodni trenutak da se druzim sa vama,cak i ako to znaci da necu stici da jedem ili da se istusiram..😃🤗od srca ti zelim da sto prije rijesis sve obaveze ❤️
Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆
Samo ne znam da li u Becu ima dovoljno frajera koji bi ispunili sve nase zahteve ..kazi ti lepo svamiju da pocne da nam trazi neke sponzore...🤣Vec znas sta volimo...🤣
![]()
Papucke...🤣 🤣 Bas mu ono idu uz motor...🤣 🤣 Sad bi moj svami na sve ovo nesto rekao al ajde necu da budem bezobrazna..
Uf, kazu i da se sa skorpijama fino slazemo. Ja nisam bila ni sa jednom skorpijom, ali moja sestra jeste i decko je bio sav senzualan, ali i uobrazen i pun sebe pa mi se nije dopao kao osoba...Mada eto njoj jeste..Cak mi je i rekla kasnije da je bio dobar i pazljiv prema njoj, duhovit,harizmatican..ali to je sve njena prica (ona je vodolija) ...Sto se mog jarca tice , on je zaista neko ko me je odmah oborio s nogu..dubok sexy glas (i dan danas odlepim kad razgovaramo telefonom) , drzanje, hladnoca, sav svoj i cvrsto na zemlji ..romanticnoj i mastovitoj ribici je bilo dovoljno da padne na to..I bio je zastitnicki nastrojen, osecala sam se sigurno pored njega ( i dan danas verujem da je jaci od Cak Norrisa 😆) , ali, kada sam dobila decu on je sve prepustio meni, a ti znas odlicno koliko mi ribe ne volimo obaveze i kontrolu, gusila sam se, ali trvdoglavost koja me krasi je pobedila i nisam se predala vec zaplivala uzvodno..i tako vec 10 godina..😆tako treba,nedaj se 👍🏼
I ne planiram...Samo da finansijski stanem na svoje noge i opet cu moci da budem svoja..😃 Naravno ako dozivim...😆
Odmah sam rekla kad sam videla na tv-u isto ovo sto je i ovaj novinar rekao..🤣
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/503216/IZA-KULISA-Putinove-posete-Kad-kisne-Vucic-kisnu-svi?ref=fbblic